Магазини Sinsay - тема 9

• 51 105
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Скрит текст:
Дам Simple Smile
Благодаря все пак!

# 601
Днес пак ме разочароваха - изпратиха ми едно пончо с дефект (платът е като сдъвкан на едно място) и го върнах веднага в магазина. Създават ми стрес така, всъщност много го исках. Попитах дали в магазина има такъв артикул, за да отида и да го купя, но ми казаха, че няма.
Вече имам над 600 точки за обмяна, но чакам и безплатна доставка, за да ги употребя по-оптимално.

# 602
Някой има ли отзиви от силиконовите форми за печене?
Какво по-точно те интересува?🙂
Поръчала съм силиконови форми за печене, чакам да дойдат. Имам форма за бонбони от Синсей- ок е, не мирише, не е мека. Също и от приборите за готвене със силикон- щипки, лъжица за спагети, черпак, шпатула- добре се държат и те (и силиконовата част, и дървените дръжки). Имам предвид, че дървените дръжки не се цепят, както на други прибори, които съм имала /да не помисли някой, че ги слагам във фурната или в съдомиялна😊/.

Последна редакция: ср, 16 окт 2024, 18:31 от dolce miele

# 603
Дами, имам 5-6 толона, които пращат с пратките за 7лв отстъпка в магазин, но в нашия град няма. Ако някой иска ще му ги изпратя всичките.

# 604
  • 🌊
Някой има ли отзиви от силиконовите форми за печене?
Какво по-точно те интересува?🙂
Поръчала съм силиконови форми за печене, чакам да дойдат. Имам форма за бонбони от Синсей- ок е, не мирише, не е мека. Също и от приборите за готвене със силикон- щипки, лъжица за спагети, черпак, шпатула- добре се държат и те (и силиконовата част, и дървените дръжки). Имам предвид, че дървените дръжки не се цепят, както на други прибори, които съм имала /да не помисли някой, че ги слагам във фурната или в съдомиялна😊/.
Как са като качество, дали някой е имал гаф преди да тях, лесно ли се отлепят печивата?

# 605
  • София
Аз имах 4 талона за минус 7 лева. Вчера напазарувах за 2, днес за още 2. Взех дрешки да племениците ми и някои декорации за мен, зимна покривка и коледни кухненски кърпи. С една дума спестих 28лв.😀

Последна редакция: чт, 17 окт 2024, 11:58 от iana28

# 606
Здравейте! Искам да попитам как се използват или кратко описание на  Sinsay club точки? Пазарувала съм онлайн.. Как се използват или активират? Не съм запозната!

# 607
Като си влезеш в профила, в меню Акаунт на член на клуба, можеш да видиш какви опци имаш, и колко точки си натрупала, там се виждат възможностите.
Поне 150 трябва да имаш, могат да се заменят за 5 лв.отстъпка или безпл.доставка - дават ти код, който се прилага преди завършване на поръчката.
250 т. - 10лв. отстъпка..

# 608
Здравейте ! Имам едно питане. Скоро поръчах разни неща за детето , но някои се оказаха малки. Платих с наложен платеж в Спиди, а отидох да ги върна във физически магазин. Взеха ми пратката, жената каза , че ще получа имейл на който трябва да напиша IBAN, но още не съм получила такъв. Опитах да им пиша, но ми пускат чат бот и не успях да реша проблема. Къде да пиша , какво да правя ? Това е единственото което получих

# 609
Някъде в профила пише връщания (при "поръчки и връщания"). Като се отвори последното връщане, би трябвало отдолу под стоките да има надпис "въведете банкова сметка" - натиска се и излизат полета за попълване.

# 610
Някъде в профила пише връщания (при "поръчки и връщания"). Като се отвори последното връщане, би трябвало отдолу под стоките да има надпис "въведете банкова сметка" - натиска се и излизат полета за попълване.
Не ми позволява да правя нищо, пише Статус - затворено.

# 611
A ако се влезе през имейла, с който те са потвърдили връщането?
При мен също сега пише статус затворено на старите връщания, но преди имаше място за въвеждане на сметка.

# 612
Здравейте! Бих искала да заменя продукт, просто не ми става, все още е наличен. Това възможно ли е?

# 613
A ако се влезе през имейла, с който те са потвърдили връщането?
При мен също сега пише статус затворено на старите връщания, но преди имаше място за въвеждане на сметка.
Успях ! Написах им писмо и ми пратиха имейл за IBAN. Благодаря за съдействието 🌷 За първи път ми се случва да връщам неща, а исках просто да ги заменя за по- големи. Жалко , не бих поръчала пак онлайн 😔

# 614
Здравейте! Бих искала да заменя продукт, просто не ми става, все още е наличен. Това възможно ли е?
Не е възможно. Връщаш и купуваш другия размер.

Общи условия

Активация на акаунт