Всички усилия си струват, мами скоро бебетата си ще целуват. ~бебеправене 606~

• 36 836
  • 1 051
  •   1
Отговори
# 90
  • София
хора, не знам какво ми става, но съм егати и ревлата.... ясно, че е от хормоните, но не за първи път съм на хормони и предните пъти не беше толкова зле положението.... просто съм ужасТ...

# 91
Аз без допълнителен прием съм така някои месеци. Рев за най-малкото, а когато Хората почнат да ме дразнят как мигат, съм сигурна, че ще ми дойде до 5-6 дни Grinning
belma Heart

# 92
Здравейте, някоя от вас забелязала ли е да има косопад от стимулациите?

# 93
belma, финансово натоварващо е, но замисляли ли сте се за инвитро на ЕЦ щом имаш редовна овулация? Пожелавам ти по един или друг начин да се получат нещата, когато най-малко очакваш.

shantall, прегръдки! Дълбоки спекулации са, но предполагам, че нагласата, че това ви е последен инвитро опит има своето отражение върху емоциите ти. Много стиснати палци да ви е последен не защото така сте решили, а защото сте успели!
И слагам това от сайта на производителя на ZyMot, така че говори направо ако можеш с ембриолозите, защото намерих и по разни чуждестранни форуми, че са им казвали, че се ползва само при ИКСИ:

Alise, аз косопад имам почти целогодишно, та не бих казала, че съм намерила връзка с хормоните, които приемам. Но пък и стимулация конкретно съм имала веднъж при инвитрото 2020 и не помня вече.

I_love_chocolate, подкрепям препоръките за консултация с друг лекар.

emiliq, бързо да преборвате гадината и да продължавате по план!

# 94
Шантал всяка една от нас предполагам, но и аз имам месеци, в които освен да рева като малко дете, друго не ми се прави. Винаги е в дните около Ц... този месец ме пропусна, но предния бях точно така. Няколко дни преди да ми дойде ми идеше да изпонатроша всичко вкъщи от нерви .....
Алис аз през цялата година съм с косопад...

Абе момичета, в листовката на Летрозола пише по 1 табл.дневно. АГ снощи ми каза от 3 до 7 ден, по 2 табл./дн сутрин и вечер по 1. Това ли е по принцип дозата?

Последна редакция: ср, 26 юни 2024, 10:27 от BeLive1211

# 95
  • Замък сред облаците
Белма, значи е имало О и не е бил нисък прогестерона. А естрадиола скоро как е бил? И аз за инвитро на ЕЦ мислих, ако ви е вариант?

Косопадът освен с хормоните, може да се дължи на недостиг на микроелементи или витамини - желязо, цинк, вит А и други. Само като идея.

Последна редакция: ср, 26 юни 2024, 11:49 от АА

# 96
  • На изток от Ада
Белив , също съм пила Летрозол 2 по 1

# 97
Believe, летрозолът е лекарство за рак на гърдата и в листовката нищо не пише за прием при стимулация. Така, че приемай, както ти е казал репродуктивния и успех! ☺

Шантал, много стрес и емоции са ти се събрали. Плачи, щом така ти идва, тялото само си помага. Пращам ти прегръдки и сила! ♥ Кога ще е пункцията?

Belma, свекърва ми роди на 52 от втория си мъж. С ДЯ, но детето е прекрасно. Има още време и надежда да станат нещата и при вас! 🤗

И моята интензивна програма с добавки започва от днес. Току що пристигна всичко. Дано даде мечтания резултат и забременея естествено този път и без проблеми! 🙏

Скрит текст:

# 98
Шантал, аз очаквам Ц скоро, но и аз днес доста си поплаквам от сутринта. В едно такова минорно настроение съм..

На мен ми изписаха тампони, крем и интимна пяна с пробиотици, някой ползвал ли е такива? 70 лв ми излязоха трите, а стигат за месец, дано да има ефект, ама едва ли ще мога да ги ползвам всеки месец...

# 99
  • Замък сред облаците
Интимна пяна с пробиотик съм ползвала на Лактацид, не съм забелязала да е по-различен ефекта от обикновената.
Какви тампони са ти изписали, че ми стана интересно?

# 100
  • София
BeLive1211, и аз го пия 2х1т. винаги така го предписват.
При мен мериоферта не е дал ефект, само два фоликула има.
Питах я за зимот-а, но каза най-добре с ембриолозите да обсъдим кое ще е като метод.
Най-вероятно заради нагласата, че е последна процедура съм толкова емоционална. Още повече, че се надявах на хубава бройка, а ето, че и това не стана....

# 101
И трите са на ellen,  някаква шведска марка, ще ги пробвам де, така или иначе ги взех, ама все още се чудя дали ще имат ефект.

# 102
Алис, освен косопад, ми побелява и косата, отделно се развалят и зъбите, почти след всяка стимулация. Нормално е. Аз имам много стимулации и се отразява.

# 103
Golden stone, за косопад ли ги ползваш?

Кактус, това не звучи добре. За косопада ще пробвам с шампоан и ампули, обаче за кариесите не знам какво повече може да се направи от обичайната грижа.

За момента при мен забелязвам оредяване на слепоочието и отпред на бретона. Надявам се да успея да го спра някак.

И трите са на ellen,  някаква шведска марка, ще ги пробвам де, така или иначе ги взех, ама все още се чудя дали ще имат ефект.

Последна редакция: ср, 26 юни 2024, 12:18 от Alise

# 104
Белма, значи е имало О и не е бил нисък прогестерона. А естрадиола скоро как е бил? И аз за инвитро на ЕЦ мислих, ако ви е вариант?

Беше избухнал - 1443 pmol/l при референтни - за ЛФ 159-1334, а за О - 98.5-3338.
Благодаря, но решихме да не тормозим повече - ще се обичаме и подкрепяме.
Аз ще продължа да ви следя и ще се радвам за всяка от вас.

Общи условия

Активация на акаунт