Пазаруване от НМ - тема 67

• 54 872
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
Може да опишете някой забавен такъв, например. Все някой приятен спомен трябва да е останал, ако не е така, ще е много тъжно 🤗.

В снимките на най-големите коледни чинии (на втората) има и едно продълговато плато, това някога изобщо предлагали ли са, с търсене по снимка нищо не ми се получи?
Скрит текст:

# 601
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1123821002.html
Получих ги днес, много ми харесаха.
Идват ми леко уголемени и къси, но пък ме радва, че не са по крака , а ми стоят по- скоро като модел mom jeans.

# 602
Доставят до адрес. Или поне това е единствена опция при наложен платеж. Аз всеки път пробвам с доставка до офис и наложен, но не става. И сега пак така чакам пратка. Правила съм номера да пиша адреса на куриера като домашен, но със Спиди и отдавна. Направо изключих сега и не пробвах.

# 603
Може някъде да доставят. При нас не.
Те дано Спиди не спрат, че ще закъсам с кучешката храна. НМ са лесни.

# 604
Доставят до офис - нали така основно си получавам пратките. Но плащам с карта. Само за Еконтомат не успях, колкото пъти съм пробвала.

# 605
Именно! Мен ме интересува с наложен и това коментирах. Не обичам да предплащам.

# 606
С наложен платеж - като мен. Адреса на офис го пишете в полето домашен адрес.

# 607
  • Mostly in my mind
А вече не доставят на адрес, поради липса на куриери. Само в офис

Защо? На какво се дължи? Питам,понеже съм забеляза, че и при нас е супер зле доставката. Изобщо не получавам смс за пратка. Куриерът ми се обажда по никое време, аз я пренасочвам, той - добре. ЧАК в 17 часа получавам смс,че ще  имам същата пратка на адрес.. какво ли става...

При мен не работи това с адреса на офис вписан в полета за домашен адрес.
Венел, като не искаш да предплащаш, пускаш си стандартно до дом.адрес, а като пристигне я пренасочваш в офис. Аз така редовно правя. Такса пренасочване не дължим.

# 608
Това конкретно за пратки от H&M ли? Защото иначе Еконт начисляват за пренасочване. Спиди - не.

# 609
  • София
Това конкретно за пратки от H&M ли? Защото иначе Еконт начисляват за пренасочване. Спиди - не.
Да, явно H&M  са поели и тази такса.

# 610
  • Mostly in my mind
Да,точно така. За пратки конкретно на НМ е безплатно.
Знаем, че иначе начисляват 3 и нещо за пренасочване. Simple Smile

# 611
Мерси! Даже 6-7 са ми казвали на мен.

# 612
Май зависи от търговеца, последно за Нотино платих два и нещо.

# 613
  • Mostly in my mind
Мерси! Даже 6-7 са ми казвали на мен.
Наистина ли? Мислех,че е фиксирана цена.

# 614
И аз мислех, че е 3.30.
А за НМ е безплатно.

Общи условия

Активация на акаунт