Магазини Sinsay - тема 9

• 51 085
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Защо да не? Аз винаги плащам с Револют (от Синсей не съм пазарувала онлайн) и после ми връщат там парите и няма проблем. Това си е сметка като всички останали.

# 631
Плащам с Револют онлайн поръчки, връщат парите там.

# 632
  • моята мила родна страна
Имам натрупани талочнета за 7лв отстъпка в магазин, подарявам ги.
Може ли за мен, ако още са свободни?

# 633
Момичета, активиран купон в приложението, може ли да се отмени? Не виждам такава опция.

# 634
  • София
PPP, а какви са тези инфлуенсърски кодове? За колко процента са и къде да си намеря такъв? Благодаря!
Долу горе на какъв интервал от време пускат безплатна доставка? Аз пробвах да си изпрося безплатна доставка за сгрешения номер, но ме отсвириха.

Пускат ги от време на време в тази тема или в някоя друга за отстпъпки и кодове. Вчера поръчах с 10ivana. Намалява сумата с 10 %.

# 635
Имате ли забавяне в доставките ? Аз направих поръчка на 14-ти и още чакам Sad

# 636
И аз. А една я направих преди три седмици и изчезна. По някое време видях, че в мейла всъщност имам потвърждение, но дотам, изчезна и от поръчките ми в профила.

# 637
Не си спомням кои, но от 2-3 магазина не са искали да ми върнат пари по револют сметка затова питам. Искаха бг сметка.
Във физически магазини съм плащала с ррволют също не съм имала проблеми.

# 638
И моята поръчка е от 14-ти и още чакам. До офис на Спиди е (ако има някакво значение за "бързината").

# 639
Аз сега получих имейл от спиди за очаквана доставка в офис утре, но на дължима сума пише 11,90лв 🤔. Поръчката ми беше на стойност 38,70лв. Не мога да размера това някаква компенсация ли е или са нямали в наличност всичко, което съм поръчала ? Поне един имейл по-информативен да бяха пратили.

# 640
Аз сега получих имейл от спиди за очаквана доставка в офис утре, но на дължима сума пише 11,90лв 🤔. Поръчката ми беше на стойност 38,70лв. Не мога да размера това някаква компенсация ли е или са нямали в наличност всичко, което съм поръчала ? Поне един имейл по-информативен да бяха пратили.

Най-вероятно няма да ви изпратят всичко. В приложението, като цъкнах поръчката ми излиза съобщение, че няма да ми доставят всичко. Вижте там

# 641
Ако е с наложен - ок, обаче ако пратката е платена предварително, връщат парите и за колко време? По принцип аз винаги плащам предварително и много ще ме издразни да не ми пратят всичко и после да чакам и още време, за да ми върнат парите. Като ви слушам и май ще си остана на покупки от физическите магазини. Каквото има, това.

# 642
Моята от 14-ти до офис пристигна вчера, а беше с +3 дни заради едно яке.

# 643
Не ползвам приложението. Но пак не ми излиза сметката. Доставката до адрес на спиди мисля, че беше 4.90лв.
Поръчала съм 3 артикула на стойност 9.90лв, 8.90лв и 17.90лв . Което и от трите да са пратили, като включа доставката пак не ми излиза да е 11.90лв.

# 644
  • София
Аз затова плащам при доставка.

Общи условия

Активация на акаунт