За бебета и деца от 0+ месеца. Бързи въпроси, отговори и съвети. Тема 111

• 36 467
  • 774
  •   1
Отговори
# 75
И мен ме побърква желанието на непознати да надзъртат в количката и да пипат детето 🤯 демонстративно дърпам сенника някой като се загледа и изобщо не ме интересува кой какво ще си помисли. Веднъж едно дете в парка буквално се нахвърли върху двумесечното ми бебе за мен с неясна цел, сигурно да го милва. Детето беше кално, потно и със сополи на носа, майка му не се появи естествено. Дърпам аз бебето и го слагам в количката, онова пак подскача и иска да бърка в количката и да го пипа. Направо ми прилоша, разтреперах се цялата, ако не бяха родителите ми с мен в парка да го дръпнат това дете назад, сигурно щях да го блъсна аз. Чак се зачудих тогава дали аз не съм в грешка нещо, че не давам някой да го пипа. Но като чета, че не съм само аз и ми олеква 😅

# 76
Бебешки крем за слънцезащита може ли някой да каже ? Алергични сме доста.
Ние ползваме на Wooden spoon, но малката поне засега няма никакви алергии.

Доволни ли сте от Wooden spoon, тъй като съм се насочила точно към такъв слънцезащитен крем?

# 77
Ние не бяхме доволни,прекалено мазен беше. Минахме на авен и а-дерма.

# 78
Бебешки крем за слънцезащита може ли някой да каже ? Алергични сме доста.
Ние ползваме на Wooden spoon, но малката поне засега няма никакви алергии.

Доволни ли сте от Wooden spoon, тъй като съм се насочила точно към такъв слънцезащитен крем?
Засега да, но все пак избягваме жегите и като цяло гледам да не я излагам на слънце. Септември ще ходим на море и тогава вече ще мога да кажа повече. Не ставаш избелен като се намажеш. Иначе има един лек мирис, който с времето не се усеща. Виждам че имат и някаква нова серия с манго, която може би ще е по-добре откъм миризма. На мен не ми пречи, защото не харесвам ароматизирани продукти, но го споделям, защото повечето хора обичат да им мирише на нещо, бисквитки, ягодки и т.н.

# 79
Аз съм много доволна от бебешката слънцезащита на Ayan. Една дерматоложка я беше препоръчала в инстаграма си за бебета и реших да я пробвам, мирише много приятно, не остава бял филм и е с non-nano цинк, което е важно за бебешки SPF.

# 80
Разбирам да се дразните на възрастните, ама на децата? Да изблъскаш детето, а уста нямаш ли? Не може ли да му обясниш, че това е малко бебе и не се пипа, за да не се разболее. Или всяко дете си е отговорност само и единствено на родителите си? Всичко се случва, родители с по две и повече деца е трудно да са до всяко едно от тях във всеки един момент. Изгубваш го за секунда от погледа си. Чудо голямо. То затова обществото ни е такова… всеки си гледа само собствения г*з.

# 81

Синът ми е на 1,10 г ,от бебе забелязах,че захапката не му е правилна,има ли други в подобна ситуация и какво мога да няправя по въпроса ?

# 82
  • София
Консултация със специалист.

# 83
Ходих,не се направи труда да отвори устата,мислеше ,че това дете само ще си я отвори

# 84
  • София
Търсите такъв с подход към деца.

# 85
Аз като малка съм била с обратна захапка. След смяната на първите зъбки се е оправила.
На снимката изглежда че не е толкова сериозна, но все пак може да потърсите специалист.

Аз пък да попитам дали на някой бебето скърца със зъби? Flushed
Моята е на 9 месеца, има 4 зъба и скърца с тях.Scream

# 86
  • до най-прекрасния мъж
Да, скърцаше докато не излязоха почти всички резци, че и малко след това.  Имаше моменти, в които ме влудяваше, защото го правеше постоянно. След кучешките може би, тоест към година и половина някъде, загуби интерес. Но в началото беше постоянно при нов зъб.

# 87
И моят господин има периоди,в които скърца със зъби.Прави го точно сто почне да излиза някое зъбче.От началото и аз не знаех ,че може заради това да го прави и много се притесних.Още малко ни останаха.Но наистина е влудяващо,този звук много ме изнервя.Надявам се след това да спре да го прави.

# 88
И моя скърцаше,но за кратко ,само когато му излозаха и горните зъби и явно му беше инт да го прави

# 89
Нашите пък сега им никнат зъби и си прехапали езика и двамата.

Общи условия

Активация на акаунт