Майски бебета 2024 - тема 2

• 19 201
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
По скоро към 3,4м. 😉
И ще стават все по-интересни малките после

# 511
С какво дезинфекцирате играчките? Ако са гумени ще ги измия и стерилизирам. Но й подариха една от плат, която шуми и има и гумени части за гризкане, та се чудя като й дойде времето с какво да я дезинфекцирам.

# 512
Някой тук беше препоръчал един спрей за дезинфекция и лесно гладене май се води,от Дм ...аз пръскам с него само коша и количката/матрака,не смея по играчки.
Плюшени шумящи и т.н. които нямат батерии мия на ръка и после с пара от вертикалната ютия 😃

# 513
  • София
На активната гимнастика издържа около 15-20 минути. После му омръзва. Маха с ръчички, рита с крачета, гледа играчките. Не се протяга все още, по-скоро инцидентно да закачи някоя.
Ние сме на вилата за уикенда. Да подиша чист въздух малкия. Много ме радва, че в колата се вози без проблем. Не плаче, почти през цялото време спи.

# 514
Аз съм поръчала активна гимнастика и се надявам да й харесва. За сега още зяпа черно-белите карти с интерес.
Като заговорихме за играчки, хвърлила съм око ва Lovevery, някой да има опит с тях?

# 515
Аз пера всички играчки без тези с батерии в пералнята Simple Smile

# 516
И аз така всичко мятам в пералнята. Някакви гумени гризалки ги измивам с препарата за шишетата.

Аз пера всички играчки без тези с батерии в пералнята Simple Smile

# 517
Гризалките мия с бебешки препарат за съдове, другите неща забърсвам с влажна кърпа, ако се сетя. Не дезинфекцирам играчки, почне ли да пъха всичко в устата няма голям смисъл според мен. Grinning

# 518
По принцип да Joy

Не знам как е при вас ама на моята ръцете са й все мръсни, между пръстите. По 100 пъти ги мия и забърсвам и като я погледна все е с черно между пръстите, а те пък постоянно са в устата.. ще кажеш, че лази не знам от къде ги събира тия боклуци Grinning

А пък вкъщи не мога да кажа, че чистя всеки ден, но определено се старая да не е мръсно Close

Гризалките мия с бебешки препарат за съдове, другите неща забърсвам с влажна кърпа, ако се сетя. Не дезинфекцирам играчки, почне ли да пъха всичко в устата няма голям смисъл според мен. Grinning

# 519
По принцип да Joy

Не знам как е при вас ама на моята ръцете са й все мръсни, между пръстите. По 100 пъти ги мия и забърсвам и като я погледна все е с черно между пръстите, а те пък постоянно са в устата.. ще кажеш, че лази не знам от къде ги събира тия боклуци Grinning

А пък вкъщи не мога да кажа, че чистя всеки ден, но определено се старая да не е мръсно Close

При нас се събираха под ноктите и оставах в абсолютно удивление, вкъщи е чисто, а и тя самата не лази, как се събираха - оказа се от покривалото на леглото ни - то беше тъмно синьо и го сменихме и изчезна и това безумие 😄 Та вижте дали нещо такова няма и при вас

# 520
И на Макс му се събират някакви боклуци между пръстите, направо се изумих като ги видях. Много се изненадах до какво точно се е докопал, че да има там боклуци 😁 не е топ чистота вкъщи, но не е и мръсно. Все пак той още не пълзи и не щъка напред-назад, нямам идея откъде идват...

# 521
Боже същата работа все я чистя и все има не   я къпем цялата всеки ден викам да не е от това,но пък й мия ръцете,лицето да я разхладя...и у нас не е супер чисто ама все пак... 😃....хората ще кажат не я къпят цял месец 😃
Може би от вън нз вече и аз

# 522
Аз мисля, че няма абсолютно нищо общо с чистенето това. Просто в момента постоянно хващат и стискат юмруци, поне Огито така прави и всички влакънца от дрехите ми се събират по ръцете му. С какъвто цвят блузка/потник съм, такова му е под ноктите 😂

Последна редакция: нд, 14 юли 2024, 19:07 от Yo_St

# 523
И аз стигнах до извода, че е от всякакви мъхчета това между пръстите.Симона вечно стиска нещо. Или собственото си боди или се хваща за моите дрехи. И под ноктите има,ама с там по трудно се справям да ги махна.

# 524
За мамите, които ползват Авен Ксеракслм - и крем и балсама ли използвате? Имам чувството, че става твърде дебел слой с двете и не знам дали е ефективно. Балсамът използваме, защото кожата беше много суха и ни го предписа дерматолога, но пък не изглеждаше достатъчен и съм объркана

За тези два продукта говоря:

Крем - https://www.notino.bg/avene/xeracalm-ad-relipidirassh-krem/

Балсам - https://www.notino.bg/avene/xeracalm-ad-relipidirassh-balsam/

Общи условия

Активация на акаунт