Shein.com- тема 2

• 53 387
  • 742
  •   2
Отговори
# 30
Отваря ти всички, цялата поръчка. Пишеш само на които искаш.
Не трият отзиви или поне така твърдят, определено не е да оставят само положителните.
Дават ти и малък брой точки за отзив, а не се иска кой знае какво да се пише. 5т за оставен отзив само с текст, 15 ако има и поне една снимка. Обикновено като си получа поръчка и я разопаковам, снимам всичко преди да го прибера, а като се наканя оставям и отзиви и прикачвам снимка на всяко. Мисля че до 6 месеца откакто е купено нещо може, като вече оставен отзив не можеш да го променяш или допълваш.

# 31
Опитвам се да дам отзив за един продукт, избирам от опциите, които го описват накратко, въвеждам си коментара и като дам Submit нищо не се случва... Преди също съм опитвала и пак така.

# 32
А ти нещо писала ли си или само отмяташ? Мисля че не може да е празно без да пишеш. И най-отгоре над шдброените артикули ива да дадеш отзив за доставката, там е само оценка със звездички. Без това също не може, то за него мисля че си казва ако си забравила.

Последна редакция: ср, 03 юли 2024, 16:20 от natka

# 33
Стана най после, но сега пък не виждам коментара си. Някакво време ли има, докато се появи?

# 34
Възможно е и да има, при мен предимно са за точките, ако реша че ми се занимава, съответно само това ме интересува. Рядко е щото ей така ми дошло отвътре да споделя впечатление Grinning
Веднъж тръгнах да оставям отзив за нещо което не ставаше, беше минало време и междувременно бяха спрели да го предлагат, явно не съм била само аз недоволна.

# 35
Много ти благодаря за помощта!
И за да не е само това поста ще споделя някои последни покупки.
Чехлите, които една дама беше споделила, че са много леки и удобни, за което потвърждавам. 4 лв.

Сатенени калъфи за възглавници по 3-4лв и комплект пижама.

Чашка, която виждам, че тук се предлага за 18-20лв, а в Shein е 5лв може и за по малко.

# 36
  • Пазарджик
Чашка, която виждам, че тук се предлага за 18-20лв, а в Shein е 5лв може и за по малко.

На мен ми излязоха 2бр за 2.09 и съм много доволна от тях/закупени са Тему/.

Последна редакция: ср, 03 юли 2024, 16:22 от maria1986

# 37
Калъфки и аз имам от там подобни, харесват ми. Е, ясно е че са синтетика но то който търси коприна не отива в SheIn все пак Grinning Въртя се много докато спя и косата ми се заплита, със сатенените ми е по-добре. Малко се наелектризират обаче, имай си го предвид ако по принцип не ползваш омекотител или нещо друго.
Пижамата изглежда интересно, може ли линк да я видя по-подробно?

Аз мога да похваля последната си покупка, много сполучлива излезе но бързо ги свършиха и май не са се появявали още. Купих си ултразвукова джаджа  против комари, но не от тези които стоят забодени в контакта а преносима. Идеална работа върши, ако и част от звука да е в чуваемия спектър и ако си някъде на тихо може и да се чува малко. Навън изобщо не го отразявам в повечето случаи, а то за там ми трябва.
Слагам скрийншот защото по някаква незнайна причина линкът не се получава както трябва тук, а иначе си се отваря от него...
Скрит текст:
Това нещо абсолютно си заслужава всяка стотинка, не знам дали ще работи дълго и дали ще изкара повече от текущия сезон, но дори и така да е пак си струва. У нас само от една марка бях намерила, на съвсем друга цена а и работи с батерии което си е постоянен допълнителен разход. Това моето се зарежда с USB кабел.
Ако попаднете на такова, препоръчвам го с две ръце.

# 38
Ето пижамата. От Summer Sale.

Ще видя за тази джаджа за комарите.

# 39
Здравейте, някой купувал ли е "златни" пръстени? Случайно два модела много ми се набиха в съзнанието и ги мисля, въпреки че вероятно ще са еднодневки... та се чудя дали има смисъл да ги добавям в количката при следваща поръчка 😊

# 40
Здравейте на всички.

Опитвам се да направя поръчка от https://www.shein.co.uk/ Досега имам три поръчки без проблем.

Сега, като се опитам да завърша поръчката, ми дава доставка само до UK. Знаете ли какъв е проблемът?

# 41
  • България
Ако си в България пробвай през този линк:
https://eur.shein.com/
Променя формата по някаква причина, но трябва да влезеш в европейската версия на сайта.

Последна редакция: чт, 04 юли 2024, 11:06 от МоарейнД (от книгата)

# 42
Ааа, да, благодаря. И забелязах, че цените са една идея по-високи с около 10% през eur сайта.

ПС: Къде точно трябва да цъкна, за да оставя коментар за продукт? Не виждам бутон нито в поръчката, нито като се отвори самият продукт....?

ППС: Успях да поръчам през eur

Последна редакция: чт, 04 юли 2024, 11:52 от Soul Free

# 43
Отзиви можеш да оставяш след като пристигнат при теб нещата и потвърдиш че си ги получила, а ти ако правилно разбирам тепърва си поръчала.

# 44
Имам три поръчки, които съм получавала преди месец-два. Просто сега не можех да пусна пак поръчка, а то имало значение през кой точно сайт. Не виждам къде мога да оставя коментари.

Общи условия

Активация на акаунт