Пазаруване от НМ - тема 67

• 54 893
  • 751
  •   1
Отговори
# 525
Левите, ако са тези, които мисля, имат един шев отзад.

# 526
Левите имам и съм много доволна. Удобни са и не се отбелязват отзад каото се носят с прилепнали  панталони и клинове.

# 527
На дъщеря ми купувам предимно от десните. Но и двата вида са хубави.

# 528
Левите, ако са тези, които мисля, имат един шев отзад.
Да, същите са. Имам ги, удобни са, но сега и аз търся без шев отзад. Знаете ли за такива?

# 529
  • Пловдив
Десните не са ли без шев?

# 530
Аз търся с кант дантела отзад, за да не личат на дрехите. Но да са без шев, защото "със", се усещат като прашки в дупето 😄

# 531
Точно такива открих последно в Пепко, чист памук и с дантела по краищата, зарязах  НМ-ските от тогава.

# 532
С Пепко вече не рискувам. Ластиците се порят на първото обуване.

# 533
  • Пловдив
Може ли ли к към десния модел на снимката?

# 534
Наложи се да купя от пепко, качеството е диаметрално различно.

# 535
Гащите- https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1069414024.html
Покрай тениските поръчах един черен асиметричен сатенен топ/ белия го показвах/ и тези двете. Всичко остава, тази жилетка е супер нашумяла сред тик- ток инфлуенсърите, а полото  е много мекичко и добре стои.
Боже, няма спиране при мен, още две пратки чакам.😀

# 536
Да похваля и аз тази рокличка, поръчах за дъщерята - страхотна е! Че и намаление хванах ).

Тази рокличка с лимоните много ми харесва. Heart Eyes

Да се оплача как ми пристигна последната поръчка днес от намалението от 15%.
За първи път ми се случва да е в такъв вид опаковката. Половината дрехи се виждаха. Понеже я пуснах до адрес мъжът ми я прие и каза, че още с пристъпването куриерът е казал "нали знаеш, че нямаш преглед?", но мъжът ми като я видял му отговорил, че няма да я вземе в този вид без да погледне. Вътре всичко е наред, но отвън изглежда все едно е изливано нещо, изсъхнало и скъсано. Куриерът се оправдал, че така пристигнала при тях. Smiling Imp

И понеже коментирате бельо да похваля тези полубоксерки. Супер удобни са ми. Blush

# 537
  • sofia
Здравейте,

Аз да питам в кой ден от седмицата добавят нови продукти?

# 538
Момичета, пускаха ли някакво намаление на детски стоки септември или се лъжа?

# 539
Миналата година съм пуснала поръчка на 8-ми септември, сигурно тогава е имало. И аз чакам поне 20% сега.

Общи условия

Активация на акаунт