Какво ще направите,ако някоя е влюбена в мъжът ви?

• 5 702
  • 71
  •   1
Отговори
# 30
Абе, има големи сладурани. Миналото лято, още с бившия – звъни една в 11 и 20 вечерта. Ние сме двамата, не живеехме заедно. И той вдига и започва онази да си лафят – явно си имат навика вече. И той явно насран – виж, с Базила съм, не е много удобно. И аз през това време – дай ми за малко телефона. И казвам – здрасти, как е, виждам, че тече лафа. Но не е ли малко неудобно, ако сте наясно, че въпросният е във връзка и се включвате 11 и 20 вечер? Отсреща – аххахха, извинете, ние с Х сме приятелчета и си лафим просто. Казвам – ами, и аз имам приятели мъже, но не ми звънят в 11 вечер, докато съм с мъжа си да си лафим. Някак курвенско ми идва. И онази затвори. И го блокирала после. Та има индивидки секви.

# 31
И мъжът ти е редно да прекрати тези нейни покани и да я игнорира. Ти какво да направиш? Няма какво.

Голяма си ревнивка.
За първи път ми се случва това и направо не мога да повярвам какви нахални жени има.
За такива жени си има и начини- отиваш и я пречукваш, да си разбере мястото.
Как пък няма да стоиш и да гледаш отстрани.

# 32
Моята тръгна директно с лошото и се скара много лошо с вече изпусналата ме приятелка. Спретнаха си един хубав скандал, след който вече трябваше да заема страна и така приключих с тази моя най добра приятелка. До тогава се стараех да го избегна до колкото е възможно, но в един момент става невъзможно. Принципно отхвърлена жена е нещо страшно, така че авторката да почва да точи ножовете Simple Smile

# 33
Съгласна съм с РФ. Въпросната го беше канила да я чука, той твърдеше, че ѝ отказал. Не му вярвам, но факт, че тя просто правеше мръсотии, та може и да я е орязал щом така настойчиво държеше да е в контакт с него.
Та, да жените са коварни, особено като са отхвърлени.

# 34
Мъжът ти не е твоя собственост. Ако те обича е твой и няма за какво да се тревожиш, ако не те обича нека си върви по пътя. Ти не би трябвало да имаш отношение към жена, която харесва мъжа ти, нито можеш да направиш нещо.

# 35
Понеже съм била от другата страна (тази на жената, която бива сваляна от сериозно обвързан мъж) да си кажа мнението.
Няма как някоя жена да тръгне да му мята флиртове и нишани, ако той не отговаря на това.
Онзи пич дето ме сваляше толкоз брутално дори беше сгоден! И това го разбирам от странични хора. Ако не знаех щяхме сериозно да се изчукаме някъде (имахме страхотно сексуално привличане и малко ни остана). И да... ако не знаех, щеше да стане - жалко, че колегите НИ му прецакаха аферата. На мен хич не ми пукаше - тогава бях сама, ама не ми се падаше толкоз ниско да скачам на сериозно обвързан мъж.
А в това време годеницата му си блееше нищо подозираща у тях си и му вярваше.
Та така... за това са нужни - двама. Ако мъжът ти те обича няма какво да се притесняваш от някакви си там. Ако обаче му е все тая не знам защо още си в тази връзка.

# 36
Ако седне в автобуса до друга жена пак ли ще е скандал?

# 37
И мен ми се е случвало: мъж с 2 деца и жена вкъщи да ми прави сериозни аванси.
Нито му отговарям нито правя нещо с него. Независимо че съм обвързана, такива изобщо не им обръщам внимание.

# 38
Честно ли ще се избиете за мениджъра доставки на магданоз на Кауфланд Долно Уйно?
На негово място и аз щях да ви се хиля.

# 39
Как ли пък няма да ходя да се скубя с касиерката в Била за мъж... Ей сега!
Казвай му да не подскача от радост, че някой го ревнува, а да спре да пуска нишани на други жени в някакъв срок иначе е шут в г..а.

# 40
Как ли пък няма да ходя да се скубя с касиерката в Била за мъж... Ей сега!
Казвай му да не подскача от радост, че някой го ревнува, а да спре да пуска нишани на други жени в някакъв срок иначе е шут в г..а.

Точно. Той пуска нишани и се хили, ама оная била само виновна. Ахахахаха... да точно така.

# 41
Казал ти е, че няма начин да спи с нея и като причина ти е изтъкнал, че тя му е изневерила навремето.
Не те ли притеснява по-скоро неговата причина? Това значи ли, че ако някоя с която няма общо болезнено минало и му харесва му даде аванси, той ще скочи?

Радва се, че го ревнуваш, чати си по личния телефон с нея и ти гледа сеира. Ами неприятно му е поведението, но не мисля че нещо зависи от тебе в случая. Няма какво да направиш освен да гледаш как ще се развият нещата.

# 42
[На мен друго ми направи впечатление. Мъжът ти е на 43, ти също не си в първа младост, ако съдя от потребителското име, а май много не си давате зор да разберете защо от 2 години правите опити за дете, а не се получава. Вместо това се занимаваш с някакви деветокласни драми коя била влюбена в мъжа ти.

# 43
Жената каза, че мъжа й е на отговорна позиция в офис, че изглежда добре, че някаква там е влюбена в него, а вие тръгнахте, че е супермаркет в долно .... и че става въпрос за друго, но не и за
влюбвате. Жената пита за сериозен проблем, който застрашава семейното щастие, а вие го изкарахте долнопробна селска история.

# 44
  • Далечният изток
Той отговаря за доставките в хипермаркет, а онази е касиерка. Айде да четем де...

Общи условия

Активация на акаунт