Мачът е свирен, сега ще е чакане – щастливо дано свърши то! – седмокласна 22.06-29.06

• 84 612
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 1 665
Моля не я хвалете повече, че между осмо и десето число ще се навървят има-няма 3500 кандидата 😎

# 1 666
  • София
Интересно. И моето мнение е изтрито. Само хубави неща ли трябва да се говорят за Испанската?

Да не си посмяла!

# 1 667
Имате ли достъп до сайта?
Забива ми, може би качват нещо...

# 1 668
Някакви странни постове четем..като в Туйн Пийкс..притеснявате ме..хах. За Гадното училище на сина му не му стигна бала с малко, реших да го пробвам с немски език. От новото училище засега не съм много очарована. Ок е сайта.

# 1 669
Аз обаче не разбрах защо новата тема не започна от 29.06. Не че е проблем. Ама от 30 число, неделя, последен ден на месеца, ох,   не е лесно.
Имам нужда от хумор, то какво ли ми остава с наближаването на деня "х".
Статистиката, която пуска руо, по общини в областта ли е или за цялата област?

Последна редакция: сб, 29 юни 2024, 22:30 от laurentin

# 1 670
Въобще не ми се отваря сайта, пробвах от моя телефон, от таблета на моята и от компютъра. Не става. Имам си интернет. Не знам проблема в " моя телевизор" ли е или...

# 1 671
  • София
Нищо му няма на сайта.

Статистиката е за цялата област.

# 1 672
При мен се отваря, няма оценки. Направо си правим атака на сайта.
Момичета, успях да се оттърся от тези оценки за втори ден на плажа. Май има живот и след 7 клас.
Според мен най-кофти чакането ще е за първо класиране.

# 1 673
  • София
За мен това чакане е най-кофти. За класирането ще имам много по-ясна представа какво да очаквам.

# 1 674
За испанската съм чувала единствено и само хубави неща: добри учители, добри деца, добра дисциплина, никой не се оплаква от нея. Обаче къде го използват този език после - аз също се чудя много.
За чуждите университети - ако не те вземат заради техникума, то поне за магистърска степен след бг уни имаш ли шанс?
+ Ако имаш хорариум по математика примерно от профилирана паралелка, то оценката от профила важи ли също? Примерно детето се записва за профил Мат., но после финишира с 4-ки.

# 1 675
  • София
За испанската съм чувала единствено и само хубави неща: добри учители, добри деца, добра дисциплина, никой не се оплаква от нея. Обаче къде го използват този език после - аз също се чудя много.
За чуждите университети - ако не те вземат заради техникума, то поне за магистърска степен след бг уни имаш ли шанс? - Да.
+ Ако имаш хорариум по математика примерно от профилирана паралелка, то оценката от профила важи ли също? Примерно детето се записва за профил Мат., но после финишира с 4-ки. -  Различните университети имат различни изисквания, както и за различните специалности. Не може да се каже общо.

# 1 676
Нищо му няма на сайта.

Статистиката е за цялата област.
Е това е много неполезно. Моята област е една от големите, в същото време областният не е голям, а другите градове не са малки и са повече, за разлика от повечето други области. И в другите градове има добри училища, та и втора МГ за областта.

# 1 677
  • София
За мен това чакане е най-кофти. За класирането ще имам много по-ясна представа какво да очаквам.

И аз така си мислех. Но в 10.30 сутринта в деня, в който чакахме класиране, нямах батерия от рефрешване. Все си е гадно. Но това наистина е по- гадно.

Искате ли да забравим Испанската и да обсъдим колко са хубави Немската и Френската?

# 1 678
  • София
НЕГ има нов директор. Първите впечатления са отлични, доколкото разбирам.

# 1 679
Искам да забравя този седми клас.😜

Общи условия

Активация на акаунт