Майски бебета 2024 - тема 2

• 19 125
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Момичета има ли такива на който вече им е дошъл цикъла, ако да, на кой ден ви дойде след раждането?

# 706
При мен дойде на 35-36-ти ден след раждането. Отначало беше много слабо, след два дни стана ужасно обилно. АГ предупреди, че първи цикъл може да е обилен...уви, не излъга Grinning

Последна редакция: сб, 27 юли 2024, 07:57 от TrixieJinx

# 707
Дойде ми точно две седмици след лохиите ....не кърмя
Green ...напълно те разбирам и съчувствам каката ми беше така какво ли не опитах на пазара нищо не действа докато не мине времето....😢тежки колики,нищо не помага,биба не иска,рев,гърчене,не спи...носене по цял ден....сега с второто се родих 😃така че ако ти е първо не се отчайвай🤗

# 708
За коликите аз проучвах преди да родя защото с баткото имах страшни проблеми. Но сега бебчо няма много, има нещо но е много слабо…  та това което прочетох много майки са доволни от боуен терапия, на много места е безплатна за бебета и продължава около 5 минути, също съм чувала за “борина”  че много помагала..

# 709
Какво е борина?

# 710
Честно казано идея си нямам, според това което четох е някаква пръчка която се слага в лъжичка и се запалва докато почернее лъжичката слага се малко АМ/Кърма и се дава на бебето, може да потърсиш инфо, нямам личен опит…

# 711
И при нас е денонощно превиване и изпъване като струна после. Нищо не помага. Ходихме и на Боуен един път, никакъв ефект. Мислех да пробваме още веднъж, но мъжът ми ме разколеба. Може би не попаднахме на човек.
Вече би трябвало да минават тези тъпи колики, а аз имам чувството, че стават по-зле 😣

Биберон не иска, само го плюе, но бих опитала пак, може би с друга марка. За сега ръцете са постоянно в устата й. Четох, че до около 2 год. не е проблем биберона. Или се маха на 6 мес. или след годинката, тогава са "прозорците" за махане.

Вече успява да се завърти по корем съвсем сама, уж е рано още. Но още не може наобратно. Опитва се да пълзи, но още не може и се ядосва. Имам чувството, че не й харесва да е не-мобилна и затова нервничи постоянно. Невроложката каза, че е хиперактивна, надявам се да се успокои като пролази.

# 712
Пробвайте различна мярка,материал тези каучуковите от "едно време"
Защо да е рано 😃моята и тя се обръща от гръб по корем сама- от няколко дни,седмица нз точно....значи на два м и половина е била, всеки ви има собствено темпо,таблиците са ориентировъчни

# 713
Аз цикъл нямам още и взех да се притеснявам и за това.Станаха 2 месеца от раждането.Вече не кърмя

# 714
И аз нямам цикъл минаха 3 месеца от раждането и 1 седмица откакто не кърмя.

# 715
На мен ми се появява по някоя капка кърма чат пат и сигурно докато не спре напълно няма да ми дойде.Чета различни мнения по въпроса,та ще си чакам.

# 716
Момичета, давате ли залъгалки на бебетата си? Аз изобщо не искам, но доста хора около мен ми казват да науча бебка на залъгалка, за да се успокоява щом е толкова неспокойна и буйна. Опитвала съм, но я плюе или я смуче само ако е гладна. В момента смуче една, за да се успокои, че инак е много неспокойна. Не знам как да постъпя и кое е правилно. Worried

Моята още не се е научила на залъгалка,не обича,също така я плюе

# 717
Мами, чудя се някой преглеждал ли ви е за диастаза? Аз нямам оплаквания, не са ме преглеждали, но не знам пропуск ли е или не е нещо, което стандартно се проверява, ако жената няма оплаквания

# 718
За коликите аз проучвах преди да родя защото с баткото имах страшни проблеми. Но сега бебчо няма много, има нещо но е много слабо…  та това което прочетох много майки са доволни от боуен терапия, на много места е безплатна за бебета и продължава около 5 минути, също съм чувала за “борина”  че много помагала..

Борината помага, давам от 3 дни. Клечки от коренище на бор, които съдържат много смола и разни други неща. Пали се и се опушва хубаво една чаена лъжичка да стане черна. Като изстине, слагам малко кърма и с пръст я размивам да се смеси с черното и я давам на бебето. Препоръката е преди всяко ядене. Взех я от човек в олх за 3лв една връзка, в сайтовете я продават доста по-скъпо.

# 719
Мами, чудя се някой преглеждал ли ви е за диастаза? Аз нямам оплаквания, не са ме преглеждали, но не знам пропуск ли е или не е нещо, което стандартно се проверява, ако жената няма оплаквания

Моят гинеколог ме провери преди два месеца ,и каза,че нямам

Общи условия

Активация на акаунт