Мачът е свирен, сега ще е чакане – щастливо дано свърши то! – седмокласна 22.06-29.06

• 85 026
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 1 350
  • София
А кога ще нанесат оценките от училище в infopriem?

Оценките се появяват преди първо класиране.

# 1 351
  • Бургас
Добро утро!
От много четене в темата сънувах точки. Помня как отворих и точките и по двата предмета бяха под 50, като не помня по кой от двата предмета имаше цяло число и 5 стотни. Направо се разтеперих и исках да видя работата.
Ако има 98 т. пак ще е за проверка, защото такива резултати не очаквам. Реалистично и малко оптимистично ми се се струва около 75 и с много, много късмет и чудо 80.  Но пак ме се знае, може и по 50 да са. Не вярвам в сънища, но този малко ме притесни. Имаше нещо за дните от седмицата, че в определен ден се сбъдват. Надявам се петък да не е от тези дни 😄
До 12ч не се разказват сънища, че се сбъдват! Това как не го знаете!!!:joy:

Айдеее, отиде коня У рЯката. 🤭 Ама аз като не съм го знаела, пак ли се счита? 😂

# 1 352
Значи, от баба си знам, че в такива случаи пускаш силно водата на чешмата и казваш - Както тече водата, така да изтече лошият сън LaughingLaughing

# 1 353
Добро утро!
От много четене в темата сънувах точки. Помня как отворих и точките и по двата предмета бяха под 50, като не помня по кой от двата предмета имаше цяло число и 5 стотни. Направо се разтеперих и исках да видя работата.
Ако има 98 т. пак ще е за проверка, защото такива резултати не очаквам. Реалистично и малко оптимистично ми се се струва около 75 и с много, много късмет и чудо 80.  Но пак ме се знае, може и по 50 да са. Не вярвам в сънища, но този малко ме притесни. Имаше нещо за дните от седмицата, че в определен ден се сбъдват. Надявам се петък да не е от тези дни 😄
До 12ч не се разказват сънища, че се сбъдват! Това как не го знаете!!!:joy:

Айдеее, отиде коня У рЯката. 🤭 Ама аз като не съм го знаела, пак ли се счита? 😂
Да. Не е оправдание

# 1 354
  • София
*Sesil*, щом не си знаела, значи не се брoи. И след като не знаеш в кои дни се сбъдват сънищата, значи не е в петък. За всеки случай пусни водата, завърти се три пъти и плюй в пазва.

Последна редакция: пт, 28 юни 2024, 12:10 от Ahoney

# 1 355
  • Бургас
Вие убихте всичко в мен! Обезкървихте ме, съотчакачалки!
Отивам да плача в някой ъгъл. 🤪
Дописвам се - това с водата го направих.

Последна редакция: пт, 28 юни 2024, 11:51 от *Sesil*

# 1 356
Всичко ще е наред. Поверията се сбъдват, ако вярваш в тях.

# 1 357
  • София
Бързай да разказваш на течащата от чешмата вода, не губи време в ъгъла Joy

# 1 358
Добро утро, съоткачалки в трепетно очакване. Аз вече сънувам точки и таблици, откачена работа.
Поне детето дали мога вече да го изпратя да си отпочива надалеч? В тази връзка:
2. ще ми дадат ли свидетелството без ученика? Аз лично съм давала, детето беше болно и родителите дойдоха да го вземат.
3. ще мога ли да го запиша без него след някое класиране?и сам родител е записвал дете. Но като чета има навсякъде различни практики.
Има навършени 14. Не ми се плащат нотариални такси, ако е излишно. Не ми се превозва детето напред-назад из страната също.

# 1 359
  • Бургас
Бързай да разказваш на течащата от чешмата вода, не губи време в ъгъла Joy

Ходих, ходих.
Сега се чудя какви желания ще редим, че дори и за компромисните варианти няма да му стигнат точките.

# 1 360
Поплези се малко в огледалото и ръсни малко светена водица Simple Smile))) може да подейства. Рев в ъгъла не е подходящо за такива сили Simple Smile))
Ма най-силно ти препоръчвам да идеш на СПА

# 1 361
Доколкото знам от проверяващ по български, вчера са били проверени около 60% от работите. Но и те започнаха по-късно да проверяват, ако не се лъжа. А проверяващ по математика сподели, че тези които са му се паднали да проверява масово не били решили вторият модул и очаква ниски резултати на национално ниво въпреки лесните според него задачи.

# 1 362
Защо по късно? Все пак изпита по БЕЛ беше първи

# 1 363
  • София
Ма най-силно ти препоръчвам да идеш на СПА

Но е нужно да го направи в компанията на съоткачалки, налЕ? Joy

# 1 364
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Ама, моля ви, не така със сбъдването на сънищата, че сутринта големият ми син ми разправяше как е сънувал някакви обезглавени коне и то още преди 9ч! Само това ми липсва, обезглавени коне да ми се моткат из къщата, барабар с всички останали деца и животни! Laughing

Сутринта наборът отиде да си върне учебниците и това беше, сега перем и събираме багаж, аз имам и работа, но ще намирам по малко време да ви чета!

Общи условия

Активация на акаунт