Shein.com- тема 2

• 53 414
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
Отваря се страницата с поръчките, ето снимка къде се оставят отзиви:

# 46
Получих си рефънда.
На 27.06 я ипратих със спиди днес ги получих в Shein wallet.

# 47
  • при най-добрия мъж...
Здравейте, момичета, приемате ли нови в групата?
От сайта си пазарувам вече няколко години, може би 50% от гардероба ми е от там. Доволна съм, особено от секцията Плюс сайз. Единственото, което не съм поръчвала са обувки. Малко сякаш съм предубедена все още, но то и по масовите физически магазини са само китайски.
От домашните им потреби също съм доволна. Не, че са супер качество, но цените им са по-ниски от колкото в магазин от типа "за един лев".
Някой по-горе беше писал за бижутерия. Имам брошки от там - разкошни са. Но гривни, колиета и пръстени стават само за веднъж, после потъмняват. Или поне тези, които аз имам.

# 48
  • Ispania
На детето съм изкупила половин Шейн бижутерия 😅… След няколко ползвания , почерняват, позеленяват…..
Като за 1,2,3 евро …за децата да си играят- стават.

# 49
Имам няколко евтини пръстена на които ми е харесал дизайнът и съм допълвала с по нещо такова за безплатната доставка.
Не са лоши като за цената си, но те повече от това и не заслужават да плати човек за тях. Поне няма да ме е яд като се скапят, ако не друго. Моите още изглеждат добре, но и аз не ги нося постоянно, не ги съхранявам на камара в контакт един с друг, както и ми е навик при всяко миене на ръцете да свалям всички пръстени. При такова "стопанисване" и тенекийките се държат прилично сравнително дълго при мен. То няма какво да ги развали освен топлина или пот от ръцете при носене.

# 50
Защо така се променят цените? Едни и същи артикули като ги разглеждам е една цена, като ги сложа в количката друга. В количката крайната цена е 335 а при плащане е 380. Защо така?

Последна редакция: пн, 08 юли 2024, 21:14 от Momandbaby

# 51
Пак не би трябвало, тя вижда крайната сума в количката преди да пристъпи към плащане. Че и не е някаква незначителна разликата, стабилна сума си е.

# 52
Защото , като поръчваш, виждаш крайна цена. В количката ти се начислява отстъпката на отделен ред. Ако си провериш обаче, крайната цена е същата.

# 53
Над 250 евро ли не знам след колко точно се начислява някаква допълнителна такса 30-35евро. Гледайте внимателно на мен ми отне няколко минути да разбера, защо така рязко ми се вдига цената като пристъпя към плащане.

В крайна сметка си разделих поръчката на две.

# 54
Здравейте,
Извинете за глупавия въпрос, но с кой доставчик се доставят пратките до адреса за доставка посочен в сайта на Шейн? Нали не трябва да се ходи до бг пощи за получаване на пратка, а си го доставят директно до адрес?

# 55
  • София
Спиди. Simple Smile

# 56
Здравейте може ли някой който е връщал със Спиди  да каже пълните данни за връщане че ми обясниха че нещо не ставало връщането с тези данни които са ми пратили от SHEIN.

# 57
Аз не знам дал всичко се връща на едно място.

Аз бях Magazynowa 8, 55-040 Bielany Wrocławskie.

Ако и вие сте там ще ви ги дам.

# 58
Да там съм

# 59
Здравейте, а как връщате? Ходите до офис на Спиди или заявявате куриер? Ако заявявате, той може ли да направи товарителница? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт