Привличане към 20г мъж по-голям.

• 11 642
  • 416
  •   1
Отговори
# 210
  • SF
!
2/ Не е задължително от един секс да следва съжителство и 10-годишен брак Rolling Eyes Има и леки приятни изживявания без планиране и ангажименти. Тя не намеква да си избира мъж в момента.
Аида хубаво писа да не се хабим, ама не се удържах Simple SmileAstonished
Горното не взема предвид, че са колеги, то е съвсем отделно.

Когато са с колеги на работното място, може и да не останат съвсем леки и приятни. От това да се пази в случая, а не че не може еднократно с 20 години по-възрастен от нея. Ако на следващия ден не им е кофти да се поздравят хладно и да продължат уж нищо не е станало, да прави, каквото иска. В крайна сметка много хора са срещнали половинките си именно на работното си място. В началото никой не е предполагал, че може да е връзка за цял живот. Закачки пред тоалетните, понякога с влизане вътре, оглеждане, криене... всичко това вдига адреналин, допамин, серотонин, креатинин ... да не се правя на много веща с хормоните и да използвам разговорното за лаици като мен - пеперуди в корема.

# 211
Ами чак страх не, просто ми е странно, защото до сега не съм поглеждала мъж по такъв начин, който е с 20г по-голям.
Отделно съм възпитана по строг начин и 20г разлика е много, макс 10, което е също много според семейството ми и то е станало като правило.
Чак почнах да си задавам въпроса да не би да ми има нещо. Понякога го отдавам на факта, че съм сама в чужда страна и още нямам толкова приятели.
Александра, тук е причината и ти я виждаш. Самотно ти е и това близко общуване с мъж, който и да е, ти се отразява.
Аз гласувам да си разшириш кръга от познатите, да си увеличиш излизанията навън, за да си проветриш главата от застоялия въздух в офиса.

# 212
  • Между гори и планини
Бях на 24 когато се запознахме с мъжа ми - той на 42. 18 години разлика. 20 години вече сме заедно. Но аз винаги съм се чувствала по- зряла от връстниците ми, момчета набори никога не са привличали. Имала съм само една кошмарна връзка с 5 години по- голям от мен. Другите винаги са били с над 10 години разлика. Въобще не ми пука за хорското мнение. Родителите ми го приеха нормално, защото човекът е стойностен, никога не са споменавали възрастта му

# 213
Бях на 24 когато се запознахме с мъжа ми - той на 42. 18 години разлика. 20 години вече сме заедно. Но аз винаги съм се чувствала по- зряла от връстниците ми, момчета набори никога не са привличали. Имала съм само една кошмарна връзка с 5 години по- голям от мен. Другите винаги са били с над 10 години разлика. Въобще не ми пука за хорското мнение. Родителите ми го приеха нормално, защото човекът е стойностен, никога не са споменавали възрастта му

Сега ще ви нападнат че си падате по чичаци…..
и моята половинка е на 50. Аз съм на 35 и чакаме дете.
Да възможно е след 15-20 години да не сме заедно вече, но това и с  някой на моята възраст щеше да е така.

Според мене си е до човека. Може да провърви такава връзка а може и да не. Както при всички връзки

# 214
  • Между гори и планини
А, много важно като ме нападнат. Преместих си китката от лявото ухо, зад дясното 😂
Чичка или не, аз съм обгрижвана, обичана и носена на ръце жена . Нямам съмнения да ми е изневерявал, не ми е казал лоша дума за 20 години, отгледа големият ми син като свое дете, носи ми цветя без повод, обиколили сме света заедно, имам спокоен и приятен живот.

# 215
Ами чак страх не, просто ми е странно, защото до сега не съм поглеждала мъж по такъв начин, който е с 20г по-голям.
Отделно съм възпитана по строг начин и 20г разлика е много, макс 10, което е също много според семейството ми и то е станало като правило.
Чак почнах да си задавам въпроса да не би да ми има нещо. Понякога го отдавам на факта, че съм сама в чужда страна и още нямам толкова приятели.
Александра, тук е причината и ти я виждаш. Самотно ти е и това близко общуване с мъж, който и да е, ти се отразява.
Аз гласувам да си разшириш кръга от познатите, да си увеличиш излизанията навън, за да си проветриш главата от застоялия въздух в офиса.
Съвета ти е правилен. Има само едно слабо място. Как да си разшири кръга. Обикновенно става чрез приятели на приятели. Не може да висиш по клубове и да чакаш да дойде принца.
Много, много по-трудно става да се срещнеш с номрални стойностни хора.
Вече хората са по-затворени, особено след ковид.  Кажи здравей на някой на улицата да видиш поглед на гладна осойница. Който има приятелски кръг е добре другите са прецакани. Евентуално някакъв курс или тренировки.

# 216
  • София
А, много важно като ме нападнат. Преместих си китката от лявото ухо, зад дясното 😂
Чичка или не, аз съм обгрижвана, обичана и носена на ръце жена . Нямам съмнения да ми е изневерявал, не ми е казал лоша дума за 20 години, отгледа големият ми син като свое дете, носи ми цветя без повод, обиколили сме света заедно, имам спокоен и приятен живот.

Щом сте щастливи, чуждото мнение и предпочитания не би трябвало да имат никакво значение. Да, за мен това е голяма разлика и не се виждам в такава конфигурация, но нито някой ще живее моя живот, нито аз - неговия. Всеки се изказва от собствената си камбанария и мненията не трябва да се взимат лично. Все пак хората сме различни.

# 217

И аз не мога да се оплача от моя живот. Ходим по 3-4 пъти на почивка през годината (били сме на всички континенти) живея  в хубава къща, уважава ме и сега чакаме дете. И никога не ме съмнявало да ми изневерява. Готви ми всеки ден (защото аз не мога така добре 😄) и помага в домакинството.
Не е милионер (ако някой мисли че е за кинти). Нормален човек дето работи.
Никой нищо не е казвал освен майка ми, но тя си е чист нарцис и не харесва по принцип никого (дори и мой приятелки не харесва).
Е ние сме и от чужбина де, там 15 години разлика не е нищо особено.

# 218
Нека да сте си все така! 15, 18, 20 години разлика - може да е много, но ако сте щастливи, няма значение.

# 219
То и тук такива разлики не са вече нищо особено.
Само в бг-мама са нещо особено. Joy

# 220
  • Out of the Mix
Абсолютно до човек е.
Бъдете щастливи, щом сте, радвам се!

Доста неща избождат очи и "плачат" за коментар най-малко.
Като, например, Доня - ти обичаш ли, обгрижваш ли и носиш ли мъжа си на ръце?
Ако отговорът е "да", значи всичко е наред.
Недей Боже утре закъсва здравословно на легло. Ще лежиш ли, седиш ли до него ежедневно с грижите?
Но искрено, не "за пред хората".
Или само мъжът трябва да "обгрижва"?
Аз, ако не получавам нужното ми отношение, не седя във връзка, за какво ми е?
Изискващ партньор съм, но давам и същото.
Много фактори са, може да не си сексуална, и идеално да си пасвате, но ако си примерно Базила, надали ще искаш да си с 60+. Wink

Не знам, винаги съм бил и харесвал по-малки жени с 5-10 г., с изключение в 20-те имах една кака ~33-35, не ни беше зле, но сега от позицията на по-голям 20 г. ми е прекалено, с 12-сетокласничка какво да си кажа?

Или да чакам да стана на 50 след малко повече от 10 г. и да почна да заглеждам само 30-35 годишни? Grinning
От сегашния ми аршин и възраст, съм точно в такава, в която мога да заглеждам и бъда с всякаква на всякаква възраст, но като се замисля 25-27+ със сигурност, или това е някаква много долна граница.
Не, че няма отговорни самостоятелни момичета на тези години, но въпреки това.
Оказва си влияние няма какво да се лъжем.

Последна редакция: пн, 24 юни 2024, 15:24 от Revoker

# 221
  • Между гори и планини
Аз дъм писала в други теми - преди 13 години мъжът ми претърпя инцидент, след който се молех да оцелее, после да проходи, въпреки всички операции остана с частична инвалидност. Освен това се случи в чужбина и всички възможни спестявания отидоха за болници и операции. И финансово бяхме заорали под дъното.  В деня на инцидента купих самолетни билети и отлетяхме с децата, за да сме заедно. Това отговаря ли въпросите?

# 222
Моята има приятелка, която е около 20 в момента и си ходеше с 50 годишен. Наскоро се разделили, понеже и писнало да се крие. Що се крие - само тя си знае. Явно не само за трети лица е странно, ами и за нея самата, точно както на авторката. Ми, странно си е и малко нелепо на външен вид да гледаш млада жена с дядо си да ходи, ама квот такова. Нея до някъде я разбирам даже, понеже вероятно е с него точно щот нищо не се иска от нея, освен кекс. Последните трима тръгнаха да я задомяват на третия месец Grinning В крайна сметка както по- горе са казали - само вие си живеете собствения живот, та щом ви харесва - на нас кво има да ни дреме...

Впрочем, по- смешно е, когато си личи, че ви е неудобно. Ако се чувствате ок даже няма да се занимавате да питате дали било нормално. Нашите са с 15 години разлика и никога не ми е правило впечатление, като изключим неловките обяснения в даскало като малък, как баща ми не ми е дядо.

# 223
Абсолютно до човек е.

Недей Боже утре закъсва здравословно на легло. Ще лежиш ли, седиш ли до него ежедневно с грижите?
Много фактори са, може да не си сексуална, и идеално да си пасвате, но ако си примерно Базила, надали ще искаш да си с 60+. Wink

Не, знам, винаги съм бил и харесвал по-малки жени с 5-10 г., с изключение в 20-те имах една кака ~33-35, не ни беше зле, но сега от позицията на по-голям 20 г. ми е прекалено, с 12-сетокласничка какво да си кажа?

Или да чакам да стана на 50 след малко повече от 10 г. и да почна да заглеждам само 30-35 годишни? Grinning
От сегашния ми аршин и възраст, съм точно в такава, в която мога да заглеждам и бъда с всякаква на всякаква възраст, но като се замисля 25-27+ със сигурност, или това е някаква много долна граница.

Естествено че грижата е взаимна. И той би се грижил за мене ако примерно имам катастрофа с кола и съм сега в инвалидна количка. Не би ме оставил както и аз него не.

Зависи си от човека. Може да върви може и да се разделите. Както при всички връзки.

Единствената която направи голям цирк беше майка ми. Но тя винаги си го прави, и да беше някой друг, същото.
Според нея  ми трябва някой дето има милиони и е единствен наследник. Но съм почти сигурна че и там ще намери нещо за което да ме тормози.
Тя ме тормози и за куп други неща, не сама заради приятеля ми. 

Да допълня: 15 години разлика не може да ми е дядо… както и да го обърнеш.

# 224
Скрит текст:
Абсолютно до човек е.

Не, знам, винаги съм бил и харесвал по-малки жени с 5-10 г., с изключение в 20-те имах една кака ~33-35, не ни беше зле, но сега от позицията на по-голям 20 г. ми е прекалено, с 12-сетокласничка какво да си кажа?
[/quote]
И аз имам подобни наблюдения. След 27-28 години и мъжете и жените стават по-спокойни, по-"дълбоки".

Общи условия

Активация на акаунт