Shein.com- тема 2

• 50 660
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
Обикновено такова нещо има като наотвориш в някой сайт повече прозорци все от него, евентуално да пусне проверка човек ли си или бот. Макар че точно в SheIn редовно наотварям по много, досега не ми се е случвало. Такова като пъзел май на Тему основно съм виждала.

# 346
Ами, да се надяваме, че ще се оправи. Laughing
Иначе бях отворила много прозорци, но като ги затворих, така си остана. Явно ме е засякло вече като бот.  Sweat Smile

# 347
  • София
На мен ми се е случвало на сайта на тему. Обяснявам си го, че ако много време скролваш и цъкаш и иска няква ауторизация, че не си бот, а човек. И докато не направиш пъзела няма да ти позволи нормално да си го ползваш. Но помня, че пъзела беше някъв много странен, бая време го бърках докато го разбера как е.

Аз днес имам някакъв проблем със сайта. През лаптопа влязох, взех да разглеждам някакви неща и след като разгледах 3-4 артикула ми даде прозорец за верификация - някакво парче пъзел, което да поставя на точното място. Но след като го направя, ми дава неуспешно потвърждение и не ми се отварят отделните артикули, които искам да разгледам. Изчистих си кеша на браузъра, да не би да е от това, но без успех. Може и да е нещо моментно де, но се зачудих дали е само при мен проблема.

# 348
Пратката ми леко закъснява в сравнение с друг път,в срок е иначе.На 8-9 ден показва ,че е в Ст.Загора, след 3-4 дни вече е в Бургас ,но утре ще дойде на адрес вече имам мейл.Просто са я замотали погрешка и е заминала за Бургас ,друг път не се е случвало.Но хубавото е ,че все пак ще дойде.

# 349
Моята пратка дойде дори преди първата обявена дата за доставка. 😃
Неща за коледна украса е поръчката.
Бяха добре опаковани, но без детето без да иска малко счупи една пейчица, докато отваря пакетчето (беше от това с балончетата), обеща да я залепи. 😃

# 350
  • София
И моята от Стара Загора отиде в Бургаси днес уж е в София и трябва да я получа.

# 351
Моята също закъсня и дойде на 17ия ден.

# 352
Тепърва ще има да закъсняват в последните месец-два от годината, с всички кампании за намаления. Особено покрай черния петък. А него както у на го разнасят в няколко уикенда кой когато му скимне и му викат черен петък, съвсем дълго време куриерите издъхват. И почват коледните кампании, преди да са успели да разнесат всичко от петъците Grinning
Моята също закъсня и дойде на 17ия ден.
Това колко работни дни се падат? Понеже срокът който си дават и в сайта е в работни дни, не в календарни. Повечето пъти ми пише 11-14 работни дни, случвало се е и до 16 работни да пише.

# 353
Аз продължавам да се боря с възстановяването на средства. Днес отворих отново тикет за пратката, която е пристигнала в техният склад на 01.10. Надявам се вече наистина да вземат да ми ги върнат без да ме моткат повече.

# 354
Аз поръчвам за втори път. Първият бяха 2 артикула и си беше една поръчка. Сега поръчах повече - 6 артикула и ги раздроби на 4 части.

# 355
Някой поръчвал ли е пътна чанта/сак която да е стабилно ушита и евентуално да препоръча? Трябва ми да не е малка, примерно поне 60см сак, който да е от здрав, стабилен материал и изработка.
Имам един от там, който обаче не отговаря на тези неща - съвсем лек, ушит от тънък шушляк и дори шевовете изглеждат сякаш ако тръгна да натъпча нещо в него малко по-изпънато, че могат и да поддадат. За това за което съм го взела тогава ми върши работа и ми излезе почти без пари, но в момента търся друго.
За момента като че ли съм се спряла на този https://eur.shein.com/product-p-25566969.html?mallCode=1&imgRatio=3-4 че за тази цена поне няма да ме е яд ако не е добър. Но приемам препоръки и за нещо друго подобно, ако някой може да препоръча изпробвано. Не държа да е черен, някакъв убит цвят също ме устройва.

# 356
Здравейте! Не мога да се ориентирам с цените за черния петък (11.11). Лентата в червено какво показва - каква ще е цената или с колко ще падне цената? Просто някои намаления ми се струват нереално високи, а други смешно ниски...

Разбрах, Шейн ми е на български език и пише "Запазете". Аз си мислех, че означава да запазим във фаворити. Докато схвана, че е "Save"....

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 20:06 от Ice Queen

# 357
Как перете тази материя? Като нови са меки и пухени, а още след първото изпиране стават на парцал.

# 358
  • София
Програма вълна бих ползвала.

# 359
Как перете тази материя? Като нови са меки и пухени, а още след първото изпиране стават на парцал.
Скрит текст:
Пускам в сушилня и стават пухкави и меки отново.

Общи условия

Активация на акаунт