Мачът е свирен, сега ще е чакане – щастливо дано свърши то! – седмокласна 22.06-29.06

• 85 207
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 585
Това с таймера как действа? Всъщност нали после можеш да влизаш пак и коригираш, добавяш, махаш...
Таймера ти отброява време. Миналата година нанасях 20-22 позиции и се притеснявах за времето. Оказа се, че ги нанесох за 5-6 минути.
След като подадеш, не можеш да правиш корекции. Можеш изцяло ново заявление да подадеш. Приема се за валидно последното подадено.

# 586
Колко е времето?

# 587
На сайта пише 30 Мин в червено. Днес точно пробвах да се логна и го прочетох в една от страничките. Зачудих се какво означава 30 Мин, много малко ми се вижда времето за да избереш и обмислиш внимателно подредбата. Аз мислех първият ден да ги наредим с детето, да ги обмислим и на третия ден да ги изпратим след като списъка е изцяло прегледан и осмислен… С тези само 30 Мин при положение, че сега не се виждат даже паралелките и брой приемани ще създава възможност за много грешки…

# 588
  • София
Избирането и обмислянето би трябвало да се случи преди подаване на заявлението, а не по време. Паралелките и брой приемани са публикувани отдавна в ДПП.

# 589
Паралелките се виждат заедно с кодовете.

# 590
А къде се виждат кодовете? И какво е ДПП, съжалявам за невежеството. Гледам на сайта на училището и за ТУЕС например не пише колко паралелки по коя специалност приемат или поне аз не намерих такава информация.

# 591
  • София
А къде се виждат кодовете? И какво е ДПП, съжалявам за невежеството. Гледам на сайта на училището и за ТУЕС например не пише колко паралелки по коя специалност приемат или поне аз не намерих такава информация.
Държавен план-прием

# 592
  • София
Държавен план-прием. Ето тук Дидева ги е качила за всички градове. https://dideva.alle.bg/p/%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0%D0%B2%D0 … 0%BB%D0%B0%D1%81/ Цялата необходима информация е там - брой паралелки, брой приемани, балообразуване, профили, кодове.

# 593
  • София
Точно както казва Санака, желанията трябва да са ясни и подредени преди са влезеш в системата. После имаш 30 мин. да редиш в системата.

# 594
Тая система ми изглежда много нестабилна.
Мислех на 10ти да редим желания ама дали ще успеем, ако постоянно пада незнам.
Сега 10 мин се порових из училищата и паралелките и падна.

# 595
  • Бургас
Черпя виртуално за моя именик!

Днес е добре и ако утре няма температура ще го закарам следобяд на зеленото училище,  на което отиде целият клас днес.

# 596
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Ей ни и нас с набора. Simple Smile
Той днес беше и на рисуване, но не е доволен, нещо не му се е получило, според него. Хубавото е, че това е резервен вариант и няма да е голяма драма и да се е изложил.

Иначе, за реденето на желания - твърдо ще ги редим по ред на желанията на набора, като при него ще има и училища с доста нисък бал, просто това се очаква да е положението. Той си е харесал 1 училище, с 1 паралелка, за които няма шанс, освен ако силно не ни изненада с резултати, което силно ме съмнява, останалото е компромис и каквото-такова.

# 597
Миналата година бях в комисията, която приема документите в училище (има и такъв вариант) и да, на моменти имаше проблем със системата, вероятно като влязат много потребители едновременно. Не мисля да чакаме да последно, ако мога и през телефона да подам заявлението. За самото класиране няма значение кога е подадено, стига да е в срок. Желанията са ясни, макар че все още подхвърля и някои идеи. Да видим като излязат резултатите дали ще включим още нещо.
Не съм, и на моята балът ще е нисък - очаквам към 80 сборно от двете НВО. Каквото такова. Намери се хубав вариант и за нея.

# 598
Как ви се струват да сложа 10 желания, с разнообразен бал са, като гледам какво си е харесала? Или да направя по-дълъг списък?

# 599
  • София
Тая система ми изглежда много нестабилна.
Мислех на 10ти да редим желания ама дали ще успеем, ако постоянно пада незнам.
Сега 10 мин се порових из училищата и паралелките и падна.
Къде се рови в училища и паралелки? В infopriem още ги няма.

Общи условия

Активация на акаунт