Shein.com- тема 2

• 53 450
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
И според мен неглижират китайските пратки. Най-малкото са платени предварително и щем-нещем, ще си ги търсим. Ние сме на зор, а не те.

# 706
Sunny bunny, много благодаря!
Намерих компромисен вариант и поръчах, дано не са съвсем зле Simple Smile

По отношение на дискусията с пратките от китайски сайтове /дали не беше от Тему/, но при посочване на Кутия на един адрес, те ми носят пратката в Друга кутия, вероятно е нямало място в посочения от мен /не съм в Сф и не съм в областен град/.

# 707
# 708
Здравейте момичета,  днес ми пристигна първата поръчка от Шейн, но искам да върна някои от продуктите. Следвах инструкиите и получих адрес за връщане
в Полша  и номер, който да впиша в товарителницата. В Спиди обаче освен тези данни искат и телефонен номер , който не ми е предоставен. Писах на чата на Шейн, там ме препращат да пусна тикет... Изобщо стана дълга и широка. Някоя от вас има ли идея от къде да взема този телефон?

# 709
+48 737 174 392

# 710
# 711
Преди няколко дни поръчах и смених адреса на най -близкия автомат ,защото декември там дойде и ми беше по-удобно,но не се замислих ,че ако няма празни кутии може да иде на друго място.Ще видя с тая пратка как ще е и ще знам да си я пренасочвам друг път.Ама то и с пренасочване не се знае...

# 712
Бях пуснала две поръчки от сайта, едната на 21януари, а другата на 25януари. Днес ми звъннаха, че утре пристига,но не е първата ,а втората. При първата като погледнах няма развитие, стои си по този начин
Та въпроса ми е на някой случвало ли му се е да пусне две поръчки и втората да дойде първа

# 713
  • София
Да.

# 714
Здравейте,

Milenaka ми заключи темата без да получа никакъв отговор. В темата, за която ми слагате линк изобщо не е коментирано така че да стане ясно. Благодаря много..сега се налага да се разкарвам по всички куриерски фирми, за да ми дадат отговор на въпрос. Понякога се чудя тези форуми дали са създадени, за да ни улеснат или за да ни заключват темите, хората които имат положението да го направят?

Може ли да ми съдействате все пак как да върна продукт на Shein? Благодаря!

# 715
Здравейте,

Milenaka ми заключи темата без да получа никакъв отговор. В темата, за която ми слагате линк изобщо не е коментирано така че да стане ясно. Благодаря много..сега се налага да се разкарвам по всички куриерски фирми, за да ми дадат отговор на въпрос. Понякога се чудя тези форуми дали са създадени, за да ни улеснат или за да ни заключват темите, хората които имат положението да го направят?

Може ли да ми съдействате все пак как да върна продукт на Shein? Благодаря!

Като влезете в профила си, там долу вдясно,където пише"мен", влизате във "всички поръчки" и там ви излизат нещата,които сте поръчали. От там натискате на артикула, който искате да върнете (Combine)Return. И след това следвате указанията. Трябва да напишете защо искате да го върнете ,след това ви дава да продължите напред,където иска да изберете начин на връщане на сумата,дали да я върнат по картата,с която сте я пратили или като валута в профила ви в Shein. Като изберете ви се изтегля на телефона снимка с данните, които трябва да предоставите на куриера. Аз моя пакет го върнах в спиди, там знаеха какво точно се прави, защото трябва да се сканира баркода на всичко в плика и е задължително да пазите оригиналните опаковки иначе няма да го вземат.

# 716
На 25.01.2025 г. направих първата си поръчка. Днес дойде на посочения адрес. Всичко беше наред.
Скрит текст:

# 717
Здравейте, предполагам, че това е някаква измама. Не вярвам да забранят в България покупките от Шейн.

# 718
Поредният фейк! Как има хора които им се връзват още не знам...

# 719
Поредният фейк! Как има хора които им се връзват още не знам...
Защото има много хора участващи в измамата и пишат коментари с прикачени снимки, че е истина...Аз не знам тези хора как не виждат, че сайтът няма нищо общо с Шейн и си дават личните данни. По-скоро ме притесни дали наистина има вероятност да спрат вноса, уж само таксата за онлайн магазина ще се вдигне или нещо такова.

Общи условия

Активация на акаунт