Пазаруване от about you - тема 30

• 60 413
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
  • 🌊
Ако на някой му трябва хубав дебел мъжки суетшърт може да погледне този. Взех го за приятеля ми, цената реално е по-висока отколкото при предишното намаление, но потвърждавам, че е качествен

# 721
И моята поръчка е отказана. Най-много ме е яд за маратонките, които детето толкова много искаше, няма ги в сайта, скриха доста неща.
Скрит текст:
Написах им гневен имейл, а утре и по телефона ще им звънна, едва ли ще ги трогна, но  просто ей така , да знаят, че бъг, гаф...каквото и да е, трябва да са коректни

# 722
Момичета,току що влезнах в страницата на about you  във фейсбук!Там хората яко ги плюят.Оказва се,че не само в България има такъв проблем.Погледнете......

# 723
Нека който успее да се свърже утре да пише, да видим каква ще е официалната версия. Да видим какво ще измисля, лесно може да се проследи, че не е потребителят този който отказва поръчката, има IP адреси и други способи. Утре и аз пускам една жалба. Плюс това не е ясно по какъв критерий и защо една поръчка е с отказ, а друга не…
Update: Румънците ме кефят, активизирали са се във ФБ, и подават жалби към тяхното КЗП. Не е само в България скандала.

Последна редакция: чт, 01 авг 2024, 22:14 от Blue`Sky

# 724
Може ли линк

# 725
# 726
  • София
Нека който успее да се свърже утре да пише, да видим каква ще е официалната версия. Да видим какво ще измисля, лесно може да се проследи, че не е потребителят този който отказва поръчката, има IP адреси и други способи. Утре и аз пускам една жалба. Плюс това не е ясно по какъв критерий и защо една поръчка е с отказ, а друга не…
Update: Румънците ме кефят, активизирали са се във ФБ, и подават жалби към тяхното КЗП. Не е само в България скандала.

По-дейни са от нас 😀

# 727
Тук пишете, хората работят и оказват съдействие.
https://www.ecc.bg/
Колкото повече жалби, толкова по-добре. Това е нелоялна търговска практика. Трябваше да си спрат сайта щом знаят, че имат проблем.

# 728
Румънците ме кефят, активизирали са се във ФБ, и подават жалби към тяхното КЗП. Не е само в България скандала.

България и Румъния се обслужват от един и същ склад и за нас вървят заедно намаленията. Каквото за тях, такова и за нас. И на тях са им изпоотказали поръчките. На германчетат  примерно днес им пуснаха само 30%.

# 729
И в момента има до 60% намаление.

# 730
Няма ги нещата, които исках изобщо, премахнали са ги. Ще чакам да се появят и тогава. Няма да купувам ненужно, само защото са намалени.

# 731
A каква е логиката все пак да изпращат някои продукти с голямото намаление, примерно тениска на guess за 22лв ще ми я изпратят. Както и едни боти кожени за 13лв и оче няколко неща. Как решават кое да пратят и кое не в този бъг случай?

# 732
  • Бургас
Ако не бях влязла в темата нямаше да знам, че съм си отказала поръчката. Щях да си заспа щастлива… а сега ужас, цяла вечер ще се събуждам от кошмари Grinning -къде са ми дрехите и обувките? Шегувам се разбира се, ама не много.

# 733
Забравила съм да кажа, не знам на някой дали ще е полезно. И преди бях забелязала, че нещата на Десигуал се бавят много и по принцип винаги им дават по-дълъг период на доставка. На последното им намаление 50+50%, когато дойде поръчката /явно според мен сбркана с немски клиент/ имах една брошура с талони за намаления. Ама брошура като на Лидл седмичната. Все немски сайтове.  Ако някой има интерес да я наснимам и кача. Излъгала съм, явно ми е била досадна. Осем страници е.

# 734
  • София
Страшни парцаляци са пуснали на -70% , то са балтони, то са коледни пуловерчета...мерси.. Дори сегашните -70, нямат нищо общо с предишните, т.е. явно преди е имало и допълнително намаление плюс 70те%..
От моите половината ги няма като артикул, другата половина нямат грам отстъпка, само една мъжка риза има смешни 10%.

Общи условия

Активация на акаунт