Банята - тема 47

• 39 423
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
Кубратова, много запомнящи се плочки. Изглеждат сякаш... не са плочки. Не е моят стил, но определено съм впечатлена от вида им.  И от общо четене на постовете ти, оставам с впечатление, че са точно в стила, който обичаш.

# 541
Кубратова, много запомнящи се плочки. Изглеждат сякаш... не са плочки. Не е моят стил, но определено съм впечатлена от вида им.  И от общо четене на постовете ти, оставам с впечатление, че са точно в стила, който обичаш.
Правилно си разбрала, затова и се запънах на тях Simple Smile
Изглеждат като копринени текстилни тапети с един от любимите ми принтове - пейсли, точно това ми хареса. Баня, баня, но искам (отвътре ме кара) да изглежда като стая, поне колкото е възможно, не като баня. Ееех, ако беше и голяма...ама не е.
Интересното е, че когато си избирах аксесоари (но не взех първия си избор, че бяха ужасяващо скъпи дори и за моите широки пръстенца), се залепих за едни в Естета - казваха се "Мадрас" и бяха с кристали, много красиви...Част от серията на плочките също е с име "Мадрас", съвпадението го видях чак после, когато ми изпратиха мейла с цените, иначе в магазина имена не съм гледала, цени нямаше, само вида и веднага ме грабна.
Аз си имам слабост към английските интериори и част от тях неизбежно са с някак органично и хармонично вплетени в европейския стил елементи от бившите им колонии, най-много от Индия, та не е чудно, че са ме привлекли и двете.

# 542
Моля за мнения за врати, които сложихте в баните:
-PVC облечена отвън с ламинат
- Алуминиева, отвън като интериорна.
Поддръжка, оочистване, удобство?

# 543
Интериорни слагам.

# 544
И аз като Драго.

# 545
И аз съм с интериорни навсякъде (МДФ с естествен фурнир). Не са мръднали седма година. Дразни ме тук интериорна, там пластмасова/алуминиева.

# 546
И ние винаги сме били с интериорни.

# 547
Може би са по-големи баните? Какви са интериорните, които сложихте? Няма да има пряк досег с вода, но е малка и вътрешна баня и влагата ме притеснява.

# 548
Едната баня е малка - 3 кв.м. Последните са от Инос. Имам и крафт мастер врати купени от Баухаус (украински бяха, но евтини) и на Евростил или нещо подобно.

# 549
И моята баня хич не е голяма - около 4 кв.м., вратите са МДФ с боя - на Адриели.
В селската баня, която е долу горе със същата площ, вратата е дървена (боядисана) и не си знае годините, във всеки случай над 40. Още е здрава, само касата в долната част от едната страна е повредена и за смяна.
Най-после правят и някакви комбинирани - отвътре алуминий или не знам какво, откъм коридора - МДФ, аз обаче исках цялата от един материал и не съм се задълбочавала какво и как правят и как изглежда откъм банята.

# 550
  • София
drago_2008, може ли адрес, където могат да се разгледат вратите на Инос? (Намерих някакъв полу-активен сайт във Фейсбук, в който пише, че имат зала в Лозен, но без никакви подробности)... Не знам дали съществуват все още. Благодаря!

# 551
То проблемът идва от касата в  долната част, която влиза в досег с водата когато се мие банята и вратата отдолу, ако не е кантирана или обработена по някакъв начин.

# 552
  • София
Много сме далеч от вратите, но наскоро ходихме да гледаме тези новите алуминиеви за баня. Това, което не ни хареса е, че от вътрешната страна изглеждат "модерно" - слага се или лакобел, или огледало. А от другата страна има варианти за цвят и фурнир, но не можело да се направи крафт мастер, каквито харесваме.
Скрит текст:

# 553
  • София
Да това са тези двулицеви, вътре алуминии, вън интериорна. Може и да не е огледало, а матирано стъкло и ги има и от други фирми.

Ние сме си с нормални алуминиеви и изобщо не ми пречат, харесвам си ги, мога да си ги мия и обливам

# 554
drago_2008, може ли адрес, където могат да се разгледат вратите на Инос? (Намерих някакъв полу-активен сайт във Фейсбук, в който пише, че имат зала в Лозен, но без никакви подробности)... Не знам дали съществуват все още. Благодаря!
Аз още си карам по старото име от едно време, когато за пръв път поръчахме. Вестмакс са от няколко години вече, https://vestmaks.com/ В Ман.ливади изток им е шоурумът сега. Преди имаха в Лозенец...

Последна редакция: пт, 29 ное 2024, 11:40 от drago_2008

Общи условия

Активация на акаунт