Японско чудо - тема 28

• 15 675
  • 153
  •   1
Отговори
# 120
Съжалявам! Бързо възстановяване!

Благодаря! Никога не съм предполагала колко гадно е хранителното натравяне.... Парцал не е думата. Ужас просто, а така ме е яд. С такъв ентусиазъм се включих,че и не исках да чакам.

Да ми мине и мисля да се пробвам пак. Без пилешко. Пилешко повече не.

# 121
Аз пак съм японка.
Истинска японска диета:
Сутрин - сварявате две яйца
Обяд - обелвате двете яйца
Вечеря - изхвърляте в коша двете яйца или кучето ги изяжда.😀 така две седмици - гарантиран резултат  😃

# 122
охххх, спешно имам нужда точно от това,
щом трябва и куче ще си взема.. бау Animal Dog Animal Dog Animal Dog

# 123
Айде и аз при вас. Скоро не бях правила тази диета и най-накрая се реших. Егн-то напредва килограмите също. Досега бях на диетата( последните две седмици) на леля Мери прочутата зелева супа какво да ви кажа 7 кг надолу. Ами трябват ми поне още 3кг. Да видим какво ще направя!Пожелавам успех на всички! От утре вадя яйцата и аз.

# 124
От вчера и аз съм японка  Blush

Как са дружките по съдба?
Аз днес се примерих за пръв път и ще споделя напредък идните дни.
Имам положителен опит с диетата от преди много години - 12кг, от които върнати само 1-2.

Сега цифрите са съвсем различни Joy, дано отново даде добър резултат.

# 125
Успех ,желая!
Аз бях 14 дни на Зелевa супа,минус 7кг.съм-доволна!
Продължавам с Чай детокс на Илиян Найденов.Чая е супер,да видим резултатите.

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 13:22 от Mimeto7474

# 126
Равносметката след пълния курс не е много задоволителна, а и последните дни от диетата съвпаднаха с Великденските празници и минах малко през просото..
Само с 5 свалени килограма съм, но доста се прибрах. Все пак съм доволна.

# 127
  • България
5килограма за две седмици звучи перфектно. Поздравления!
Как се храни по време на диетата? Прави ли друг вид физическа дейност?

# 128
  • София
Аз пак съм японка.
Истинска японска диета:
Вечеря - изхвърляте в коша двете яйца или кучето ги изяжда.😀 така две седмици - гарантиран резултат  😃

Мога ли да предложа също толкова ефикасна диета, без да се налага хвърляне на храна?

Диета с черен хайвер. Laughing

# 129
Аз пак съм японка.
Истинска японска диета:

Мога ли да предложа също толкова ефикасна диета, без да се налага хвърляне на храна?

Диета с черен хайвер. Laughing

Хайвера да е придружен с Champagne или бяло вино Sauvignon blanc, Riesling или Chardonnay 🙂

# 130
  • София
Ако ти стигнат парите. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 131
5килограма за две седмици звучи перфектно. Поздравления!
Как се храни по време на диетата? Прави ли друг вид физическа дейност?

Старах се да се придържам, но се е случвало да заменям примерно вместо 2 яйца - месо с кисело мляко. Диетата е доста драстична и не бих съчетала с допълнително физическо натоварване.

# 132
  • Козлодуй
е чак пък драстична - когато си гладен просто добавяш още едно яйце или още едно парче месо тъй като телата ни не са еднакви - например миньонче 1,50 не се очаква да харчи същата енергия както жена 1,80 висока нали? Аз не смея да я почна защото ММ много отслабна и ако започна да се храня на диета той ще яде същото и много зле ще стане защото той сваля много повече от мен Simple Smile Когато съм пазила диета винаги след ядене съм пиела по едно кафе за затваряне на апетита и ми е действало добре Simple Smile

# 133
Според мен си е драстична. При нормален прием дневно, да речем около 2000 ккал, мислех че диетата предполага около 1000, но сметнах, че ежедневния прием е около 700.

# 134
Някой да е на диетата в момента? На мен ми е първи ден днеска. Решила съм обаче малко да я променя. Там, където липсват плодове или салатки, аз ще си добавям. Идеята ми е да не лишавам организма си от витамини и фибри.

Общи условия

Активация на акаунт