Shein.com- тема 2

• 53 803
  • 742
  •   2
Отговори
# 165
На телефона ми е на бг, ама не приложението, влизам през браузър. Разгледай, трябва да има иконка някъде.

# 166
Здравейте,искам да попитам гримовете от Shein  на Sheglam струват ли си и опасни ли са?Вредни съставки имат ли някой ползвал ли.ги е?

# 167
Кога мога да напиша ревю за даден продукт? Пристигна ми поръчката днес, но все още нямам опция за писане.

# 168
Кога мога да напиша ревю за даден продукт? Пристигна ми поръчката днес, но все още нямам опция за писане.

Потвърдете си получаването и можете да пишете вече...

# 169
хм.. не знам какво повече да ви кажа тогава.

Освен да пробвате директно с имейл може би?

service@shein.com
dispute@shein.com
mail-eur@support.sheinemail.com

Давам отчет. След последния ми ъпдейт по тикета най-сетне ми върнаха парите. Доволна съм, но това че трябваше да чакам дълго ме разочарова и определено ще се замисля преди да поръчам отново. Виждам, че доста жени продават в групи във фейсбук, вместо да връщат, но аз се чудя кой би платил 7-8 лв доставка на артикул който струва 10-12 лв. Просто не ми се рискува да "затварям" пари и да разчитам че после ще успея да ги продам. Така от предна поръчка имам две рокли, които не ми стават, реших че няма смисъл да връщам само две рокли всяка от които струва 11 лв и така си седят в гардероба, въпреки че ги пуснах за продажба в няколко групи.

# 170
Същите размисли са ми основният довод и на мен да поръчвам само дреболии които и да не се окажат успешна покупка, мога да ги прежаля и да не се разправям повече. До тук само 2 пъти ми се е случвало де, а станаха много на брой джвъчки поръчани от там. Единия път беше гаф с малък уред който се закрепва с малки вендузи - вендузите не струваха и си пристигнаха деформирани и така си останаха. Докато успея да напиша лош отзив, явно са събрали от други и вече не се предлагаше. Ако намеря само вендузи може и да си свърша работа, не ми е дерт. Втория път беше пръстен за лев и нещо, който беше груба отливка на формата от снимките и не изглеждаше добре, но пък той ми струваше 1 лев и нещо...
Имам 2-3 тениски които и без това не са прилепнали по мен и не ме бъркаше доколко е чак точен размерът, гледах и отзиви. Едни чехли също с много гледане на отзиви, успешни са за сега но съм ги носила 2 пъти та ще видим.
Но за всичко друго - буквално джунджурии за по 1-2-3 лева са предимно. За връщане не ми и хрумва да се занимавам. Те са просто неща дето иначе бих си ги купила от тукашните "левчета", но съм си спестила време и вероятно и някой и друг лев откъм цени. За по някоя фибичка, шнола, ластик, гребен - идеално. Евтини бижута дето знам че ще сменят цвят като ги понося - супер, че са без пари.
Не смея за нещо по-сериозно от там.

# 171
Лично аз имах добри попадения от дрехи с първата си поръчка, но не винаги материята ми харесва или не винари самата дреха е удобна. Иначе съм приятно изненадана, че са 1:1 със снимките. Случвало ми се е да поръчвам дрехи от български сайтове за в пъти повече пари, които идват в окаяно състояние или нямат общо с това, което е показано в сайта. Така че точка в полза на shein в това отношение.

# 172
Моите са прости черни тениски с бял принт отпред, няма какво да им придирям, освен че и са кройка като мъжките и не стоят по тялото и без това. Не са се отлепили щампите за по няколко пранета, изглеждат си както на снимките, по това не мога да се оплача. Материята не е каквато бих си купила по принцип но те не са и обещавали да са памучни, като за колкото струва кутия цигари - биват. Поне изсъхват за нула време и не се мачкат съществено, ако не друго Grinning Три тениски, от различни търговци са и имат съответно и разлика в размера, ако и на етикета един и същ размер да пише.
Нещо по-съществено за което ми е важно и да ми пасне с точност като размер, не мисля че бих се навила да взема от там, шансът да се чудя какво да го правя после никак не е малък.
Бикини бях вземала от там също, исках точно специфична кройка която явно хич не е модерна та бях щастлива да ги взема. Толкова, че си поръчах още 2 комплекта след месец-два. До един вече имат по някоя малка дупчица на трикото, не на всичките чифтове са където е минавала иглата по шева. Не ми е за парите, излязоха ми почти без пари, но са ми супер удобни и ме е яд че няма да изкарат дълго.

# 173
Поръчах няколко широки и много дълги рокли (висока съм) за горещо време, с принтове. Държах да са вискоза 100% и съответно цената им беше по-висока от същото изделие направено от полиестер. Страхотни изделия се оказаха, заминах с тях на почвика и понеже бяхме с много минимизиран багаж изкарах с 5 рокли около 20 дена и сменях по две на ден, перях постоянно нито като цвят нито като качество нещо се промени. Лесно съхнат, не се мачкат. А едната даже се оказа памучен кенар, даже не съм прочела.

# 174
Е те тия са безформени, стига да не са ти къси все ще ти свършат работа. За някаква по-дефинирана кройка наистина не смея. А що лиги съм точила по снимки на дънки от там...

# 175
Е те тия са безформени, стига да не са ти къси все ще ти свършат работа. За някаква по-дефинирана кройка наистина не смея. А що лиги съм точила по снимки на дънки от там...

те и за мен са го глезените, но понеже аз нося екстра дълго са му супер. Трябваше ми нещо за 40 градуса и нагоре и много пот и това беше добро решение, че е широко не се виждат петната от мокрото.

Дефинирана кройка на каквато и да е дреха ( освен ако не е трикотаж, но трикотаж от шейн пък за какво ми е) -  не бих купила без да меря. И въобще от шейн/тему не бих взела нищо заради което да трябва да се главоболя с връщане, не искам нерви. Дънки няма как да се купят без мерене ( освен ако не си кльощав късокрак китаец) , на моите крайници и задни части в съчетание пък съвсем. Аз в бг докато си купя дънки меря с десетки, пък от шейн съвсем.

Ето това е доволен тийна . Специално търсех да е дълга, за папката му за рисуване. Опитах да намеря в бг но бяха много по-къси.

Последна редакция: пт, 23 авг 2024, 02:35 от _re_ge

# 176
Имах две колежки които си купуваха дънки от там, идея си нямам как ги нацелваха, а и двете хич не бяха без извивки. Но едната от време на време споменаваше че нещо имала да продава в някаква група защото не нацелила, а другата от време на време носеше на майка си (шивачка) за корекции. Но и често съм ги питала откъде са дънките, защото дънки за едра жена с извивки и с хубава талия са си находка, каквото и да си говорим. Вярно че са и доста еластични, но все пак... Яд ме е, искам и аз Grinning Но не се виждам да си поръчам току-така, най-вероятно ще се чудя и аз после какво да ги правя.

# 177
защото дънки за едра жена с извивки и  талия са си находка, каквото и да си говорим.

сега добави висока и дългокрака и става мисия невъзможна...
Все ми обещават че щяло да има зареждане като дойдели скандинавските туристки лятото. Ама те идват и заминават, а дънки за пищни и високи няма.

# 178
Аз съм поръчвала много дрехи от Шийн именно защото и аз съм с извивки, а в България трудно се намират дрехи за по- извити дами 😁, които и визуално да ми харесват и като цена 🙂 (суитчъри, худита, дънки, пуловер, яке, панталон, клин, къси дънки и къси панталони, тениски, че и зимни боти). За ММ и детето също много дрехи съм поръчвала, и от всички само един панталон ми беше голям, но пък беше евтин и не съм търсила да гопеодавам. Гледам таблицата с размерите на тялото, чета коментарите и засега явно се справям с налучкването на размерите.

# 179
Аз ви питах за гримовете как са никой не ми отговори,мерси😖

Общи условия

Активация на акаунт