Какво ще направите,ако някоя е влюбена в мъжът ви?

• 5 702
  • 71
  •   1
Отговори
# 45
Нищо не бих правила.
Даже нямаше да стигна до там да му чета чатовете.
Всеки е свободен да си прави каквото си иска. А и тези неща лесно се усещат.
Ако стане нещо по между им, значи не ме обича. Щом не ме обича, бай-бай. Да си ходи при другата, аз ще освободя мястото.
За мъж не се боря, бия, разправям и пр. Под нивото ми е. Ако някой има очи за други, значи няма за мен. Да си го ползват със здраве, аз съм "ай мерси, ама друг път"

# 46
Той отговаря за доставките в хипермаркет, а онази е касиерка. Айде да четем де...
Четем, но първия пост е впечотляващ, а после не съвсем.

# 47
Какво точно се крие зад фразата от две години не се получава?

# 48
Щом поддържа  връзка с нея извън работно време , значи не му е безразлична.Щом е толкова напориста е въпрос на време мъжът да поддаде.Това са мои лични наблюдения.Повечето мъже са много първосигнални.Първо действат,а после мислят и се извиняват.

# 49
Аз не мисля, че има опасност мъжа да се поддаде и да изневери, нали й е отказал. Понякога не е възможно съвсем да блокираш човека, например ние имахме един съсед и приятел на мъжа ми, който даже и пред него се е опитвал да ме ухажва ( щото аз насаме с него не съм излизала ). Но живеехме врата до врата, няма как една дума да не размениш. Просто сменях темата, казвах, че бързам и толкова. А и моите впечатления са, че мъжете рядко се връщат към стари връзки. И в днешно време се пазят от забежки на работното място.

# 50
Историята Е долнопробна селска, а поведението на участниците - долнопробно селско. На около 40 жената вече се очаква да е наясно, че скубането на коси в опити да се прави на вярната амазонка на местния Кадафи не е много умно.

# 51
Напротив,най- голям процент от забежките са точно на работното място , защото е най - лесно.

# 52
Да се цани и тя на работа при него да го държи под око тогава.

# 53
  • Бургас
Веднъж съм била в сходна ситуация. Бивша секс партньорка (казвам това защото е било съседи за забавление), на всичко отгоре и съседка, започна работа на същото място с ММ.
Да си призная не съм имала някакво притеснение, че ще се метнат отново. Но адски се издразних в точно една ситуация.
Прибира ми се от работа, с моята кола и тя накипрена вътре. Нали от едно място тръгвали и се прибирали, та го помолила да я закара. Че и уговорка за другия ден. Като ми звъннаха едни камбани в ушите и му изтървах края на добрия тон. Обясних на милото, че в моята кола не се качват моми, които не ме кефят. Да си я разхожда с неговата кошница и ако не желае да си смени адреса е най - добре изобщо да спре да я разхожда.
Вярвам му, че не е смятал, че ще се издразня защото и аз я познавам от преди, но просто тези действия ми прескочиха една много тънка граница. И ясно дадох да се разбере, че разходки по тази граница няма да има повече.
Нито веднъж повече не се закараха до работа. Аз така и не разбрах защо се подразних толкова много. Може би ми дойде в повече, че я допусна в моята колица. Един вид хем с него (моят мъж), хем в моето лично мпс. Хем с моя човек, хем на моя територия. Рядко получавам такива факсове, но и не си мълча. После нито съм му ровила телефони, нито съм следяла дали я разхожда. Вярвам, че ясно разчете колко съм бясна. Дали тайничко са се развозвали не съм се терзала. Работят на едно място, ако му скимне да се “обичат”, терен и време бол. Да си тормозя душата за тез неща…няма нужда.
Мина и замина, обаче ми причини двудневен бяс с тази глупост.

Иначе с момата не бих се занимавала. Аз с нея проблеми и договорки нямам. Имам само с мъжа си.
И по дяволите в моята кола не влиза квот му падне. Даже и за определени багажи съм чувствителна.

Последна редакция: нд, 23 юни 2024, 10:10 от MeMyselfI

# 54
  • Out of the Mix
Принципно е пълно с домогвачи и нахалници и от двата пола, любопитковци и т.н., които ме отвращават, и човек трябва да реже, спрямо отсрещния - кога по-тънко, кога рязко и брутално при влизане прекалено в личното пространство.
Лично, като съм във връзка друга няма шанс, защото държа на жената до мен, както получавам същото.
В подобни ситуации и двамата трябва да си пазят, и съхраняват връзката, защото е пълно със завиждачи и скучаещи интриганти.
Колкото мъжът трябва да стопира, толкова и ще се изкефя, ако примерно видя, че жената брани и защитава връзката си, ама не мен да ме напада и да ми рови в телефона, или такива, това е детинско и не се толерира.
Второ, няма как да види каквото и да е с тези защити фингърпринти и т.н.
В телефони не се рови.
Няма ли доверие, няма здрава връзка.

# 55
Мисля, че е крайно време да спре възприятието, че злата жена, която е хвърлила око на мъжа, носи отговорността за неговата връзка.
Мъжът си има глава на раменете и ако ще 18 жени да му се мятат, ако е свестен мъж и ако няма проблеми във връзката, няма да има значение тяхното домогване.
Ако такава жена пробие, има два варианта - мъжът не е свестен или има проблем във връзката, за който жената си затваря очите.

Да е наред всичко и аз превантивно да разбишквам жените около него ми се струва незряло и доста сериозна загуба на време.

# 56
Магазин. Шеф. И много жени на по-ниски позиции.
Как да не се изкушат и да се пробват.
Та те са по цял ден задно. Този скучен ден с криви клиенти трябва да мине. Една такава история го прави хиляди пъти по забавен.
Ако не е тази, ще е следващата.
С такъв тип работа този мъж винаги ще има тези изкушения.
Време е авторката да реши ще му вярва или не.

# 57
  • София
Докато жените не разберат, че ако има ситуация виновникът е не другата, а той, все ще има изневери. И, разбира се, докато не се научат, че няма нищо по-важно от достойнството им, и разбирайки за ситуацията не се правят на нечули-невидяли, а му теглят един шут в г.за.
Питали са ме - как може да се държа добре и мило с нея (на БНД половинката, заради която се разделихме). Ами... аз нямам спомен тя да ми се е вричала във вечна любов. Той, обаче го направи и ТОЙ ме предаде. Да, физическа изневяра нямаше, но емоционално си ме предаде ТОЙ, а не тя. Та, в тоя ред на мисли, ако гаджето/мъжът ти се задява с колежка (то даже май не е имало такова нещо) адресирай си правилно причинителят на болката и ако сгафи му дай начална скорост с шут отзад.

# 58
Благодаря на всички .За двамата е втори брак ,той вече има едно момиче от друга жена .Първата му жена е починала когато дъщеря му е била на 10  .Сега дъщеря му е на 20 и с нея много добре се разбираме . Като заживяхме заедно аз забременях но направих спонтанен аборт и от там все нататък все не се получава. Той все ми повтаря че да не се стресирам ,ако стане ,стане ,не се пазим и редовно си правим секс .По думите на най добрата ми приятелка при нас има доста секс ,три пъти в седмицата. Прави сте за телефона но просто ми падна пердето, защото , както вече споменах той има служебен телефон на който му звънят по работа, а тя му пише на личният. Не знам той дали и дава повод тя да се държи така , братовчедка ми е държи под око , защото работи в една смяна с нея . Сигурно сте прави че се държа детински ,но ми падна пердето в тази ситуация. Когато братовчедка ми,ми каза за пръв път за нея , първоначално даже и не обърнах внимание че някаква си му купува кафе .

# 59
Щом ѝ обръща внимание на личния телефон – не е безобидно.
Но ти пак нямаш полезен ход, освен да му споделиш твоите чувства и че ти е неприятно.
Той си решава.

Общи условия

Активация на акаунт