Любители на котки - Тема 196

• 31 904
  • 770
  •   1
Отговори
# 645
Напълно я разбирам, и аз съм изкарвала акъла така.

Уличния обожател на едната ни женска, я чака вечер всяка вечер на вратата. Водим му я на разходки, галят главички, душат се, показват си коремите. Каква е тая любов от пръв поглед, не знам.

На другия полюс, Ади и Бени вчера се изпокараха и се биха, и продължават да са в обтегнати отношения заради едни сушени пилешки сърца от зооплюс. Толкова ги харесаха, че Бени краде това на Ади, а Ади крещи и го бие по главата Joy

Един глезан заровен в една от трите му купчини играчки

# 646
Аз така съм си търсила детето, та знам какво е🤦🏻♀. Беше се скрил в коша за пране, ама докато установя, че не е изчезнал от нас, щях да получа удар:

# 647
  • София
Снощи по телефона изреждахме скришните ѝ места. Доста се оказаха Simple Smile

Аз така съм си търсила детето, та знам какво е🤦🏻♀. Беше се скрил в коша за пране, ама докато установя, че не е изчезнал от нас, щях да получа удар:
Моята така се беше скрила в един магазин. Ниска кръгла конструкция със закачалки с дънки. И тя се мушнала по средата. Не отговаря. И двете с продавачката я търсим, включително и на улицата.
И по едно време това дете като почна да се смее...

# 648
О, да, и в магазини редовно.Да не е спам- спящата красавица:

# 649

Показвам един гладник Heart

# 650
AnMary, това го преживях на 1 април.
С мъжа ми сме отпуска и ще ходим на вилата да слагаме ограда. Имахме и още 100 неща да свършим из града. Звъни на пожар сина, че Блеки го няма.
Прибрахме се и вдигнахме целия блок да го търси. Оказа се скрит  зад дивана под сгъваеми столове🙄 Направи си хубава шега с нас🤣

# 651
Ох, ние сме на почивка, и майка ми се грижи за черно-белия змей. Днес се задавих 20 пъти от смях, докато ми разказваше по телефона как търсила два часа котката 😃 Излязла по кварталните УЛИЦИ. Нашия бъзльо едвам стъпва извън прага на вратата, и то само да подуши отпред, камо ли да слезе няколко етажа надолу 😀
Разпитала съседи що е видяла по улиците 😀😀😀😀 Направо паднах от смях, прибрала се, а той я чакал на вратата, отвътре, разбира се. Бил се крил зад кухненската врата, където майка ми е пропуснала да провери.
Само си представям какво шоу е било 😃
Слагам една морска маца, която не пропуснахме да намачкаме 🥰
Скрит текст:
Скрит текст:

# 652
Момичета, в нас рушенето продължава, какво се случва и аз не знам, но днес се роди "майстор сръчко" в мое лице. 😆 Отидох до мама и обрах всичкия инструмент дето си харесах от тати - лека му пръст. То бормашина, зеге, такер, винтовер, болчета, гайки, дюбели, отверки, клещи, пирончета, видии, абе едва се замъкнах в нас и каква радост беше, мама ми се чуди, ама щот не знае какви безценни неща са това. Само ъглошлайфа не взех, ама не мисля, че искам да се пробвам с него. Та днес ми се счупи шкафчето в банята над мивката, преди 2 години ми го слагаха ама а де... имало да става - та с детето бегом за ново и така... Демонтирах старото и си сложих новото. Много съм горда от себе си 😁, за пръв път работих с бормашина . Това с майсторите лятото е зор, един обещава за събота, друг за сряда, и на мен ми остава само чакането...  Оспамих яко, ама доволна съм, пък и Линошката хич не беше стресирана, даже се суетеше около мен, мислих, че ще се изплаши от шума ама даже си вършеше работите в тоалетната 😆. По едно време толкова се отегчи, че отиде да чете с кака, ама ще сложа снимка да я видите мамина умница как чете. 😂

# 653
Здравейте, препоръчайте ми малцова паста, която да има ефект за дългокосместа котки. Каквото и да давам суха храна специално за космени топки, пастет за космени топки и малцовата паста на Трикси всеки ден все води до повръщане през ден два на косми и то много. Реша я всеки ден. Пада доста козина.

# 654
Моля ви, обяснете ми как действат тези неща - малцова пасти и другите - да повърнат, да не повърнат козина или да не пада?

# 655
Малцовата паста помага по бързото преминаване през стомашно чревния тракт -тоест,да го изака😁. Давам на мойта периодично. Понякога пак повръща косми(като напълни стомаха).
Всеки ден повръщане май не е мн нормално. Вета какво казва?

# 656
Докторът беше казал за след операцията да е мека храна и толкоз. Обаче на контролните прегледи го води мъжът ми. Абе за малцова паста от вас чувам.

# 657
  • Sofia
Някой поръчвал ли е от тези решетки (отсрани и отгоре) за прозорци в Зооплюс, които са за прозорци, които се отварят отгоре?
Дали си заслужават? В смисъл добре ли се захващат или котката спокойно може да ги изскубе?
Някой с наблюдения?

# 658
Не се захващат добре. Котка акробат се е промъквала през тях (пластмасовите), та се наложи със свински опашки допълнително да ги захващаме, да не играят.
За металните нямам наблюдения.

# 659
Докторът беше казал за след операцията да е мека храна и толкоз. Обаче на контролните прегледи го води мъжът ми. Абе за малцова паста от вас чувам.
Каква операция? Да не е свързано с това повръщането?🤔

Общи условия

Активация на акаунт