Майски бебета 2024 - тема 2

• 19 676
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Ами ние правихме ,а съм секцио била ,др каза ,че вс е ок и може. Чак сега на 49 ден ние,щото имах и кръв до скоро.Може стига да не кървиш нещо .И аз чакам МЦ.Оказа се онова си е било пак изчистване- лохии .И аз съм чела,че са уж до 30-40 ден и край вс ама уви не е баш така при всяка жена😁😁😘Дени правете спокойно бавничко ,като за начало.Ами друго си е,то толкова вр без😁И аз не съм в идеалната си форма ,ама ,квото това,ще се оправим.
Моя др ми позволява и фитнес без тежести ,упражнения

Последна редакция: чт, 27 юни 2024, 23:47 от Mims1900

# 166
На мен днес ми дойде Confused точно 2 месеца и половина след секциото. Първият месец кърмих и после тотално спрях. За сега е леко и нямам болки, но и преди това винаги ми е бил безболезнен

# 167
  • София
На мен първият цикъл след раждането беше ужасен. Не беше болезнен, по принцип не е. Но супер обилен. Ходих на преглед, всичко било наред. Но пих кръвоспиращи. Нормализираха се нещата. На мен ми дойде след като спряха лохиите.

# 168
Да и аз съм в очакване предвид,че не кърмя ....иначе този път точно 40 дни течеше и вс.спря ....иначе имах и спиране и започване и жълтеникаво.
Все си мислех че каката се развива бързо,ама малката ми скри шапката,като гледам кога е вдигала глава каката по снимки и малката сега💯 и тя бута с крака вдига дупе 🥇една пр.рехабилитатор ми каза че е като три м.
И гука,иска да говори,усмихва се,ау,ей,ка,га

# 169
Моята още не гука ,главата иначе я изправя да държи от десети ден 😁😁Само "е" казва
Смее се и на глас понякога 😁опитва се и да лази,но рано е още😂сега някак се изтласква с крака и ръчички ,като е по коремче

# 170
И за моята казаха, че като на 3месеца била като я сложиха по корем. Тя почна да гледа, да се върти, да се мъчи да лази абе шоу.

# 171
Колко високо държат глава вашите бебчета като са по коремче? Моят сладур ми прави впечатление, че като е по коремче леко накланя глава на дясно, но не и на ляво. Чудя се дали нещо мускула му от лявата страна е по слаб и как да му помогна. Дали да не пробвам с играчка да му отвлече вниманието и да завърти глава.
Педиатъра гледа ли как стоят по коремче.. тоест има ли кой да ми каже дали се справям или трябва да работим по въпроса..

# 172
Майки, които кърмите от гърда, вашите бебета по колко време се хранят?

# 173
Майки, които кърмите от гърда, вашите бебета по колко време се хранят?
Обикновенно около 30-40 мин., но като я боли корема или нещо е изнервена и иска да се утеши, може и час да откара.

# 174
Ами връщам си думите.. като родих не си ползвах превръзките за бременни - е, днес вече влязоха в употреба Joy
На мен днес ми дойде Confused точно 2 месеца и половина след секциото. Първият месец кърмих и после тотално спрях. За сега е леко и нямам болки, но и преди това винаги ми е бил безболезнен

# 175
Значи да пази остатъка от моите 🤣

Иначе моята не знам колко я вдига, моята я сложи на корем и каза, че е ок. Иначе тя си върти главтаа повече на дясно май.

# 176
Мами на момиченца, имам едно въпросче а разтваряте ли и вътрешните срамни устни при почистване? Мен ме е страх да бъркам толкова навътре и почиствам това, което виждам при разтваряне на външните, но пък се чудя така дали не оставя мръсотия по-навътре, както и четох за синехиите, не знам дали по този начин може да се случат.. малко ми е объркано - четох, гледах клипчета, но нещо не ми е много ясно как правилно се почиства тази зона Confused

# 177
Хм аз само външните разтварям, не помня педиатърката да ми е казвала друго, но ще си прослушам разговора, че аз всичко си записвам да не забравя 🤣

# 178
Мами на момиченца, имам едно въпросче а разтваряте ли и вътрешните срамни устни при почистване? Мен ме е страх да бъркам толкова навътре и почиствам това, което виждам при разтваряне на външните, но пък се чудя така дали не оставя мръсотия по-навътре, както и четох за синехиите, не знам дали по този начин може да се случат.. малко ми е объркано - четох, гледах клипчета, но нещо не ми е много ясно как правилно се почиства тази зона Confused

Аз родих преди няколко дни. Имаше урок по къпане в болницата и там за показно взеха моето бебче като най-лекичка 😃 Акушерката й почисти вътре в срамните устни с олио. Имаше някакви бели неща. Каза, че това се прави еднократно и повече няма нужда да ги чистим.
Тя е много малка още, но се чудя и аз дали от време на време не трябва там да се прави по-дълбоко почистване. Ще питам педиатъра, когато дойде на домашно посещение.

# 179
Не, не трябва, организмът изхвърля каквото трябва, може да се инфектира от вас ако се премахва естественото овлажняване там. Ако нещо не е казано изрично и потвърдено от няколко официални източника, не го мислете излишно

Общи условия

Активация на акаунт