Shein.com- тема 2

• 50 622
  • 742
  •   1
Отговори
# 390

За първи път поръчвам,няма обновяване някой запознат във срок за попринцип дните има време,но аз нямам търпение хаха

# 391
Ще дойде. 8-10-12 дни.

# 392
А, точно сега покрай всички намаления 8-10 дни твърде оптимистично ми звучи Grinning

# 393
Работи, което отива на 2 седмици. Но пак може да има забавяне.

# 394
Направих поръчка на 06.11 преди обяд. Пристигна на 15.11 по обяд (в сайта пишеше 11-15 работни дни).
natka , благодаря за линка за цедката за чай. Много ми харесва.
Плътен чорапогащник най-накрая поръчах, много ми харесва. Благодаря на момичето, което го препоръча!

Другото са калъф за четка за зъби, малка дамска чанта, несесер за козметика и четки за грим. Последните три неща са за малката щерка, тя го поиска. Хубави са, тя е доволна.

# 395
Здравейте, имам проблем с връщането на неща от сайта. Дали служителя е объркал адреса ..  името или нещо ....не знам, но на 6-ти върнах нещата и нямам и следа от тях . В Спиди когато проследя пише ,че са пристигнали в Полша и до там  с информацията. Ето скрин шот и от сайта.
Какво не съм направила според вас?

# 396
Не е казано, че сте направили нещо грешно.

Аз съм убедена, че не съм направила нещо грешно ама на разправям се за три пратки съответно вече над 45, 35 и 20 дни. Просто те се мотаят с обработването на пратките страшно много.

# 397
Направих поръчка на 06.11 преди обяд. Пристигна на 15.11 по обяд (в сайта пишеше 11-15 работни дни).
natka , благодаря за линка за цедката за чай. Много ми харесва.
Радвам се че ти харесва, сполучливо са направени и двете които показах. Ти коя от двете поръча?
По-малката ми е много симпатична, но се усещам че все към по-голямата посягам като че ли Grinning В малката сякаш не събирам достатъчно материал, за билкови чайове говоря, иначе примерно за ройбос ми е супер.
Почват вече да се бавят с доставките, нормално за сезона но все пак. Но пък то ако нещо ми е спешно, няма от тях да го поръчам. Когато дойде - тогава.
В момента ми пътува една, вече 3 различни статуса поред че били бързали, то ми става смешно Grinning
Цитат
17 Nov 2024  12:00  We are trying our best to urge the transit for you, please wait for your parcel patiently.
15 Nov 2024  12:00  Due to increasing volume of goods, package were urged the transit also, please wait for your parcel patiently.
13 Nov 2024  12:00  Package is in accelerated transit, please be patient.
10 Nov 2024  12:00  FRA, Destination airport arrival

# 398
Здравейте, имам проблем с връщането на неща от сайта. Дали служителя е объркал адреса ..  името или нещо ....не знам, но на 6-ти върнах нещата и нямам и следа от тях . В Спиди когато проследя пише ,че са пристигнали в Полша и до там  с информацията.
Аз имам връщане от миналия месец. На 22.10 е получена пратката на адреса в Полша и още нямам превод. На 10.11. им писах и ми отговориха, че стоката била в транзит и да чакам още 5 работни дни. Никакво развитие до момента.

# 399
Здравейте, имам проблем с връщането на неща от сайта. Дали служителя е объркал адреса ..  името или нещо ....не знам, но на 6-ти върнах нещата и нямам и следа от тях . В Спиди когато проследя пише ,че са пристигнали в Полша и до там  с информацията.
Аз имам връщане от миналия месец. На 22.10 е получена пратката на адреса в Полша и още нямам превод. На 10.11. им писах и ми отговориха, че стоката била в транзит и да чакам още 5 работни дни. Никакво развитие до момента.

Абсолютно същия казус и при мен, на 22.10 е пристигнала при тях. Началото на ноември им писах,казаха да изчакам 5 работни дни, те отдавна минаха..😀направо съм я отписала пратката, макар че е за 100тина лева..

# 400
Аз поръчах веднъж, върнах повече от половината неща. Сега пак поръчах и ще връщам повечето неща, защото са си чисти боклуци. То за тия пари няма какво да очаквам, но не ми допадат изобщо. Нацелила съм едно памук и е ок, както и едно долнище на пижама, което е полиестер и се надявам да не се чувствам много зле в него, защото на пипане не е зле, а е и доста симпатично. Другите неща изобщо не ми харесаха. Надявам се връщането да е ок и този път, че като ви слушам се отчайвам. Не знам колко излиза, но около 50-60 лв са.

# 401
Не съм връщала досега, но и не съм имала нещо съществено дето да не става, те и като цяло неуспешните покупки ми се броят на пръсти. Но и аз поръчвам предимно неща за дребни суми, то не би си струвало да ги връщам ако не ми харесат.
Съвсем умишлено се въздържам от неща за по-съществени пари, за да не си причинявам такива галимации, че и да плащам връщането. Чудесна естествена спирачка ми е, да не се увличам с пазаруването, до момента работи много добре Grinning

# 402
Аз винаги връщам от всички сайтове, от които поръчвам. От такива като Шиин, в които връщането се заплаща, винаги взимам повечко неща от нещо - например трябва ми нова блуза - поръчвам 3-4, за да ми хареса все нещо. Сега бях поръчала 5 блузки и си оставих само една. А и поне да знам за какво плащам връщането. Ако поръчам две блузки по 10 лв и ми хареса само едната, няма да платя за другата 10 лв връщане. Ама май Шиин ще го канселирам. Има попадения, обаче не ме кефи, че връщането не ми е безплатно.

# 403
Аз още повече спестявам - хич не си купувам блузи от тях Grinning
Имам няколко тениски но то на тях нямаше какво да не им харесам - съвсем проста кройка почти като на мъжките, проста черна тениска с надпис, че и почти без пари.

# 404
natka, тази поръчах.
Филтър за чай от неръждаема стомана във формата на сърце. Филтърът за чай от неръждаема стомана е подходящ за офис филтри за чай, топки за подправки, устройства за накисване и ежедневна употреба, Черен петък
Открих невероятни продукти в SHEIN.com, разгледайте ги!
http://api-shein.shein.com/h5/sharejump/appjump?link=lRyIF8MdUFa … 80942632131231744

П. П. Как давате линк от Shein от телефон, моите са по-различни от вашите?

Общи условия

Активация на акаунт