Магазини Sinsay - тема 9

• 51 070
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
И аз винаги плащам при доставка. Често ли се случват такива неща? Нямаме Синсей в нашия град и за това поръчах онлайн, но ако често се случва да има забавяне и получаване само на половината или само един артикул от поръчаните, то не само че няма да поръчвам повече, а няма и да си направя труда да взема тази поръчка.

# 646
  • София
Аз много пъти съм поръчвала, досега само 1 път не ми дойде 1 артикул.

# 647
На мен не ми поискаха пари за доставка, когато имах липсващ продукт. Но може да е било случайност.

# 648
Не ползвам приложението. Но пак не ми излиза сметката. Доставката до адрес на спиди мисля, че беше 4.90лв.
Поръчала съм 3 артикула на стойност 9.90лв, 8.90лв и 17.90лв . Което и от трите да са пратили, като включа доставката пак не ми излиза да е 11.90лв.

Най-вероятно не са ти начислили доставка, защото е тъпо да не ти пратят два артикула и да те таксуват. Най-вероятно са ти пратили това за 9.90 + 2 лв такса за наложен платеж без да плащат доставка.

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 20:23 от VaniaK

# 649
От 2та лв такса за наложен платеж е сумата.

Ако е с наложен - ок, обаче ако пратката е платена предварително, връщат парите и за колко време? По принцип аз винаги плащам предварително и много ще ме издразни да не ми пратят всичко и после да чакам и още време, за да ми върнат парите. Като ви слушам и май ще си остана на покупки от физическите магазини. Каквото има, това.
Аз получих мейл, че липсва артикул, а в рамките на часове след този мейл получих по сметката стойността на артикула.

# 650
Добре че казахте, че пращат и имейли от Спиди!☺️ Нямаше да се сетя да проверя иначе- имам имейл и аз да очаквам пратката утре. Досега от Спиди винаги съм получавала смс.

# 651
Нямаме магазин, поръчвам само онлайн, не се и случвало до не ми пратят артикул. Пари са ми връщали и по банково сметка и по revolut.
Speedy ми пишат в viber и пращат email, рядко SMS, защото мисля се таксува.

# 652
Такса Спиди н.п. 8 лв. е до офиса им.

и на мен ми е чудно, като няма някой артикул, защо се чака 2 седмици да ни уведомят и  да пратят останалото.
И все пак ще е добре да има вариант клиентът да избере дали да получи "останалото" или да откаже непълната поръчка.
Ако съм си поръчала яке/палто и 2 чифта обеци, странно ми е да липсва първото, а да се прави поръчка за нещо дребно.

# 653
  • София
В момента има голямо намаление на Хелоуинските неща, поръчах си някои. Simple Smile Дано дойдат до Хелоуин.

# 654
Има намаление, но нещата, които исках, свършиха светкавично.

П.п. аз поръчах с днешния код, защото това са си 25% отстъпка, но други неща.

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 14:02 от pppqqq

# 655
На мен голям номер ми врътнаха със забавената поръчка. Две седмици я чакам, вчера влизам, половината неща пише, че ги няма и няма да ги пратят. Отказах я и направих нова, надявам се този път да не чакам две седмици и да дойде всичко. Поръчах и няколко хелоуински, надявам се и те да дойдат.

# 656
  • София
Има намаление, но нещата, които исках, свършиха светкавично.

П.п. аз поръчах с днешния код, защото това са си 25% отстъпка, но други неща.
За хелоуинските е 40% намалението, а сега ходих и в един магазин на Синсей, имаше богат избор за Хелоуин и всичко беше от 2 до 7лв...за 25лв взех доста неща.

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 15:26 от iana28

# 657
Имах предвид скреч картата - тя дава 25%.
Нещата от сайта, които исках вече ги няма (от Хелоуинските), а съм малко болна и не ми се обикалят магазини.

# 658
Аз отказах поръчката. Няма да платя 5лв доставка за буркан, който струва 8лв. 😀

# 659
  • София
Сега се оказа,че имам драма. Сутринта през приложението се опитах да пусна поръчка, нещо стана и помислих,че не се е пратила и пуснах нова. И сега гледам в мейла си,че имам 2 поръчки. а пък в приложението ги няма все едно. Писах им, не можело да откажа едната, можело да не я взема или да я върна. Луда работа.

Общи условия

Активация на акаунт