Магазини Sinsay - тема 9

• 51 066
  • 743
  •   2
Отговори
# 660
Две ли са или два мейла? Защото няколко пъти получавам два идентични мейла почти един след друг, но номерът на поръчката е един и същ. При мен в приложението нямах поръчката, чаках я три седмици, мислех си, че нещо се е случило - имах потвърждение, че е потвърдена и дотам, още не съм я получила. Вероятно няма да я получа, защото след нея направих друга, която вече дойде.

# 661
  • София
Две различни са в два различни мейла.

# 662
И при мен по обяд се появиха липсващи артикули, сега ги имаше налични с написано +3 дни и съответно ги поръчах.

# 663

Някой има ли представа каква е разликата.
На едните пише боти,  на другите кецове.
Докато чакам поръчката с размер 24 който ще е на кантар. И двата вида свършиха, заредиха ги отново,  едните пак свършиха.
И ако ми трябва 25-ти...греда 😡

# 664
Както не беше налично и пишеше после +3 дена, вчера е опаковано пратката и днес ще е в офис на СПИДИ. Не очаквах и сигурно ще я взема чак в понеделник, че е голяма има и чупливи неща.

И при мен по обяд се появиха липсващи артикули, сега ги имаше налични с написано +3 дни и съответно ги поръчах.

# 665

Някой има ли представа каква е разликата.
На едните пише боти,  на другите кецове.
Докато чакам поръчката с размер 24 който ще е на кантар. И двата вида свършиха, заредиха ги отново,  едните пак свършиха.
И ако ми трябва 25-ти...греда 😡

Според мен нямат разлика. А на описанията им хич не вярвам,детските потниците са при пижами, детското бельо и то е там, на детските слипове пише бикини..... 😂😂😂 Така че според мен са си Боти.

# 666
  • София
Може би едните имат топла подплата, а другите - не.

# 667
Ppp, на снимките и двата модела са с топла вътрешност...

# 668
Вчера минах през магазина до нас. Имаше един брой от артикула, който беше "изчерпан" за моята поръчка, но пък наличен все още на сайта им...Та купих си така или иначе желания артикул и един намален хелоуински артикул за 1,90 лв.😂
Дано всичко е наред с продуктите, които ме чакат в Спиди, и да няма деформирано или счупено!

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 16:36 от dolce miele

# 669
Не бях поръчвала от юни, но харесах няколко неща, пуснах поръчка късно вечерта и още на другия ден бяха изпратени.
Много са бързи!

# 670
При мен този път не са бързи, поръчах друго перде, след като не ми изпратиха онова с гъбите. Ще е много смешно, ако и това не е налично - така мога поетапно да поръчам всички налични.

Искам тениска Уан пийс за възрастни, видях, че има детски. Може черна само с емблемата, например.

# 671
Взех си поръчката.
Това пристигна без гъба (а от описанието бих предположила, че включва и гъбата):
https://www.sinsay.com/bg/bg/liquid-dispenser-sponge-brush-945cv-01x00
Според вас също ли би трябвало да има и гъба? Иначе е с компактен размер, харесва ми, тежи доста (все едно е от камък) и предполагам, че няма да се мести при употреба.
Това са артикулите от поръчката:

Органайзерът за мивка (черният) е пластмасов, дано не е лесно чуплив. Макар че лой знае колко натиск едва ли ще му бъде прилаган.🙂
Чебурашка, силиконовите форми изглеждат ок на вид, ще споделя и след печене как се държат.🙂

# 672
Някой в тази тема беше споделил, че има гъба. На мен на няколко пъти ми се случва да ми крадат части от поръчката, така че не е изненадващо.

# 673
Продуктът беше опакован много добре- имаше найлон с балончета, беше в кутия, тя беше увита много добре в хартия...По-скоро изглежда все едно са "забравили" да добавят гъбата. Какво се прави в този случай (не че съм за една гъба, но все пак да знаят, че липсва част от съдържанието)?

# 674
Моите с липсващи части също бяха опаковани добре - масата беше в кутия, вътре в кашона и нямаше крака. Просто този, който опакова, си взима по нещо.
Мисля, че трябва да се върне с рекламация.

Общи условия

Активация на акаунт