Пазаруване от about you - тема 30

• 60 433
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Да не сте пробвали да кликате върху бутона за отказ? До моите не са стигнали още.
Одеве успях да върна една чанта, която пуснах в нова поръчка, но обещавам да не страдам, че я имам и в друг цвят.
Не е добре така да се шегуват с времето на хората. Приключвах месец и денят беше ад на фона на намаленията им.

# 601
  • гр. София
Крайно разочароващо е това. Уж оправили, бъга, ама не го оправили всъщност.
Не че ще ми останат децата необлечени, но е крайно непрофесионално и некоректно от страна на АЮ.

# 602
Рени, дай иот на AS98, че не отваря. Какви номера имаше?
При мен цените в кошницата са в тавана.

Пробвай от компа. Аз отварям линка. 36 и 37 само има налични.

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 01 авг 2024, 19:23 от AeroJ

# 603
Не съм влизала в тях даже, а още по-малко да натисна отказ 😀 голяма тъпотия…

# 604
  • София
Ех, изпуснах голямото пазаруване. Като видях колко отговори има в темата и веднага влязох в приложението, напълних кошницата и... изненадаааа - други цени. Cry
Дано да ви изпратят повечето поръчки!

# 605
Страшно некоректно.

Направо да използвам да ви се оплача и от пратката днес.
Поръчах от предното намаление слънчеви очила полароид.
Днес пристигнаха в плик на абаут ю , без обозначение “чупливо”, вътре бяха в найлоново пликче - без кутия, кърпичка и прочее. Истинско чудо беше че изобщо са дошли цели и непокътнати, след като бяха опаковани като тениска Confused  тааа.. проверявайте си пратките ако сте поръчали чупливи неща на място, за да няма ситуации после Neutral Face

# 606
Май никоя няма да изпратят, повечето артикули изцяло са премахнати

# 607
Яко се изгавриха с хората. Има сайтове , които когато объркат цената си изпращат поръчката. Купувала съм парфюм от нотино за 7 лв. , а редовната му цена беше 200. Най-вероятно ще откажат всички поръчки…

# 608
  • София
Никой не вдига тел., а работят до 8...тяхната кожа..

# 609
Намалението отново изчезна… Изложиха се яко

# 610
Вече имам една анулирана поръчка Sad

# 611
Мимоза, зарежи! При опит да се добави в кошницата не става. А в профила на самата марка ги няма.

------

При мен пак изчезна банера за намаление.

# 612
И при мен тръгна лавина от откази…имат ли право, не е ли заблуждаване на клиента? Губиш време, енергия, заблуждават…Всичко до едно отказано! Няма такава подигравка! Да подадем колективен иск, ако имаме смислени доказателства за порочна политика?

Последна редакция: чт, 01 авг 2024, 19:39 от Blue`Sky

# 613
Да подадем жалба. Аз за един час спрях работа заради тях. Още нямам откази , ама очаквам.

# 614
  • София
Отказани са и моите...нямам думи, долни лъжци, много ми паднаха в очите.. Къде можем да се оплачем? КЗП?

Общи условия

Активация на акаунт