Shein.com- тема 2

• 50 639
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте ,  поръчвала съм много пъти от шейн , но днес ми се случчи нещо , което досега не ми се е...  пускам плащане винаги чрез пейпал , взеха ми парите , но ми излиза неплатена и изчакващо плащане с някакво време , което да чакаш ... то поне да си ми върнат парите ако не стане..

# 361
Здравейте! Включвам се набързо с един въпрос към дамите, които са получавали refund, не знам дали е коментирано назад в темите. Поръчах бебешки дънки от Шийн, но дойдоха грешен размер. Писах на съпорта, провериха случая, върнаха ми известие, че наистина са объркали номера и ме попитаха какво да правят. Поисках възстановяване на средства, което уж пише, че е подадено към банката, но в приложението на Булбанк мобайл ми излезе транцакзия (извършена от мен) с картата, в която е описана точно стойността на конкретната сума за възстановяване, както всеки пък като плащам артикули. Т.е транзакцията ми е със знак минус (парите са излезли от сметката). Някой с подобен казус? Да изчакам ли 1-2 дни или да им пиша отново?

# 362
Имам същит случай в момента с уникредит, но връщане от друг сайт, както и преди ми се е случвало. Изчакайте днешният работен ден и ще се оправи.

# 363
Защо започна да ми дава по 1 точка всеки ден като проверявам?CryGrinning

# 364
И при мен така изписва, но ми дава реалния брой, които би трябвало да ми даде. Днес го установих. Мислех, че си ми дава само по 1 точка. Blush

# 365
Някакъв бъг е само визуален, ако си погледнеш историята ще видиш че не е по една.
Аз в крайна сметка поръчах пътната чанта на която се чудех, тя ми излезе на 11лв и нещо с някакъв си специален купон дето не разбрах и откъде дойде ама се натрупа към него и стандартните 30 процента в кошницата и добре стана. Допълних с 2-3 дреболии за безплатна доставка... и пак ми ги пусна на отделни поръчки Grinning
Иначе днес чакам предишната която ми раздели така,  направена е на 24ти.

# 366
Попадали ли сте на видеа в тиктока със скорпиони в пратките? Мислите ли че е истинско

# 367
  • Пловдив
Попадали ли сте на видеа в тиктока със скорпиони в пратките? Мислите ли че е истинско

Нямам тик-ток, но онзи ден щерките получили една пратка и на учудването ми защо е разкъсан пликът, сякаш някой много е бързал - ми го обясниха това със скорпионите и ми разказаха, че са отваряли пратката с голям страх на терасата Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

# 368
Да понеже и на мен днес ми предстои да отварям пратка, а ми излязоха тези клипове. Хем ми е смешно и абсурдно, но вътрешно ме е страх хаха.

# 369
Нищо друго не излезе от пакета, освен каквото си бях поръчала, преди малко го отворих Grinning
Доволна съм от покупките, всичките ги считам за успешни.
Скрит текст:
- Голяма бройка накрайници за ел. четка за зъби, съвместими с Орал Б - тях не съм ги отворила че са за сестра ми, аз съм си поръчвала по-малка опаковка от същите, доволна съм а цената е смешна. 2х20 накрайника, цяло семейство ще ги ползват.
- Подложки за гореща чаша и подобни, също съм доволна, то няма какво да не им е наред всъщност, 3 броя са.
- Стоманена цедка за малко количество чай, като лъжичка е оформена, изглежда добре направена и не виждам да остава пролука като я затворя. За една чаша чай ми изглежда идеална, а харесвам насипни и домашни чайове.
- Филтърни пакетчета за чай, също добре изглеждат, дано да се затварят добре отгоре като се стегне с конеца. На прима виста мога само да кажа че на вид ми харесват и че нямат някаква миризма от което всъщност се опасявах. 100 броя са и те, също малък размер като за една чаша.
- Кухненска престилка от някакъв промазан плат, трябваше ми нещо като мия съдове да не се мокря, харесва ми и ми е удобна. (Бях взела една много сладка, но ставаща само за много дребен човек и по възможност без типичните за повечето жени издадености отпред Grinning Подарих я, аз определено не пасвам  на това описание)
- 2 лъжици които се водят супени, според мен са прекалено големи за ядене с тях и за друго ги предвиждам - типичната груба изработка на евтините прибори като по левчетата, не тези тънките ами както има едни доста дебела стомана. Не съм и очаквала да са различни за тия пари, така че съм доволна, ще ми вършат работа.
- Пакет еднократни ръкавици 100 броя, от тънките.
- 4 броя ароматни масла за аромалампата, за тия пари не очаквам че са натурални естествено.
За това всичкото с купон за 30% който хвана повечето, някои имаха и друго намаление което се натрупа и имах и точки за 2-3 долара... и накрая платих малко над 28лв, не мога да се оплача Grinning
Първо мислех да сложа снимки и линкове, обаче голям ферман ще стане. Ако някой има интерес към нещо, ще слагам тогава.

# 370
Да понеже и на мен днес ми предстои да отварям пратка, а ми излязоха тези клипове. Хем ми е смешно и абсурдно, но вътрешно ме е страх хаха.

Е то и в пакетите с хляб се случва да намерят мишка, това не означава, че всеки хляб е с мишка вътре. А според мен е измислено от някой, за да спаднат продажбите, понеже в Европа масово се купува от там.

# 371
Здравейте,
Току що отворих пратка и се оказа, че единия продукт е счупен Sad
Иначе си е в кутия, добре опакован, но счутен вътре!
Как се процедира в този случай?
Какво да направя?

# 372
natka , моля за линк за стоманената цедка за чай. Благодаря предварително! 🤗

# 373
Тази е
https://eur.shein.com/1pc-Stainless-Steel-Tea-Infuser-Strainer-S … le-p-8984092.html
Имам и тази от известно време, тя събира повечко "материал" и с нея мога и повече от една чаша чай да направя, но за направо в чашата ми идва тромава и не ме радва, иначе съм много доволна.
https://eur.shein.com/1pc-Adjustable-Stainless-Steel-Tea-Filter- … d-p-12298494.html
Лесни са за почистване и двете, има разни много сладки които обаче са по-неудобни че трябва да бъркаш вътре. Или са с мрежичка а не като тези, мрежичката се набива с чай и не е много за препоръчване такава цедка точно.

# 374
Здравейте някой пазарувал ли е предни години от шейн на черен петък,гледам цените и за 11.11 са доста ниски на някой стоки.Искам да си направя поръчка и мисля да изчакам дотогава.Ако някой е запознат бих се радвала да сподели мнение

Общи условия

Активация на акаунт