Майски бебета 2024 - тема 2

• 19 127
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Задаването с мляко нищо не е в сравнение с това вчера ...рев +задавяне с капки....ад....живота ми се скъси....
Сега се хили цял ден,ще й кажа аз на нея 😃🩷

Моето бебе веднъж се задави с вода и не можеше да си поеме въздух изобщо,аз я обърнах надолу с главичка и тупах по гръбчето изтръпнала в ужас тогава ,разбирам те🥹
Дано повече не се случва 🥹
Като реве така по -добре да се успокои първо бебчето и тогава да се дава нещо в устата

И е ок ,като ядат или пият вода да се изправи леко главичката и настрани да е

# 691
Мерси за съвета за главичката леко повдигната знам ама и за настрани незнаех.
Дано на никой не се случва такова задавяне.

# 692
Мерси за съвета за главичката леко повдигната знам ама и за настрани незнаех.
Дано на никой не се случва такова задавяне.

Да настрани винаги главата♥️
Ох,даноо

При колики по-голямо успокоително от мама няма ,намери нейният начин,гушни я ,попей,пошъшкай и ,полюшкай я ,и ,като се успокои и не реве така тогава даваш капките

# 693
Момичета, давате ли залъгалки на бебетата си? Аз изобщо не искам, но доста хора около мен ми казват да науча бебка на залъгалка, за да се успокоява щом е толкова неспокойна и буйна. Опитвала съм, но я плюе или я смуче само ако е гладна. В момента смуче една, за да се успокои, че инак е много неспокойна. Не знам как да постъпя и кое е правилно. Worried

# 694
Моята без биберона не може - с нея почти винаги заспива, слагам я като е гладна докато правя млякото или просто за успокоение. Последните дни и това е единственият начин малко да й извадя ръцете от устата - не че съм против да си ги яде, но последното време нещо нещата ескалират с тия ръце..

Та не знам дали е добре или не, аз просто отначало започнах с нея и тя много свикна. Може после да е трудно отучването 🤷♀
Момичета, давате ли залъгалки на бебетата си? Аз изобщо не искам, но доста хора около мен ми казват да науча бебка на залъгалка, за да се успокоява щом е толкова неспокойна и буйна. Опитвала съм, но я плюе или я смуче само ако е гладна. В момента смуче една, за да се успокои, че инак е много неспокойна. Не знам как да постъпя и кое е правилно. Worried

# 695
Давам си и ми улесни заспиванията страшно много. Давам само за заспиване, той и без това не ги иска ако не му се спи. За успокоение го гушкам или го оставям да си смуче ръцете.

# 696
И аз като Паули давам за заспиване, тя не ги и иска през останалото време. Ако е неспокойна и реве/мрънка, абсурд да си държи биба в устата 🙄

# 697
  • София
Давам биберон. Когато се унася да заспива. Или  докато му правя млякото. Когато не иска, плюе.

# 698
Аз също давам бибка. Още в болницата им даваха биби и тя беше свикнала. За коликите на нас ни помогна Омни биотик панда. При нас също бяха ужасни, но след  поредната вечер на истерия бях решена да купувам нова капки и приятелка ме посъветва да взема омни биотик и оттогава коликите спряха.

# 699
Мм днес излезе и последното мляко в 9 аз го дадох направо такъв страх брах заради вчера...20+ Мин яде викам край ако се задави съм сама с двете бавничко на почивки вс беше ок.
Лакома 5ч не беше яла дърпа,то тече ...но вс мина добре😇
И аз давам бибки,не е пристрастена плюе си ги даже и на сън ...нещо средно.
Каката дума да не става изплюваше ги ...така и не пробвах друга марка ама си беше зор да заспива само аз си знам ...да голям помощник ми е сега бибата основно за заспиването,само си мисля кога да започна да я намалям може би след 6м ...че нямам опит и не искам да изтърва момента

Има си и+ и- да не говорим,че имаше деца в яслата с биберони това говорим за деца на две г....всичко умерено трябва да е ....

# 700
И аз давам биба. С нея се успокоява и по-лесно заспива. Изплюва я като е добре заспала, но не винаги заспива с биба. Може и без. Когато е много раздразнена и реве неутешимо, не помага и бибата.

Ние сме с Омни Биотик Панда и има колики. Отделно давам и капки. Та не мисля, че Пандата помага за коликите, поне не при нас.
Честно казано ми писна да слушам на кой какво помага за коликите. Явно при всяко дете действат различни неща. То докато изпробвам всичко, те взели, че й минали. Иначе от вчера малко разместих часовете за хранене и две вечери е по-спокойна. Обаче днес сутринта та чак до обяд беше кисела. Поне не е ревала като заколена, само мрънкаше и недоволстваше. Надявам се да не е за няколко дни и коликите да си отидат завинаги 😃

# 701
Благодаря ви за отговорите! Може пак да опитам да ѝ дам и то предимно за вечерното приспиване, което е ад. Не знам къде бъркам, но моята става късно /особено ако е будувала нощес, което не е рядко/, не винаги будува достатъчно през деня, но след 20 ч. е умение да я приспиш, за да легне към 23 ч. И нощем задължително има 2 ставания - второто заради колики... Два дни бе ленива и сега пак е безсънна. Дори сега все още не мога да я успя.

Давам и аз Панда - не ѝ действа. Буквално всичко, предлагащо се на пазара, пробвах - не помага. Останах на Биоамика, Инфлакол, Панда и Грайп уотър. Трета седмица е ужас - денонощо превиване, та чак пищи понякога; да не говоря как се мъчи да пръцне или да се изака - яко напъва, чак реве милото- Ох, помрънках си.

# 702
И Биоамика май няма особен успех при нас. Тук преди време някой сподели за боуен терапия и се замислям. Ще изчакам още няколко дни да видя как е, че тези две що годе спокойни вечери по-скоро са изключение и очаквам купона да се завърне с пълна сила.
Иначе сега я сложих в креватчето й и я гледам на камерата, че доста се върти и е неспокойна, отваря очи, пак ги затваря. Дано да изкара до следващото хранене, че не ми останаха ръце и гръб от дундуркане.

# 703
Препоръчвам с две ръце да опитате с боуен. Естествено, че не е гаранция, че ще помогне, но най-малкото няма да навреди. Стискам палци бързо да отминават!
И Биоамика май няма особен успех при нас. Тук преди време някой сподели за боуен терапия и се замислям. Ще изчакам още няколко дни да видя как е, че тези две що годе спокойни вечери по-скоро са изключение и очаквам купона да се завърне с пълна сила.
Иначе сега я сложих в креватчето й и я гледам на камерата, че доста се върти и е неспокойна, отваря очи, пак ги затваря. Дано да изкара до следващото хранене, че не ми останаха ръце и гръб от дундуркане.

# 704
Аз не давам биберон и нямаме проблем ни със заспиване ни с млякото докато се прави. Записва даже докато яде. Освен това като го давам прави едни физиономии на повръщане и даже съм го прибрала и не го ползваме.

Общи условия

Активация на акаунт