Привличане към 20г мъж по-голям.

• 11 667
  • 416
  •   1
Отговори
# 165
Аз планове за сватба не видях у авторката, говорим за изживяване на нещо ново с по - голям човек.
И освен това си е опит.

# 166
Не искам малкото мъже във форума да се засягат. Много ясно че всеки ще каже че е атлет, ще прави секс до 100 и подобни. И аз искам енергията отпреди 15 години, ама няма. Това са ми споделяли хора. Над 40 вече приоритетите са други.

# 167
Олеле.
Верно, че е жега. АМа има душове.

# 168
  • Sofia
Над 40 вече приоритетите са други.

И моите наблюдения са такива (говорим за масовия случай; изключения винаги има, разбира се).
Недоумявам защо някои се засягат от тези приказки.

# 169
Не се засягам аз.
Само ми става мъчно за хората и какъв живот имат. Явно.

# 170
  • SF
Тя го познава като колега, може и сега да има тръпка, като се съберат да живеят заедно  ще ревне.

Е, то това важи за всички варианти на запознанство и огромната част след това действително вземат, че ревнат. После с новото запознанство шансовете са същите и пак рев. Може да се познават само като колеги и никога да не разберат, че като съпрузи биха били топ комбинация. Няма как да опитаме всички връзки с всички познати.

# 171
Защото са си заядливи.
Аз не съм на 40 още. Много хора ми споделят.

# 172
Масовият случай е – точно хората след 40 стават по-свободни. Децата им са израснали – работа, студенти. Приоритетите им се преориентират. Имат повече свободно време, пари. Захващат се с хобита, пътувания, срещи с приятели.
Психическа умора можеш да имаш и на 20. И на 30. Зависи каква среда, професия, интелект, начин нан живот имаш, болести, фамилни обременености, характер и тънъ.
Някои все едно живеят в паралелни вселени.

# 173
Не искам малкото мъже във форума да се засягат. Много ясно че всеки ще каже че е атлет, ще прави секс до 100 и подобни. И аз искам енергията отпреди 15 години, ама няма. Това са ми споделяли хора. Над 40 вече приоритетите са други.

Значии....ти ако се чувстваш грохнала след 40, повечето хора, все още са жизнени, активни и живеещи пълноценен живот на много фронтове.

# 174
  • Далечният изток

Някои все едно живеят в паралелни вселени.

Специално тази, която писа преди теб - да. Там няма смисъл да се хабиш...

# 175
Хората ѝ казват. Тя/той/то няма 40. Но така звучи. Грохнало.

# 176
Авторката да се включи да каже как с ее представил чичото и спрем с тоя спор.

# 177
  • SF
Няма нужда. Това би било субективно мнение. Да не затрупваме темата с чуждите чаршафи.

# 178
Като пише някоя жена на 35 се почва - дърта си, не може да избираш, приятеля на 40 нещо му има. На тази възраст не е наред, сега тука ми се развиват теории че на 47 ще е супер характер и супер потентен.

# 179
  • Далечният изток
Като пише някоя жена на 35 се почва - дърта си, не може да избираш, приятеля на 40 нещо му има. На тази възраст не е наред, сега тука ми се развиват теории че на 47 ще е супер характер и супер потентен.
А обратното от къде се знае? Познавате ли го? По-категоричните мнения бяха точно обратните и затова опонирахме, че е напълно възможно /а не че Е/ да си е супер човекът и да е потентен. Що пък не...

Общи условия

Активация на акаунт