Shein.com- тема 2

• 50 629
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
We appreciate you raising this concern with us. No worries as we are here to help!
As per checking, it seems that our warehouse has not received the return package yet.
Please wait for the return package to be checked and the refund will be processed after checking.

RageRageRage 35 дни минаха....

# 376
На мен последната поръчка ми дойде направо експресно за 7 дни, не очаквах и се притеснявах, че повечето беше украса за рожден ден на детето, пазарувала съм миналия черен петък, имаше доста евтини неща, но поръчките ги нямаше по 20 дни и нагоре 🙂

# 377
Здравейте някой пазарувал ли е предни години от шейн на черен петък,гледам цените и за 11.11 са доста ниски на някой стоки.Искам да си направя поръчка и мисля да изчакам дотогава.Ако някой е запознат бих се радвала да сподели мнение
Къде видя цените за 11-ти

# 378
  • Варна
We appreciate you raising this concern with us. No worries as we are here to help!
As per checking, it seems that our warehouse has not received the return package yet.
Please wait for the return package to be checked and the refund will be processed after checking.

RageRageRage 35 дни минаха....
Моята сага приключи преди 2 дни. Върнаха ми парите. На единия ден отворих поредния тикет, на другия ми отговориха, на следващия парите в сметката.
Ако си спомняте върнах поръчката на 2 пъти. За всяка пратка написах техния номер/код и международния номер от товарителницата на Спиди. Направих го като оплакване, че съм много недоволна от техния ретърн Сървис и настоявам да ми върнат парите.

# 379
[/quote]

11.11 пише и намалена цена

# 380
Тия неща и сега ако ги сложиш в кошницата, са на тия цени, поне моите наблюдения са такива. И аз им се чудя какво обявяват за 11ти като от тия анонси даже вече си поръчах 1-2 неща.
Малко не мога да им изловя кое как и що, но си и признавам че те както нонстоп ми спамят за някакви намаления и разпродажби, повечето хич не го чета Grinning Мятам някакви неща дето съм проявила интерес в кошницата и в уишлиста, като се сетя прегелждам кое на каква цена ми излиза в момента и скалъпвам поръчка от няколко такива. Ако им се връзвам постоянно... през ден ще поръчвам нещо, накрая ще трябва отнякъде и по-голяма къща да си поръчам Joy
Това за тия 200 евро обратно да ги получиш пък хептен не го схванах, май е някакво подобие като в Тему дето ти връщат някаква част от похарченото като кредит, но не съм сигурна какво и що.

# 381

11.11 пише и намалена цена
[/quote]
Не. Това не е цената за 11-ти, това е в момента цената колко си спестяваш ако го купиш сега

# 382
Това някой пробва ли го реално ли е, или както винаги има врътка?

# 383
За първи път ще поръчвам, пратките със Спиди ли идват или box now?

# 384
# 385
Здравейте,за пръв път поръчвам от shein .поръчката е направенана 7-ми ноември,а днес е пристигнала е в Будапеща.Дали има вариянт да пристигне по-рано? При вас за колко дни горе-долу пристигат?

# 386
Обикновено за 10 календарни, грубо... но няма гаранции че ще подрани толкова, всичко в рамките на срока дето те си дават е приемливо. Един единствен път ми се е случвало да не се впишат в този срок а да пристигне с май 2 дни след него, по това време на годината беше, миналата година. Супер много кампании с намаления, такъв е сезонът просто Grinning Извиниха ми се и ми добавиха май 50 точки ли да бяха в акаунта, то не само на мен де а наред където не са смогнали куриерите.

# 387
  • Пловдив
Аз днес чакам пратката с нетърпение. Очаквам моите прословути молдове , защото се занимавам с творения, които ги изискват.
Дрехи рядко поръчвам, обувки също само моите си простотиики 🙃

# 388
Поръчката за първи път ми седи на процесване четвърти ден. Как е при вас?

# 389
Ей така е моята последната, но май ми се е случвало и повече време да мине докато я изпратят
Скрит текст:
Ако те притеснява нещо, питай съпорта им - те затова са там.

Общи условия

Активация на акаунт