Японско чудо - тема 28

• 15 676
  • 153
  •   1
Отговори
# 135
И аз съм на диета трети ден вече Blush

# 136

Супер Blush ще се подкрепяме. Желая успех. Две седмици ли ще я направите?

# 137
Успех в начинанието!
Аз приключих, зелева диета, японска диета, чайове. Минус 10 кила съм и се опитвам да ги задържа да видим до колко ще успея.

# 138
Успех в начинанието!
Аз приключих, зелева диета, японска диета, чайове. Минус 10 кила съм и се опитвам да ги задържа да видим до колко ще успея.
Поздравления за резултата! На мен ми се иска да сваля 8кг, за да си върна килограмите от преди бременността. Надявам се до края на юли да успея. Тренирам редовно поне 4-5 пъти седмично вкъщи.

# 139
Mimeto, за колко време са свалени тези 10 кг? Сериозно постижение, браво!

# 140
От средата на март,до момента. Аз също мисля че е добре Като се има в предвид че съм на 50.

Последна редакция: сб, 14 юни 2025, 08:59 от Mimeto7474

# 141
Да

Супер Blush ще се подкрепяме. Желая успех. Две седмици ли ще я направите?

# 142
И аз от днес в редиците. Ще я направя една седмица, след това ще почивам няколко дни и ще направя още една седмица.
Стартирам от грандиозните 84 кг.

# 143
Чудя се защо ви е втръснало от яйца.......и чак сега забелязах че правя друга Японска диета Joy

Коя?

Ето тази🙂

Скрит текст:

Много благодаря! Точно този вариант на диетата търсех! Правила съм я преди точно 20г. Спомням си, че толкова се вталих, че колежките ми казаха, че е настъпила пълна промяна и съм станала мацка:) Ще се опитам да я започна в понеделник и да я спазвам стриктно. Чудя се само дали да вмъкна с едно яйце повече, както една потребителка съветваше тук. И вечер, ако примирам от глад, да пия чай с 50мл. ядково мляко (15кал.) с половин краставица. Ще реша в движение. Не мога да се понасям вече, месец юли съм на море. Тръгвам от 74кг., 168см. надявам се да стана доста под 70кг. Който желае, моля да се присъедини:)

# 144
След 5 дни съм минус 2 кг, доволна съм, че размърдах нещата, макар че доста импровизирам и правя интерпретации.

# 145
Започнах от днес:) Накупих си пилешко месо, домати чери, портокали, краставици. Сухари забравих, ще трябва да метна някоя филийка в еърфраера. Запасих се за първите дни. Ще напиша колко килограма съм в сряда.
Настроила съм се, че ме чака голям глад. Затова съм решила, че ще намаля крачките от 10000 на 7000. Спортуването тази седмица ще е днес и утре, когато все още имам сили, и в неделя, след свободната вечеря, когато пак имам някаква енергия.
Да кажа, че правя варианта от 8 стр. За мен това е "оригиналната" японска диета, просто защото нея съм правила преди много години:)))

Да допълня - втори ден ми е днес, гледам да съм много стриктна. Вчера изпълних напълно плана, даже го преизпълних - вървях 10000 крачки, спорт 20 минути вкъщи. Вчера и днес има някакво задоволително ядене. Даже снощи нямах никакво усещане, че съм на диета - пържолата беше свинска, в салатата сложих малко авокадо (не ми се изхвърляше), направих си сок от два портокала - направо си беше угощение. Днес пък обядът напомня на салата "Цезар". Но от утре ме чакат три полугладни дни - дано не оглупея през това време, че имам склонност да оглупявам по време на по-драстични диети и имам невероятни изпълнения:laughing:
Струва ми се, че този вариант на диетата, който съм избрала, е една идея по-драстичен. Утре ще се отчета колко килца съм.
Дори и никой да не се включи тепърва, ще гледам редовно да пиша, защото това някак ми носи повече отговорност и ангажираност. А ако успея да увлека някого - ще се радвам:hugs:

Последна редакция: вт, 24 юни 2025, 13:47 от Pchela Maia

# 146
Да се отчета, че съм 73,700кг. Реално свалени килограми за 2 дни 0,500кг. Изглеждат малко, но деня, преди да започна диетата, т.е. неделя, имах чийт ден, така че качих вода. Нея не я броя. Вземам предвид килограмите си от събота, преди "мръсния ден" и затова сваленото тегло изглежда малко.
Обзета съм от мазохистично спокойствие - искам да съм гладна, това ми дава сигурно усещане, че отслабвам:)))
Днес тази нагласа ще се материализира напълно - вечерта не се яде, а утре ме очаква 1 (едно) яйце!  Едно действително много вкусно, заслужено яйце. Чудя се дали да не ги направя две.
Решила съм, че тази вечер ще пия чай Детокс, няма да казвам марката, но е доста вкусен, за разлика от други такива чайове. Даже и от краставица ще се лиша.
Целта ми е да сваля между 5 и 6 кг. до края на диетата.
Утре пак ще пиша колко съм отслабнала след този мизерен на калории ден.
И успех на всички отслабващи, независимо на каква диета или режим са:)

# 147
Четох, че ако човек е със силно омазнен черен дроб, при гладуване първо се разграждат мазнините там и затова отслабването в самото начало е слабо или направо липсващо. После се разграждат другите мастни депа. Не знам дали имате такива наблюдения при вашите диети.

# 148
Аз за себе си нямам такива наблюдения - първо свалям ударно, после по-малко. Особено за по-пълните хора, могат да свалят и по 10кг. първата седмица след диета. Ама то е предимно вода и гликоген в мускулите. Мазнините след това се топят бавно. Ако бях взела предвид килограмите си след чийт деня, съм свалила от порядъка на 1,5кг. за два дни. Но това не са ми реални килограми, защото е от задържана вода. Затова реших да стартирам от реалните си килограми предишния ден. И съответно, през цялата диета свалените килограми ще са по-малко - мечтая си аз за 6кг., ама май ще са по-соро 4кг.

Днес, след 3-ти ден - 73,400кг.
Дори не ми стана лошо тази сутрин, както очаквах.
Естествено, започнах да имам запек. Реших, че всяка вечер ще пия 1 капсула Каскада Саграда, така и така я имам,с надежда да ми нормализира перисталтиката. Това е билкова добавка със зърнастец.
Да кажа, че аз кафе не пия по принцип. Но в момента си позволявам по 2 кафета на ден, за да ми притъпи глада и действително помага. Вечер пия чай Детокс.

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 09:29 от Pchela Maia

# 149
След 4-ти ден - 72,600кг.
Доволна съм от Каскара Саграда - задвижва действително перисталтиката и действа леко слабително (извинявам се, в предишния пост малко му бях объркала името).

Да допълня, че днес изпитвам голям глад. Даже преди малко обядвах, малко след 11ч. Ще стискам зъби до утре, когато следващите 2 дни са направо пиршество, в сравнение с предишните 3. Кафета, чайове с малко ядково мляко и в краен случай и малко краставица вечер, ако съвсем трудно ми стане.

Последна редакция: пт, 27 юни 2025, 11:28 от Pchela Maia

Общи условия

Активация на акаунт