Майски бебета 2024 - тема 2

• 19 840
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
Моето дете пък неиска да си спи в креватчето.Какво му стана незнам.Слагам го той пищи направо.Уплашен е все едно от нещо.Снощи на дивана спахме с него.Събуди се само веднъж да яде.Ама спа като пън.В количката спи иначе ама навън.Просто си мисля,че иска да е гушнат в мен.Днес пак така,само в мен заспива.Дано да е период някакъв

# 376
Ние сме с термопомпа и телата са радиатори. В нашата спалня не сме пускали тялото. Пуснато е в коридора и вратата е отворена. 26-27 градуса е в стаята. Спи си в кошарата без проблем. Само където се приспива на ръце. Заспива в 22 и 30 и става 3-4-5 зависи колко е яла. Спи с дълъг ръмпър, никакъв шанс завита, всичко се изритва. Днес тук е много горещо (Велико Търново). През деня е с късо боди вкъщи.
Малко ме притеснява, че се удря в решетките на кошарата, та затова попитах дали ще слагате обиколник.

# 377
Здравейте, може ли да споделите опита си с протектори за зърна и подплънки за гърди както и какви сте си взели. Аз съм с термин август и започвам с покупките за багажа за Майчин дом, така че ще се радвам, ако ми помогнете. ☺

# 378
Аз бях с протектори на Philips Avent, много лесно ни се получи кърменето с тях.

# 379
Моите протектори бяха на Нук.Доволна съм

# 380
Ние сме с термопомпа и телата са радиатори. В нашата спалня не сме пускали тялото. Пуснато е в коридора и вратата е отворена. 26-27 градуса е в стаята. Спи си в кошарата без проблем. Само където се приспива на ръце. Заспива в 22 и 30 и става 3-4-5 зависи колко е яла. Спи с дълъг ръмпър, никакъв шанс завита, всичко се изритва. Днес тук е много горещо (Велико Търново). През деня е с късо боди вкъщи.
Малко ме притеснява, че се удря в решетките на кошарата, та затова попитах дали ще слагате обиколник.

По принцип не мислих да слагам обиколници заради СВДС, но няколко пъти си заклещи крака в решеките и в крайна сметка взех от Angel Baby, защото са една идеа по-тънки и имат мрежа за да циркулира въздуха и да може да се вижда бебето.

# 381
Има аеро обиколници, които са безопасни от към задушаване. Може би ще сложа. Моята е още малка и не съм й сложила, но ще разгледам и проуча.

С протектори за зърна бях с Чико, защото някъде по темите ги бяха похвалили. Сучеше с тях, но трудно и понякога “крилцата” се обръщаха и й пречеха, та не бих препоръчала от тях. Подплънки ползвам на Авент. Доволна съм, но по спомен цената не беше бюджетна.

# 382
Аз използвам обиколник и с баткото и сега, не съм се и замисляла да е без много ме притеснява да не си заклещи нещо и да стане нещо лошо…

# 383
Цял ден не е спала като хората спи по 20-30 мин и после рев....рев,рев....най вероятно от ваксината....
Дадох Панадол задави се незнае горкото какво да прави....пълен ужас днес 🤯главата ми гръмна

# 384
И моето дете май от ваксините беше толкова ревлив.Засега е спокоен.Аз не дадох панадол,слагахме от тези лепенките,как им беше името непомня.Та май те свършиха работа,детето нямаше температура.
И аз съм сложила обиколници.Веднъж бях ги махнала уж да влиза въздух повече на детето и една сутрин гледам го завъртял  се напряко,крачетата между решетките.Та несмея да ги махам вече.

# 385
А с ниски обиколници ли сте? Цялото легло ли обикаля? Някак си искам да я виждам като спи…

# 386
И моята девойка много мрази жега, седи си непрекъснато по едно боди с къс ръкав. Обиколници няма да слагам, притеснявам се, макар че са ни много нужни, тя е супер шавлива. Но и много често си забива главата към решетките...

# 387
Ние спим с отворена врата а в коридора е течение и влиза доста хладен въздух и му е добре не иска да се завива Simple Smile и дрешиките са тънички но пак мисля че е много но щом на него така му е добре няма да му се бъркам 😆 Има ли друго бебе което не цока биби или сме само ние 😃

И на Милица е винаги жега...Спи по боди ,иначе се поти и я избиват пъпки от прегряване,ако е по-облечена😁

Моята е изцяло на АМ и изобщо не използваме залъгалка биба,не ги иска.

За изтичането на мляко е нормално,като ми дойде МЦ ми изтичаше от дясна гърда въпреки,че преди месец приключих с кърменето и ми беше окончателно спряло само ,не съм пила никакви хормони за доочистване.Преди да спре окончателно пак така си изтичаше понякога.Не се стиска зърното ,защото така се стимулира.

Ние си имаме обиколници.От нашата страна сме ги премахнали и си я проверявам често така или иначе.Моята бебка много шава също.

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 08:24 от Mims1900

# 388
Здравейте момичета, аз все още не стигам да пиша но ви чета старателно !Криси вече е на месец половина, колики продължава да няма почти, кърмим се на поискване, когато където и колкото иска. 😁
Сама с двете деца още не смея да излизам.  Залепиха му пъпчето че му беше много изпъкнало. Пъпчасва от топлото но не много, има и бебешко акне него само с водичка го мия. Със спането сме добре спи през деня по различно време в количката спи само ако сме в движение вкъщи на леглото си спи без драми вечер след баня всеки ден около 8 татко му му прави масаж със зехтинче обличаме боди пижама ръкавици и шапка и спи буди се само за смяна на памперс или да яде. Ако не иска да заспи веднага лягам и го слагам върху мен и заспива.За столче за хранене имаме от ИКЕА от баткото и не го сменям за нищо на света. За интимности още изчаквам все още имам някакво притеснение. Иначе го нося в слинга понякога и си спи супер, само трябва да се има в предвид че трябва да е леко облечено бебе че много топло става.😁
Аз съм много изморена, всичко ме боли мисля да взема някакви витамини нещо че направо съм като счупена:(
Гери, може ли повече информация за пъпчето на твоето бебче. Кой и как го залепи? И с каква лепенка? И за Мони каза док да лепя, но без подробности, защото беше болна и наблегна на лечението и институции кога да ходя в болницата (ако се влоши)

# 389
Мишето90 лепенката е на тегадерм другите са твърди и се отлепят каза педиатъра и го залепи педиатъра, натиска пъпа навътре и стиска отстрани така че кожата от вече те страни да го поприбере и лепи лепенката това са моите наблюдения Simple Smile .

Общи условия

Активация на акаунт