Любители на котки - Тема 196

• 31 900
  • 770
  •   1
Отговори
# 660
Добри са металните, но се дупчи касата на дограмата.

# 661
Пише че могат и да се лепят, но аз не успях. Тежки са и не са идеално прави. Между другото, хубаво е и са се премерят прозорците. Аз наивно вярвах, че са що годе универсални, но се оказа че пасвам на 1 от 10 прозореца в стария ми апартамент, в новата къща - на нито един.

# 662
  • Sofia
Пише че могат и да се лепят, но аз не успях. Тежки са и не са идеално прави. Между другото, хубаво е и са се премерят прозорците. Аз наивно вярвах, че са що годе универсални, но се оказа че пасвам на 1 от 10 прозореца в стария ми апартамент, в новата къща - на нито един.
Не бих ги залепила. Ако ще ги слагаме, ще дупчим дограмата. В същото време, ако решат да се катерят по тях, да не вземат да ги изтръгнат, че ще стане няма такава грозотия, ще трябва да сменяме дограмата.

Това е едно от нещата, които ме притесняват - и аз мислих, че са универсални. При нас има и един прозорец, който е по-голям от стандартните и явно там да не се надявам да станат.
То и да измерим прозорците, никъде не видях размери на решетките в Зооплюс.

# 663
По-късно ще ти снимам, да добиеш представа за недостатъците им. Simple Smile

# 664
  • Sofia
По-късно ще ти снимам, да добиеш представа за недостатъците им. Simple Smile
Ще съм ти много благодарна!

# 665
Един пасящ Сина

# 666
Сладур ;*
Явно само моята Мими не пасе тревичка от засятата .. :/

# 667
  • София

Това е новият котарак на хотела. Миналогодишният изчезнал някъде.

Дейзи продължавала да се крие безследно и да спяла. Явно само гладът я кара да се покаже.

# 668
Дадохме Арвен! Не знам дали ви казах, но малката пак избяга и си нарани крачето и си направи рана. Върнахме я на организацията, която ни я даде, защото казах, ме ще е основно дворна котка и ме трябва да е много малка като я вземем, но те ни я донесоха явно прекалено малка…На фона на другите две, които взехме под коша, тя направо си беше сукалче. А ние не сме всеки ден на село и като ходим до града все и се случва нещо, хем са изолирани, но тя бяга и скача…мъчно ми е, но и се радвам, защото не беше за нас и се мъчеше.
Другите двама малчовци са мега щастливи в големия двор и се катерят по орехите и после спят на терасата щастливи..нищо общо.
Сега сме на море и наши приятели го хранят в къщата и ни писаха, че полудяват, че не могат да излизат на двора.
В понеделник ще си ги пуснем и нагушкаме.

# 669
Коя котка е истинската?

# 670
Докторът беше казал за след операцията да е мека храна и толкоз. Обаче на контролните прегледи го води мъжът ми. Абе за малцова паста от вас чувам.
Каква операция? Да не е свързано с това повръщането?🤔
Аз писах преди две седмици го оперираха, беше се задръстил с конци от въже. Но вече всичко е наред. Само дето не съм много наясно с новите моди при котенцата - пръчки за гризкане, малцова паста и под. Едно време, преди около 25 години, давах цаца, лексотан и бирена мая.

# 671
Докторът беше казал за след операцията да е мека храна и толкоз. Обаче на контролните прегледи го води мъжът ми. Абе за малцова паста от вас чувам.
Каква операция? Да не е свързано с това повръщането?🤔
Аз писах преди две седмици го оперираха, беше се задръстил с конци от въже. Но вече всичко е наред. Само дето не съм много наясно с новите моди при котенцата - пръчки за гризкане, малцова паста и под. Едно време, преди около 25 години, давах цаца, лексотан и бирена мая.
Я,я,какво за лексотана?😁
Ние заминаваме в неделя на море,до 7.08.
Ще го храни Хари братовчед ми,по веднъж на ден.2 камери съм сложила,коридор,хол,и баня ще обитава.Постарах се да обезопася терена,храна,вода,тоалетна и играчки-повече от това не мога да осигуря.
Надявам се всичко да бъде наред.Да,знам че ще е самотен,но все пак е котка,адаптивно и издръжливо животно.
Ако все пак има нещо сериозно,братовчед ми ще го вземе при него и ще го гледа добре.
А иначе,започна да скача на високо,хвърчи като торпедо из апартамента 😁,гушка се и мърка като се прибера. Децата се привързаха и си го гледат през деня,основно те.
Вече е 1.4 кг и на 3 месеца

# 672
Лексотан🧐🧐🧐🧐🧐 Бирена мая🤔🤔🥹🥹🥹🥹. Вие нормални ли сте бе?

# 673
Лексотан🧐🧐🧐🧐🧐 Бирена мая🤔🤔🥹🥹🥹🥹. Вие нормални ли сте бе?
Нормални сме. Преди 25 години това давахме. Не ги кастрирахме. Ти къде беше тогава? А, и наясно ли си какво представлява бирената мая?

Ето го моят любовник.

Последна редакция: сб, 27 юли 2024, 08:27 от milanda

# 674
И моя Джуджо е сам от вчера. Днес татко ще мине да го нагледа. Лио е с мен. Снощи крещя в коридора, аз не съм го чула и едната ми приятелка бясна, посред нощ, дойде да ми го връчи да спи при мен 😁 Поне не сме заврени в една хотелска стая, че няма измъкване тогава 😁

Общи условия

Активация на акаунт