Пазаруване от about you - тема 30

• 61 266
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
В българската версия на сайта винаги излиза и опция за банкова сметка, както са показали. Ти можеш да платиш с карта на Пос терминал, който носи куриера, но при връщане АЮ ще ти върне парите по банковата сметка посочена от теб в профила.

# 121
  • на пистата
т.е. тогава връщат по сметка, не по карта?
Винаги връщат по сметка,а картата ви е към сметката.Няма как да имате карта без сметка Simple Smile

Последна редакция: чт, 04 юли 2024, 11:26 от NaM

# 122
  • Somewhere far away
пределно ясно ми е това, но има разлика между превод по карта и превод по сметка - две различни неща са.

# 123
Как така за различни? Как правите превод по карта? Превод, не връщане.

# 124
Малко отзиви да дам.

Потничета, вдех ги за бельо за зимата, харесват ми. Можеше Л да взема, че не обичам тясно бельо, но и тези стават де..мерих ги върху тениска за сега. 18 лв.
Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://m.aboutyou.bg/p/only/top-kira-17306911?utm_medium=referr … _campaign=product

Чанте тип протмоне - остава, добро е.

Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://m.aboutyou.bg/p/desigual/chanta-s-prezramki-lisa-1390303 … _campaign=product

И две кожени якета на Фрийкито..като оранжевото по ми харесва. Цветът му е по-убит и мек от на снимките в сайта.
Червеното обратно...по-убито и тъмно е на живо.

Протмонето не ме кефи..малко е

# 125
Пуснаха до 50% ЕКСТРА отстъпка

На Десигуал пак има 50+50%. Побързайте

# 126
  • Пловдив
Нещо съм ви изпуснала. Видях, че има намаление на Десигуал, но Aero вече е споделила.

Напоследък нищо не ми харесва и нещата в любими изобщо не ги намалят Simple Smile

# 127
Джипси якетата как са като размери, сравнени с Фрики нейшън?
От вторите в С влизам, нося ги прибрани по тялото кожените якета винаги...не широки за пуловер.

# 128
Тета, зависи от модела. Попадала съм и на умалени и на уголемени и на двете фирми. Аз и на двете марки съм XS.

На умалените ръкавите не са ми дълги. От това разбирам, че са нещо по-малки от "нормалните". Иначе се събирам.

Последна редакция: чт, 04 юли 2024, 12:21 от AeroJ

# 129
А, ръкави не гледам...винаги са ми дълги и подгъвам навътре.
Пуснах С пак..ще го видя.

Червеното май ще го върна. И кожата му стои някак тънка, и модел с яка не ме кефи...
Оранжът обаче ми харесва. Свеж много цвят, и кройката ми допада..

Последна редакция: пт, 05 юли 2024, 11:32 от teta75

# 130
Аз тъкмо днес получих това и му се чудя.
https://www.aboutyou.bg/p/maze/prehodno-yake-amur-4122515
Понеже ръкавите естествено са ми малко дълги, а кожата се оказа изключително мека прави една "плоха" над сгъвката на мишницата и плешката. Не знам как да го обясня по-добре.

Иначе гледай какво е човешкия вкус. Добре, че има различни неща. Мен това виненото повече ми харесва като цвят. И предпочитам да са с яка. При теб щом е обратното, оставяй другото.

Днес сме с еднакви кецки. Скандално! Grinning

# 131
Абе и то ми стои добре..пу-пу Stuck Out Tongue Closed Eyes../ то не знам добре ли, ама на мен ми харесва имам предвид /всъщност идентично като оранжевото, изключая различната кройка де....ама нещо....не знам....да се яви Мимозата дето има хиладО кожени антерии, да скаже и тя...Joy
Иначе червено имам аз, ама е изкуствена кожа, искам естествена, та пуснах пак червенко...ярко този път...

Плохи нямам аз, щот го опълвам мнооого добре аз Grinning

# 132
Здравейте! Ако е направена поръчка за 1 артикул във вторник и цената му е била 150 лв., а днес е 95 лв., мога ли да го поръчам днес също и когато пристигне първата поръчка (за 150 лв.) да я върна?

# 133
  • София
Здравейте! Ако е направена поръчка за 1 артикул във вторник и цената му е била 150 лв., а днес е 95 лв., мога ли да го поръчам днес също и когато пристигне първата поръчка (за 150 лв.) да я върна?
Да, направете така!

# 134
  • Пловдив
Изчакайте да пристигне и втората поръчка и тогава върнете първата, защото понякога стават грешки и може да получите не това, което е поръчано.

Общи условия

Активация на акаунт