АС и други романтични К-драми - тема 10

• 18 320
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
JoyJoyJoy 2в1 защото не си попадала в ситуация срещу теб човека да може да каже примерно дарахматамарама ,но не може да каже едно простичко Дани

# 181
  • Русе
Само за информация: гледам Духчетата са превели "Времето на кучето и вълка". В по-предна тема някой питаше...

# 182
А, Кучето и вълка си беше преведен, ама във вбокса. Ако са го качили в плейтубето аз ще съм много доволна. Отивам да проверя.

# 183
Проф, радвам се, че сподели впечатления за сериала на Пакито и Скръбната девойка. Ще го пропусна. 🤪
За другите два, които си споменала - не знам на какво се дължи, но Процента много ми хареса и го изгледах без да се мотая дълго, а Бизнес предложението и до днес не мога да се насиля да го довърша. Иначе си харесах там втората двойка и по-специално Трапчинко.🤪

В момента съм на Вятър през зимата - прекрасна Сонг Хе Кьо. Винаги ми се е струвало, че в очите ѝ се чете тъга дори когато се усмихва. Тази роля е писана като за нея. Незрящо момиче, което е обречено на безкрайна самота, изгубило желание за живот. Докато не се появява Той - по ирония на съдбата името му е същото като на родния ѝ брат когото от години не са виждали и заема мястото му  понеже никой в семейството не знае, че е починал...

Бел, загриза ме любопитство в кое интервю го е казала Хе Юн това, което коментират...  Плачещия емотикон в заглавието "Хе Юн хвърли светлина върху връзката си с У Сок. Не се шокирайте, ако Dispatch пусне тяхна снимка", предполагам е, защото не са доволни от отговора ѝ.
https://m.youtube.com/watch?v=QjMQrnTK17E
Това е от описанието към видеото: "След края на драмата "Lovely Runner", Sports Chosun току-що пусна последното интервю с Kim Hyeyoon.

В това интервю Hyeyoon говори за връзката си с Byeon Wooseok. Като цяло Hyeyoon казва: „Чух много неща като „запознайте се“, „излезте на среща“ и „оженете се“, но за мен той е точно като по-голям брат, който се отдалечава.“

Но Hyeyoon също спомена, че е видяла съобщението на Wooseok в You Quiz On The Block, където той каза, че може да се свърже с него по всяко време, ако иска да яде вкусна храна. И Hyeyoon каза, че ще приеме тази оферта. Така че това означава, че планират да се срещнат отново и не се шокирайте, когато Dispatch пусне снимка, на която се хранят заедно."

А някои фенове според мен разсъждават в правилна посока или поне така ми се иска, че с такъв безопасен отговор тя просто защитава собствения си и неговия имидж. Други пък цитират нейно изказване, което ми звучи като „Не мога да предвидя какво крие бъдещето..." hahaha  И е права 😝

# 184
Нали ме петък, всъщност преполовен петък според Роца Smirk
аз съм за динозаврите
задължителна спирка когато сте там   A може ли да направите и такова кафе в Лондон,pls,plsssssss SmirkFlushed

# 185
  • Русе
Нали ме петък, всъщност преполовен петък според Роца Smirk
аз съм за динозаврите
задължителна спирка когато сте там   A може ли да направите и такова кафе в Лондон,pls,plsssssss SmirkFlushed
Дани, аз не съм капризна - на лотария и който тип се падне. Stuck Out Tongue Winking Eye
За 2-ия клип не разбрах - това е в Русия или в Корея? Чак и да ме храни...Joy
А ти не подбирай дните, клиповете ти за мен винаги са интересни. Simple Smile

# 186
За 2-ия клип не разбрах - това е в Русия или в Корея? Чак и да ме храни...Joy
А ти не подбирай дните, клиповете ти за мен винаги са интересни. Simple Smile
Кафето с красавците е в Сеул. И ако знаеш колко клипчета чакат за показване....

# 187
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ааа, всяка събота вместо да върша нещо от чакащата ме къщна работа, аз съм забола нос в монитора и гледам и се хиля на клипчетата на Дани. Затова по-полека с бройката, Дани, че няма кой друг да ми ошета. Joy

Аз снощи отметнах още няколко епизода от Бизнес предложението. Видях го и дядото с маската-котенце Joy. Марги, втората двойка са много сладки и най-вече бързо стигнаха до същността на нещата Stuck Out Tongue Winking Eye, че и повториха. Но на мен си ми харесват и главните, и сериалът ми върви бързо и лесно. Не е и дълъг, само 12 епизода. Останаха ми 5. Въпреки, че си е пълно с клишета, сценарият е приятно развит, главните и вторите са много химични двойки, родителските тела са точно толкова откачени, колкото да те разсмиват, колегите също, дразнителите са просто щипка, колкото за съревнование и да има с какво да изпъкнат главните ... Ами ... всичко нужно за една приятна романтична комедия, с която да се разтушиш. Нямам идея с какво ще запълнят следващите 5 епизода, но каквото и да е, ще го изгледам с удоволствие. И понеже гледам все много късно вечер и по малките часове, изтървам в просъница доста от съдържанието. Което значи, че сигурно веднага след като приключа сериала, ще направя една съботно-неделна повторка. Crazy

# 188
Ааа, всяка събота вместо да върша нещо от чакащата ме къщна работа, аз съм забола нос в монитора и гледам и се хиля на клипчетата на Дани. Затова по-полека с бройката, Дани, че няма кой друг да ми ошета. Joy
Satisfied Приемам критиката и ще се поправя, ще ги разпределя в няколко дни.....Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

# 189
  • Варненска клюкарка
Нищо не гледам аз, нямам настроение и по добре да не похабявам някой хубав сериал като съм така. Карам я на клюки, добре че Шортс ми е на БГ и не се мъча с английския...

Марги знаех си че ще ти погъделичкам любопитството, затова и не сложих повече от това😜
Оо, видях го и аз плачещия емотикон,  но факта че тя казва че може би ще приеме поканата, означава че вече го е решила, ианаче едва ли щеше да го каже, просто щеше да подмине както до сега🤪 Ако беше за едното ядене, едва ли щеше да се колебае толкова, да се видят докато хапват и се хилят, десетки пъти са го правили по сетовете пред очите на всички в т. ч. и зрителите. Явно поканата има и подтекст, за който можем само да гадаем, а и щом е решил да се случи пред камерите, едва ли е първата която и е отправил.
Корейците всъщност коментират две Сокчови покани към нея, в едната допълвал че само ще ядат, сякаш и се моли да приеме, че няма да я закача и сънародниците му усетиха че преди това може да е прибързал нещо😁 Коментират също че когато екипите се събират на маса след  някой сериал  са поне 4-6-8  човека а не главния да си кани колежката по телевизора и то 2 пъти докато гледа със сериозно лице в  камерата. Отбелязват и лицето с отворената уста на водещия, или някакъв друг гост, понеже присъстват няколко човека там. Май Сокчо става нетърпелив, или вече много му липсва колежката ...или и двете🤪
Тук се сещам за едно изказване на Бинчо че след финала на ЛПВТ усетили че си липсват със Сончето и в един момент започнали да се виждат под различни предлози и... Въпросът е че за продължението, каквото и да е то  неразбрали ще си останем, дори Диспача да успее да ги снима...
Актрисата в ролята на снахата/приятелката на Сол също е коментирала нещо за отношенията им, но  не разбрах много, освен за комплиментите които сипел към колежката БУ Сок, защото ги срещам вече няколко пъти. Та колежката казала как понякога им ставало малко неудобно в тяхно присъствие. Предполагам че са я питали за един конкретен момент зад кадър, където главните видимо се бяха изключили от останалите, а тя там с малко сърдит вид им размахваше един сценарий и се опитваше да им привлече вниманието 😂 Тука се сещам за ДжГ дето с един единствен комплимент и то под снимка в ИГ отразил красотата на Чонка и веднага ги  заподозряли че имат нещо повече от колегиални отношения, а Сокчето е с цял вагон комплименти и то само от тези които са показали - "много си красива... прекрасна си... зашеметяваща си (като я видя като булка)... още по-красива ли си днес?(за тези думи се беше възпалила "снахата") Косата ти е прекрасна... гримът ти страхотен... големите ти очи са като на малко котенце"... казва и че е принцеса и още в този дух, никак не се пести и не звучи по братски (той и не го е казвал, на въпроса срещат ли се си остана  на No coment) пък и лепнатите му по нея ръце също 😂
Наскоро всъщност забелязах какво има на този кадър- в Шортс от надписи и мемета съм пропуснала че коляното и е забито в ребрата му, той е притиснал крачето под мишница към себе си, а лакътят му е някъде към бедрото/коремчето и. Тук в последна серия все са вплетени така, ама тук момента има и смешно продължение, но  ще влезем в друга тема...

Забравих да кажа че актрисата в ролята на приятелката/снахата също е от Истинска красота - тарторката на мъчителките на главната, каква мацка беше там...🤪 Явно сценаристката много си е харесвала онзи каст, че доста видях до тук преляти от ИК дори за малко, а и предложението към  Хуанг Ин Йоп, което коментират корейците.... Слава Богу че не е приел, че Сокчето щеше да се размине с ролята. Всъщност трябва да видя дали и режисьорът няма да излезе същия...
Ето я приятелката в двете роли, какво нещо е гримът, в началото на Бегача като ученичка  каква убита беше с оная детска прическа, през ум нямаше да ми мине че е оная мацка от ИК ама в мрежата явно са по наблюдателни от мен.
С 4 кила и 4 години повече....

В Истинска красота

ЦитирайПолезноСподели

Последна редакция: пт, 05 юли 2024, 13:10 от Беллора

# 190
  • Русе
Някой ще ми поясни ли какво е "нетизени"? От НЕТ ли идва само? Напоследък го срещам често и се разграничава от "фенове"...

# 191
Населението на Нета Уин Joy нещо като citizen но за виртуалното село. Поне аз така си го превеждам, което не значи че съм права.

# 192
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Баш това си е. Нямаме една българска дума, а го обясняваме с три-четири - потребителите в интернет мрежата.

Тези дни не съм имала време нито за Тубата, нито за Шортса.
Грам не ми се работи, ама от служебните компютри имаме рестрикции за плейтюб. Иначе бих си догледала сериала.

# 193
  • Русе
Дами, благодаря за обяснението! Така по логика си мислех и аз!

# 194

Общи условия

Активация на акаунт