Майски бебета 2024 - тема 2

• 19 128
  • 736
  •   1
Отговори
# 735
Моята девойка нямаше изобщо колики до втория месец. Докато всички пробваха какво ли не, аз си седях спокойна и сега се чудя какво да взимам... За всяка марка има мнения и че е помогнала, и такива, че не е. Имам чувството вече, че всички продукти са просто маркетинг, защото всеки би похарчил колкото му кажат, за да помогне на бебето си. Давах Био амика превантивно по препоръка на педиатърката.2 опаковки и я спрях, после без нищо си беше супер повече от 2 седмици и се започна. Може би тези със симетикон наистина помагат, но аз не искам да давам, за да избегна запичане, че става един омагьосан кръг. Поне с акането не е имала проблеми, откакто се е родила е имало 3 дни (не последователни), в които не е акала, а стана вчера на 3 месеца.
За цикъла - мен ми дойде 2 месеца и половина след раждането. Цедях се и с цикъла рязко намаля кърмата и от 2 седмици вече е изцяло на АМ.
Миналата седмица започна да се обръща от корем по гръб, много се забавлява. 😀 От 2 дни вече и от гръб по корем, ама не се сеща къде да си посмести едната ръка и не става докрай и се дразни. 😀 Педиатърката каза, че много умна била. 😂
Мен ме притеснява, че за 3 седмици е наддала само 300 грама. Предишният преглед закъсня, че лекарката беше болна и се измести със седмица. Уж каза, че е добре, ама ми се вижда малко...

Абоколикен вземи ,те са вътре и с копър и много успокояват ,Био Амика не съм доволна,със Симетикон и аз не дадох по същата причина,че на моята и без това запекът не и е чужд.Сменях млека ,пробиотици до ,като се светна за Абоколикен.
Колиеф са добри,помагат,но ,ако не пропускаш хранения.
Абоколикен давам сега вечер и се родих
Първоначално давай на всичките хранения обаче ,за да има ефект
Омнибиотик Панда също помага много за коликите ,бебето изкарва газовете навън,за изхожданията обаче не видях същият ефект
Новалак имат и мляко против колики.

# 736
Да олеква им на душичките хаха
И моята така ..ама и се напъва чак ръмжи няма как да се обърка 😃
Момичета  ще опитам да пусна нова тема, ще сложа линк
https://m.bg-mamma.com/?topic=1678309
Чакам ви!🩷

Последна редакция: пн, 29 юли 2024, 18:12 от Mimi9999

Общи условия

Активация на акаунт