Пазаруване от НМ - тема 67

• 54 892
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
В събота върнах дрехи за рециклиране - приложението даваше грешка, а в Мол Люлин бяха свършили хартиените ваучери. Записаха ме в списък в една тетрадка... Simple Smile
Може ли някой да сигнализира, ако връща дрехи, и приложението е проработило?
Или ако е взел хартиени ваучери от Мола на Люлин?

Благодаря!

# 541
И на мен не ми дадоха ваучер. Имало технически проблем, а нямало хартиени..

# 542
  • Mostly in my mind
Аз заредих есенни дрехи на малкия от намаленията юни, юли, така че сега ще пропусна. Има си дрешки първолачето. Blush

# 543
Аз също зсредих дрехи на децата, ама ако има нещо и ми хареса, бих купила. Много ми хареса една рокличка на Reebok, дано да не свършат до намалението, ако има такова де 😀

# 544
Тази рокля поръчах на риск с 2 кода:

https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1227175002.html?utm_campai … rchased_item_link
Не ми допада- рехава материя, прозирна, но не фатално, заради шарките. Горната част ми е широка, под мишниците се отваря. Коланчето с талия и много ниско- не стои добре. Замина.
Дънки- много хубави, но тесни, не еластични. Много широк крачол долу и реших да не поръчвам по- големи...Е, вече няма номера, поне да съм спокойна.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0871889061.html?utm_campai … rchased_item_link

# 545
100% памук са дънките, няма как да са еластични.

# 546
Може би трябваше да пиша- твърди...не съм очаквала да са един вид ластични, като няма и милимунда еластан. Просто някои дънкови материи са по- меки някак и адаптивни към тялото. А тези не са. Защо ли влязох пак да гледам, имаше моя номер ( върнати сигурно) и ги поръчах пък...По- силен е мерака да ги мерНа, да се видя с точния номер и да се уверя, че не са моите. Пък, кой знае...

# 547
-20% на детската колекция Simple Smile

# 548
  • Варна
Черни клинчета, суитчър с Мики маус и едни широки дънки, всичко за детето набързо сложих в кошницата.
Точно днес получих червените пантофки, но май ще ги връщам. Някак не ми стоят на широкото краче Sad иначе са мекички и леки.

Последна редакция: чт, 05 сеп 2024, 14:25 от EliZ

# 549
За всички клиенти ли е?
Аз не виждам такава отстъпка - нито в приложението, нито в браузъра. Лоялен клиент съм.

# 550

Много ми хареса и рокличката на Reebok, но много бързо се изчерпаха…

# 551
Като отворя приложението има реклама за намаление на детски за над 50лв.
Хванах хубавото блузе и го метнах без код, без нищо:
Скрит текст:
А вчера офлайн взех тъмните дънки:
Скрит текст:
Горе ми стоят впито, нищо общо с показаното в сайта. Отзивите са кофти и не бих поръчала без да ги видя. Исках светлите, но ми стискаха в същия номер и не ми се занимава с поръчка онлайн, а няма по- големи.

# 552
За всички клиенти ли е?
Аз не виждам такава отстъпка - нито в приложението, нито в браузъра. Лоялен клиент съм.

Над 50 лв.
И играчки хваща.

# 553
За всички клиенти ли е?
Пише, че е за лоялни клиенти от плюс ниво.

# 554
От роклята с лимоните има една М-ка. Иначе намалението е както са казали преди мен за лоялни клиенти плюс ниво.

Общи условия

Активация на акаунт