Майски бебета 2024 - тема 2

• 19 136
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Явор от доста време вече заспива към 21:00 - 21:30 и се събужда около 05:00 да хапне, веднага заспива пак и се събужда окончателно около 08:00 - 08:30. Рядко има изключения с междинно събуждане в 02:00 часа.

# 676
  • София
Много добре звучи. Моля се и моят господин да си направи подобен режим 🥹

# 677
При нас все се очертава последното ядене в 00 на нас ни идва късно и давам по-малко 90 в 23 и токат заспива 😃мм е първи през нощта към3...4 и после в 8 аз...мен ме съмнява че той я взема полуспяща и насила я храни,ходи до тоалетна и я грабва после ....ама аз спя как да разбера хахах🤷
Много ми се иска вече по-голяма пауза 😃5,6часа
Аз да се похваля взех дъждобран на лорели,количката ми е друга,хубаво пасна има лепенки,измих го и съм готова за есента 😃че ще водя каката на градина ще е чудо смених и бибките да видим дали ще ги хареса сякаш усети че са други уж пак марка,силикон вс същото

# 678
Момичета, имам въпрос - имаме себореен дерматит или крусти (едно и също било) на челото, вежди и част от главата. Ходихме на дерматолог и тя ни предложи вместо Gin Gira (тип хомеопатия), да взема пяната на Мустела. Каза ми мажеш, оставяш за 1 час и после къпеш. А сега от аптеката ми казаха (и на етикета пише) да стои само 1-2 минути. Някой, който е ползвал може ли да каже?

# 679
Снощи към 23 беше ад вкъщи....трябваше да яде и 30...и като зяпна рев,ревввв до спукване без да яде....носим я реве при това  с пълно гърло,дадох еспумизан с лъжичка викам сиг са колики....по-зле стана-задави се.Много се изплашихме ....това да се задави докато плаче е ужасно😢😓😫 ..някой беше пуснал клип какво се прави ако се задави,моля пуснете го пак...🤍
После заспа след сиг час и повее рев...едвам заспах🫤

# 680
Леле Мими какво сте преживели.И мен ме е много страх от задавяне.Най-често го прави докато яде.Понякога и се чудя защо реве-измит,сменен,напапкал се е,носим го,люляме го и пак реве.
Да попитам майките на момчета.Нещо казаха ли ви за пишлето?Кога трябва да се започне да се забелва или там каквото се прави.Ние сме на 12-ти при педито и ще питам задължително,но и вас да питам,че доста се замислям на последък.Хич не ми е ясно какво се прави и кога

# 681
Дени, ние го забелваме от 10-тия ден. Съвсем лекичко дърпаме кожичката надолу, колкото позволява и почистваме насъбралото се беличко с клечка за уши с физ. разтвор. В началото кожичката позволяваше съвсем малко, сега повече. Още не сме стигнали до там, че да се покаже главичката, защото не насилваме а наистина съвсем лекичко, колкото да почистим. Детенцето не реагира по никакъв начин. В интерес на истината, даже изправя бубата 😁

# 682
  • София
На нас ни казаха от 3-тия месец да започнем. Вечер, докато го къпем във ваничката.

# 683
Благодаря ви.Видяхме,че има малко беличко на върха и просто го махнахме.Също пробвахме да дръпнем кожичката надолу леко.И на мен ми казаха във водата докато го къпем да го правя.

# 684
Задаването с мляко нищо не е в сравнение с това вчера ...рев +задавяне с капки....ад....живота ми се скъси....
Сега се хили цял ден,ще й кажа аз на нея 😃🩷

# 685
Ние го правим след баня, все още е отпусната кожата. Във ваничката водата в която се кисне не е оптимално чиста и не ми се ще там да го забелвам

# 686
Момичета, имам въпрос - имаме себореен дерматит или крусти (едно и също било) на челото, вежди и част от главата. Ходихме на дерматолог и тя ни предложи вместо Gin Gira (тип хомеопатия), да взема пяната на Мустела. Каза ми мажеш, оставяш за 1 час и после къпеш. А сега от аптеката ми казаха (и на етикета пише) да стои само 1-2 минути. Някой, който е ползвал може ли да каже?

Ние имахме много крусти и проблема се реши по следния начин:
Кремчето на ducray - нанасям, изчаквам 15-30мин и измивам с шампоана на мустела против крусти, като го оставям да подейства за минутка.
После намазвам обилно главичката с олиото на мустела, изчаквам 30-тина минутки и започвам да разресвам. Много лесно падаха и много бързо св изчистиха.

# 687
Ние забелваме от 40тия ден някъде във ваната под струя вода. Общо взето страх не страх едва придърпва с пръсти ММ, много малко се подава, яма каквото такова. Надявах се педиатъра да обясни - не, сега на следващ консулт пак ще се моля само да погледне. Никак не ми се иска да ходим на хирург(както да моя позная да й казали понеже от страх едва придърпвали).

# 688
Снощи към 23 беше ад вкъщи....трябваше да яде и 30...и като зяпна рев,ревввв до спукване без да яде....носим я реве при това  с пълно гърло,дадох еспумизан с лъжичка викам сиг са колики....по-зле стана-задави се.Много се изплашихме ....това да се задави докато плаче е ужасно😢😓😫 ..някой беше пуснал клип какво се прави ако се задави,моля пуснете го пак...🤍
После заспа след сиг час и повее рев...едвам заспах🫤

https://youtu.be/B69cBlATsis?si=m-RzIhZ33v8tSKLL&t=1906

Тук е обяснено какво се прави при задавяне. Когато бебето кашля, трябва да се изправи и се изчаква да се изкашля. Ако обаче не издава звук се следва техинката от клипа

# 689
Мими, наистина ужас с това задавяне. За рева също те разбирам. У дома всяка вечер като наближи 22 ч. нещо се случва и се почва як рев, а бебка е чиста и нахранена. Не пропуска вечер. Тази нощ ми разказа играта заради тия колики - никакво спане след 03:00 ч., само хленчене, превиване и рев. Не минават тия проклети колики. А сънят ѝ хич не е качествен нито нощем, нито денем, когато се опитва да си доспи, но коремът пак я стяга. Азз вече издавам багажа, честно.

Общи условия

Активация на акаунт