ВИП отделение към АГ болница Варна

• 1 419
  • 27
  •   1
Отговори
# 15
Моето дете оставях при момичето в съседната стая, после тя на мен нейното и така успявахме да слезем до долу.
А няма ли опция при акушерките да се оставят?

# 16
Може и да има, но ние с момичето много си допаднахме и си ги оставяхме една на друга. Попитайте, не мисля, че биха отказали да погледат детето за десетина минути.

# 17
  • Варна
А в деня на раждането, пускат ли бащата горе или вече няма такава опция?

# 18
Миналата година пускаха срещу заплащане, не знам как е организирано сега. Заплащаше се някаква такса и позволяваха бащата да види детето, питайте, може  да има промени.

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 10:50 от Паганне

# 19
А в деня на раждането, пускат ли бащата горе или вече няма такава опция?
Онзи ден питах. Казаха, че срещу 150 лева показват бебето на бащата за около 3 секунди и това е. Няма свиждания. Имало социални мрежи - да му пращам снимки Simple Smile

# 20
Защо няма свиждания?

# 21
  • Варна
portokal89,благодаря.

# 22
Още от Ковид... По Великден лежах заради високо кръвно и казаха, че от Ковида насам е така. Не пускат дори във фоайето.

# 23
  • Варна
Здравейте, това ми попадна от една група. Снимките са от събитието отворени врати в АГ.

Слагам линк другата седмица пак ще има дни на отворени врати. Нужно е да се запишете, че ще присъствате.
https://facebook.com/events/s/%D0%BE%D1%82%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0% … /838638991800735/

# 24
Здравейте!
Към дамите, които ще раждат в АГ скоро:
1. Какво означава избор на екип при планирано секцио - ако следящият гинеколог е на смяна в конкретния ден, това води ли се избор на екип?
2. Всичките комплекти дрешки, които се носят за бебето, след това връщат ли се, или остават реално за болницата?
3. Каква е разликата между стая с подобрени условия на ет. 6 и стая на ет.7?

# 25
Здравейте!
Към дамите, които ще раждат в АГ скоро:
1. Какво означава избор на екип при планирано секцио - ако следящият гинеколог е на смяна в конкретния ден, това води ли се избор на екип?
2. Всичките комплекти дрешки, които се носят за бебето, след това връщат ли се, или остават реално за болницата?
3. Каква е разликата между стая с подобрени условия на ет. 6 и стая на ет.7?
Кой Ви планира секциото, ако не сте си избрала екип? По принцип избираш лекаря, уговаряш се с него за дата и това е. Ако се следите при някой, които изражда в АГ говорете с него.
Всички дрешки, които си носите си ги взимате обратно-те са си Ваши.
На 6тия етаж няма климатик в стаята, раждате в родилното на друг етаж и после Ви местят на 6тия.
На 7мия етаж си има родилна зала и всичко се случва на самия етаж без да Ви разказват из болницата.

# 26
  • Варна
Публикувам инфо за заинтересованите. Регулярно има дни на отворените врати в АГ.  

ЛИНК към страницата https://www.facebook.com/profile.php?id=100057474278441
Подробности
Събитие от Училище за бъдещи родители "Щастливо родителство"
бул. "Цар Освободител" 150, 9000 Varna, Bulgaria

Защо да изберете СБАГАЛ Варна за Вашето дългоочаквано събитие?
☺👌С предимствата на СБАГАЛ Варна и други факти около подготовката и престоя в болницата, ще Ви запознае акушерка от Родилно отделение на СБАГАЛ Варна - Дарина Николова.
❣☎ Заявяване за участие след предварително записване на телефон 0894 35 46 25.
Може да използвате и опциите за онлайн записване от приложенията 💻 🔊 за телефон 0894 35 46 25:
✔📝Messenger
✔📱Viber
✔📩WhatsApp
Записалите 👈 се ще имат възможност да направят кратка обиколка на родилните структури🧐.
📣😷ако желаете може да носите маски, защото сте външни посетители за лечебното заведение и необходимо да пазите себе си и нашите пациенти, предвид сезона на повишена заболеваемост с респираторни заболявания!!! В повишена предепидемиологична обстановка от коклюш, така че бъдещи мами пазете себе си и околните!
👆 Очакваме ВИ!
👇гр. Варна, СБАГАЛ (АГ болница) Варна
на 29.10.2024 в 15:00ч

Varna, Bulgaria

# 27
  • Варна
Днес бях на дни на отворените врати. Препоръчвам на всеки, който иска да посети. Ще имате възможност да зададете всички свои въпроси.
Прилагам списъкът, който ми дадоха.

Козметиката им е на хип и бебо, както и за атопична кожа по- специална. Памперсите да са 1 пакет размер от 2-5 кг. Еднократни гащи да са ХЛ размер, че не си отговаряли на размерите и били много умалени.

Общи условия

Активация на акаунт