Привличане към 20г мъж по-голям.

• 11 654
  • 416
  •   1
Отговори
# 105
  • Washington,USA
Тук подкрепящите, един въпрос да вмъкна към вас. Бихте ли предприели действия ако интересът е явен, има флирт и напрежение между вас, но усещате, че нещо го притеснява и се сдържа въпросният мъж?
Какъв според вас е проблемът?
Да вмъкна, че човекът не е ерген, но не е и обвързан в момента.
ПС: Закачките между нас продължават от доста време като до сега никой не е прекрачвал граници.

Да, ама недей да изглеждаш отчаяно. Ако има голяма разлика 10+ години въпросния може да не посмее първи да не го нарекат развратник

Нещо такова ми се струва и на мен, голяма е разликата, да.

Има деца, разведен е. Аз така го написах горече и аз не се разбрах като го прощетох. Благодаря за уточнителния въпрос.

Покажи интерес, покани го на кафе, кино. Някой друг комплимент.

# 106
Този сдържания е от поколението, което не чакаше жените да ги ухажват. Щом се сдържа или няма истински флирт, или нещо не го кефи ситуацията. Колеги ли сте и вие?

# 107
Този сдържания е от поколението, което не чакаше жените да ги ухажват. Щом се сдържа или няма истински флирт, или нещо не го кефи ситуацията. Колеги ли сте и вие?

Средите ни нямат нищо общо. Аз такива на работно място не ги признавам. Или работиш, или въртиш любов.
Относно поколението - да.
Но пък сега се чудя дали аз съм поназала достатъчно интерес.. Действията ми мисля стигат до там да не го отблъсквам.. Голям гипс съм като го видя, хора.. Направо ставам тинейджърка.. 😒

Bundyrose, благодаря!
Ще се възползвам от съвета ти вероятно. Мечка страх, мен не! 😆

# 108
Joy "свенлива мома" не съм била от 2005-6г Отдавна вече съм травмирана леля. Не ти трябвам, таралеж в гащите само.
Авторке, зарежи звучиш на 17, не на 27.
Абе стига сте говорили глупости де.
Тази тема ми дава надежда, че ако жена ми реши да ме отсвири - спокойно имам шанс с някоя свенлива мома в диапазона на трийсетте, като колежката отгоре - пчеличката Мая (макар последно време да е сякаш малко по друго насекомо).
Имайте малко емпатия. Четем тука хора във всякакви възрасти.

# 109
  • Washington,USA
Абуто, ако си хубав може да те харесам, ама нямам 25 още.

# 110
  • Сф
Той Абуто върви комплект със зелена карта, няма да остане нехаресан. 😬

# 111
  • Washington,USA

На мен тати ми я е дал от раждането, тъй че все тая това. Друго ме интересува 🥴😏

# 112
  • Сф

На мен тати ми я е дал от раждането, тъй че все тая това. Друго ме интересува 🥴😏
Охо, извинете, май романс се заформя тогава 🥂

# 113
Разведохте човека, ей.

# 114
До преди малко бях с кафяви очи.
Сега вече съм със сини. Жената си записва някакви АйПи адреси в една черна тетрадка.

# 115
  • Washington,USA
Сега вече съм със сини. Жената си записва някакви АйПи адреси в една черна тетрадка.

На кого? 🙄

# 116
Мисля, че трябва известно време да се покриеш.. Поставяш в риск себе си и съфорумките.. 😆

# 117
Ах а как харесвам кафяви очи.
Бути, жена ти да не ти спре бг-мамата.😂

# 118
Аз харесвам сини. Ако си висок и с тъмна коса, вземам те. Надявам се жена ти няма да има против.

# 119
При немците имало извратеняци...При българите няма сякаш...

Не и по същия начин, повярвай. Много точен пост е написала Pure Love.
Авторката, споделяйки повече за себе си, все повече започва да прилича на момичето от малкия град, без опит и невидяло много от живота, пърхащо при малко отделено внимание, което може да завърши много зле на работно място и то я Германия.

И по какъв начин има извратеняци?  Чак да са повече от в България не вярвам.

Общи условия

Активация на акаунт