2в1 защото не си попадала в ситуация срещу теб човека да може да каже примерно дарахматамарама ,но не може да каже едно простичко Дани
И е права 😝 

. Марги, втората двойка са много сладки и най-вече бързо стигнаха до същността на нещата
, че и повториха. Но на мен си ми харесват и главните, и сериалът ми върви бързо и лесно. Не е и дълъг, само 12 епизода. Останаха ми 5. Въпреки, че си е пълно с клишета, сценарият е приятно развит, главните и вторите са много химични двойки, родителските тела са точно толкова откачени, колкото да те разсмиват, колегите също, дразнителите са просто щипка, колкото за съревнование и да има с какво да изпъкнат главните ... Ами ... всичко нужно за една приятна романтична комедия, с която да се разтушиш. Нямам идея с какво ще запълнят следващите 5 епизода, но каквото и да е, ще го изгледам с удоволствие. И понеже гледам все много късно вечер и по малките часове, изтървам в просъница доста от съдържанието. Което значи, че сигурно веднага след като приключа сериала, ще направя една съботно-неделна повторка.

Приемам критиката и ще се поправя, ще ги разпределя в няколко дни.....

Препоръчани теми