Привличане към 20г мъж по-голям.

• 11 652
  • 416
  •   1
Отговори
# 180
  • SF
Никой не е написал такова нещо. Не го познаваме този мъж и няма как да имаме мнение за него.
Момичето го описва като готин.

# 181
Всеки различно разбира под "готин".
Нека постне снимка, да гласуваме, тогава вече може да има статистически данни Joy

# 182
  • SF
е, да! Като е влюбена, ще го възприема като готин. Като го разлюби, може да си се чуди на акъла какво толкова е виждала в него.

# 183
  • Paris, France
Като пише някоя жена на 35 се почва - дърта си, не може да избираш, приятеля на 40 нещо му има. На тази възраст не е наред, сега тука ми се развиват теории че на 47 ще е супер характер и супер потентен.

35 годишната, която не намира обувка за своя крак явно няма много избор. Има 35 и 45г жени, които не се оплакват от липса на подходящи мъже.

Никой не твърди, че всеки 47 годишен е мъж-мечта. Повечето не изглеждат добре. Щом този се е харесал на 27 годишна, че и яко хлътнала, значи физически си е екстра за нея. Обикновено ни привличат хора, които ни пасват.

Не съм съгласна, че 40 и 50г мъже са всичките импотентни. Той ако си знае, че не му става едва ли ще закача млада колежка.

Имам приятелки около моя възраст, които се оплакват от похотливите си 65 и 70г мъже. Една съседка пращаше нейния да си вземе втора жена в неговата държава. Взе си и му се родиха 2 деца на над 70г, обаче и 35 годишната не беше доволна, че много похотлив.

А какво щяло да стане след 10 или 20 години - тя и с млад да иде, няма гаранция, че ще останат заедно.

# 184
  • SF
Не съм съгласна, че 40 и 50г мъже са всичките импотентни. Той ако си знае, че не му става едва ли ще закача млада колежка.

Ще я закача. - Защо да не я закача?? Няма да си напише на фланелката, че нещата не са наред!

# 185
  • Out of the Mix
Не мога да се сдържа, хаха Smile
Е, Невена, той като за последно, нормално, щом му връзват. Sweat SmileJoy

# 186
Ми мъжете не закачат жените само за да ги скъсат от с.кс! Някои си търсят дружинка, компания и така. Може да му е скучно

# 187
Може и да е красив и да хваща окото,но това не е гаранция за  потентност. Пък и се надява. Ако му върже, ще има да се хвали, ще вика виж ме аз съм с 20 години по-млада, кой като мене. Това за него ще е като печалба от тотото.

# 188
  • SF
Ти държиш той да е импотентен!

# 189
  • Washington,USA
200 коментара само за оная му работа. Само това май интерсува населението.

# 190
Някои са се вкопчили така яростно в пакета му, че чак през монитора се усещат някои липси. Laughing
Може, угажда си с младо гадже.
Завиждачи такива Smiley

# 191
Ами сексът за 27 годишна млада жена би бил важен. Така си мисля.
Но може и да не е!😂

# 192
  • Sofia
200 коментара само за оная му работа.

Еми, не сме прочели да е Нобелов лауреат или да е написал роман. Grinning Какво друго да обсъждаме тогава?

# 193
200 коментара само за оная му работа. Само това май интерсува населението.

Ужас.
Те само от офиса се познават, а вече почнаха да ги женят и прочие.
Ама защо непрекъснато се пита : ми след 15-20
Години какво щяло да е.
Те и да са ма една възраст, за тези години може толкова много неща да станат, че мамата си трака. Гаранция нулева. Толкова много двойки се разделиха и разведоха поради съвсем различни причини.

# 194
Както казах тя тепърва ще се разработва, при него вече залязва. Сега може да са добре, след 10 години ще се усети липса. Ако не и е важно, ок. Може да си лежат и да гледат тв, но ме съмнява. Малко са жените, които не искат секс. Трябва да се мисли в перспектива. Все едно на никой не му е важно. За какво се разделят, заради кршкане и заради пари.

Общи условия

Активация на акаунт