Привличане към 20г мъж по-голям.

• 11 613
  • 416
  •   1
Отговори
# 225
  • Out of the Mix
Да, дами, отговаря, благодаря за споделеното и браво.
Аз се извинявам, ако някой се е засегнал, не целя никога това, просто си говорим.
Никой никой не познава и не се знаят никакви детайли за живота.
Съдене няма.
Значи заслужавате щастието си. Simple Smile
Което не се полага по презумпция, както много си мислят.
Много хора минават през солта и трудностите, докато им се случи, накратко подреди животът.
Други си мислят за даденост, а просто са изкарали късмет.

Ronin, при мъжете е по-късно.
Съдейки и коментирайки винаги от личен опит, и давайки себе си за пример, при мен това се случи след навършване на 33.
Дори и в по-млада възраст да си трезв, с правилни, добри ценности, мироглед, житейският опит си казва думата.

# 226
  • Инсбрук
На 47 хич не го подценявай. Там им е силата.Сега, че има не удоволетворени жени от мъже на 47 , значи мъжете са намерили другаде отдушник. Сори, ама ние имаме 11 години разлика, а аз съм на 49 и аз съм тая дето се дърпа да не иска секс?! Чичка ама спортен, на 30 ама плешив със шкембе. Всеки прави избор.

# 227
Аз пък не мога да разбера защо всяка тема трябва да се превръща в Или/или!

Нито всички 30 - годишни са жребци, нито всички 50 - годишни са на виагра.

Колко страници се навъртяха да се обсъжда сексуалната мощ на едните и колко са неграмотни в леглото другите.
Нали говорим за лични предпочитания?
Нито аз ще харесам някой на 50+, нито друга ще хареса връстник, камо ли по-млад.
Темата стана за хвалба, ама съм решила да си мълча, че да не урочасате! По- млади няма да ставаме Grin

# 228
  • Инсбрук
Аз пък не мога да разбера защо всяка тема трябва да се превръща в Или/или!

Нито всички 30 - годишни са жребци, нито всички 50 - годишни са на виагра.

Колко страници се навъртяха да се обсъжда сексуалната мощ на едните и колко са неграмотни в леглото другите.
Нали говорим за лични предпочитания?
Нито аз ще харесам някой на 50+, нито друга ще хареса връстник, камо ли по-млад.
Темата стана за хвалба, ама съм решила да си мълча, че да не урочасате! По- млади няма да ставаме Grin
https://
Така е, ама то затова са темите- от едно та в друго. Жената просто питаше нормално ли е? И после се започва с моя та твоя, та …. Загубихме въпроса:(

# 229
Кое му е за хвалба... мен ме подсеща за 25 годишните къде ходят с непълнолетни момиченца. Просто по- малко гнусна и нелегална версия.

Всеки с каквото му харесва да си ляга. Ако не стига до бг-мамма ще ви е най- спокойно Grinning

# 230
Кое му е за хвалба... мен ме подсеща за 25 годишните къде ходят с непълнолетни момиченца. Просто по- малко гнусна и нелегална версия.

Е това пък от къде го извади ? Асо пика. 7 Карта.
Какви непълнолетни момиченца ?

Тази тема май е за затваряне ?
Започнаха свободните съчинения

# 231

Е това пък от къде го извади ? Асо пика. 7 Карта.
Какви непълнолетни момиченца ?

Тази тема май е за затваряне ?
Започнаха свободните съчинения

Ми и аз написах че темата е за ключ. Достатъчно глупости се изписаха.
Авторката се покри.

# 232
  • Сф
На мен един, отново не българин , ми беше казал, че на всеки 50+ годишен мечтата му е да легне с младо момиче. С годините някак си го виждам това. Да, в известна степен и аз го намирам за гнусно. Това имаше предвид горният пост.

# 233
На мен един, отново не българин , ми беше казал, че на всеки 50+ годишен мечтата му е да легне с младо момиче. С годините някак си го виждам това. Да, в известна степен и аз го намирам за гнусно. Това имаше предвид горният пост.
Незнам на колко си години. Но като станеш на 50+ и имаш чувства към някой по-млад, ще дойда да ти кажа че си гнусна.

Незнам как ама явно в тоя форум гравитира  едно мнение, ако си на 50+ си умрял.
Нямаш чувства, нямаш нужда от любов, от нежност от споделени чувства.
Значи на 49 може на 50 вече е гнусно.

# 234
  • Далечният изток
Те на 50+ годишните мъже и 49-годишните жени им се струват млади, така че нормално Grinning

# 235
Бих перифразирала леко.
То на всеки мъж добре изглеждащата и привлекателна жена му се струва млада.
Да ме извинят господата тук, но са доста наивни като цяло. Simple Smile

# 236
  • Melmak
Привличането не е подвластно на години. На 40 и нещо човек може да изглежда добре и да бъде привлекателен. А и привлекателен е различно за всеки, за мен е важна външността, но и интелекта. Ако мозъкът не е секси, привличането не се получава.

На 20, като излизах с 44 годишен не съм гледала годините му, а огъня, който гореше между нас. Просто беше страст на макс.

# 237
  • Сф
На достатъчно съм Ронин и доста съм проживяла и видяла. И не, не си падам по момченца. А ти пък чак и чувства намеси.. между другото съм чувала доста жени да казват, че не биха си легнали с доста по- млад , защото все едно си лягали със сина си. Така го чувстват. Но пък доста мъже нямат подобни скрупули към младички, значително по- младички. Хора всякакви. По принцип не толерирам разлики от по20+. Камо ли за сериозни отношения. Не че не се случва и ми е грозно , да не кажа друга дума , пък ако ще и Аполон и Афродита да са..  А ако намесим и финансите и интереса съвсем ще се оплетем.
В случая на авторката обаче е само леко обърнато внимание и то на работното място и тя отделно казва- няма познати, няма социален живот, самота.. изключително лоша комбинация. За това някои и казахме да насочи сексуалните си щения в по друга , безопасна посока.

# 238
Понякога като чета бг-мама, мога да реша, че съм изрод.
Момченца.
Кое им е момчешкото на 30-35. Не, не се чувствам, че спя с момченца. Това са мъже. На тази възраст за жените се казва, че им тече часовника и а-ха да са сами с котките.
Басимус двойният стандарт.

# 239
  • SF
Освен секса да е наред, бих искала и да мога да общувам с човека. И това общуване да ми е интересно. Бих искала да сме от една торбичка - той обича да пътува, и аз обичам да пътувам, и двамата обичаме да пътуваме, а не на него да му се реве за сън, а на мене ми се ходи някъде, та ми се плаче. Или обратното.

Общи условия

Активация на акаунт