Любители на котки - Тема 196

• 31 923
  • 770
  •   1
Отговори
# 630
  • До хладилника, който обичам
Чудесна новина за Кардю, дано има още време пред себе си!

Не ставам да храня котки нощем или преди да съм станала аз сутрин, каквото ще да ми разправят. Бързо се научават и си спазват режима.

Пасат райграс моите, не повръщат. Минка особено е като коза, задължително всеки ден си къса и дъвче, Цура и тя много редовно пасе.

Взех им фонтан за вода от алиекспрес, Цура е във възторг. Тя най обича да скочи на мивката в банята и някой да ѝ пусне вода на тънка струйка. За пет лири е супер.

# 631
Бу, дай да го видим фонтана. Аз така се бях вторачила в куча, че Сина го бях оставила само на стандартни грижи. Днес му дадох саксийката със свежа тревица / поникна и порастна бързо, от едно пакетче имам за четири пъти/ и той ми прости, че не сме се гушкали два дни.

# 632
Ето тази взех, но през друга промоция, която използвах и беше под £5 преди мито. Мисля от магазините за рибки да купувам филтър и да режа, съвсем просто устроена е и като гледам, ще стане. На ток (с нормален евро контакт, нищо, че пише usb), с три степени на сила на струята.

# 633
  • София
Мисля от магазините за рибки да купувам филтър и да режа
От китайците си бях взела филтър 1х1 метър. И от него режа.

# 634
Джасте, много красиви и професионални снимки си направила на Мая. Ама и тя е фотогенична🥰.

# 635
Да ви се оплача от Мишето. Онзи ден ме кара да си играем, но мен ме мързи. Полегнала съм и ровя в телефона. И след малко чувам някакво скърцане. Поглеждам и виждам Мишето, седнала на задни лапи, с предните драска леко по таблата на спалнята и гледа нагло към мен. Идеше ми да я удуша, обаче ми стана толкова смешно и мило, като си помисля в тази малка, сладка главичка, колко много мозък има.

# 636
Толкова смешно и мило, като си помисля в тази малка, сладка главичка, колко много мозък има.
Но и характер - не признават подчинено положение.

# 637
Кога ли България ще се оправи с проблема "котки и кучета на улицата".
От понеделник съм в Пловдив.Навсякъде виждам новата реколта бебенца на няма и месец.В понеделник гледах поне 5 да се боричкат,днес когато излязохме с дъщеря ми,да слагаме на различни места храна и вода за котките,бебетата бяха 3.Тровят ги,убират ги,стрелят ги Паплач!
Дъщеря ми направи повече снимки,аз снимах сако една мама,която според мен си беше 6 месечно коте,с нейното бебе.Още със сини очички.

Камерата ги прави по-големи,отколкото са всъщност Това бебенце няма и 10 см,а мамата е котенце.

Последна редакция: ср, 24 юли 2024, 17:00 от red soul

# 638
Да, много е жалко за бедните животинки.

# 639
Колко хубаво щеше да е, да има масова програма за кастрация, на уличните животни, но и на домашните, с обилно разяснение защо е адски тъпа идея "ма поне веднъж да роди" и "ма как ще му отнема мъжкото достойнство!"
Но то кое ли друго ни е наред, че уличните животни.
Извинете. И аз всяка година се ядосвам по същия повод.

# 640
Не се извинявам,но съм щастлива,че дъщеря ми израстна на друго място и с друг манталитет.Тя вече е непригодна за България обаче,аз съм
И ме боли,когато всяка година виждам докъде сме я докарали.😒

Последна редакция: ср, 24 юли 2024, 17:19 от red soul

# 641
Шарлот, затова ли не мога да науча Оливър да изпълнява команди😊?
Преди малко ми се случи нещо странно. Заговорих се с една жена, с която чакаме една до друга пред един кабинет. Стана въпрос, че и тя има котка, която също била болна от ФИП. Интересното е, че нейното коте е излекувано само с имуностимуланти от мокър ФИП и то само за няколко дни на системи😔. Каза ми коя е клиниката и лекарката. Дори не беше чувала за стандартното лечение на ФИП. Просто лекарката я предупредила, че от тук нататък навън не трябва да го пуска никога , заради имунитета.

# 642
Много ми е мъчно за уличните животни.
Аз храня котки в местоработата, наскоро отровиха една невероятна красавица, за която се грижехме. Още не мога да преглътна !
Дано да няма уроди, които умишлено убиват животните.

# 643
Само моето Мими ли не обича къса, прясно поникнала, зелена тревица? Колкото да и сея на тераската, само я души и подминава.... Sad Обожава една, която й късам от пред блока. Висока, остра, малко по-твърда. Като влезна с нея в апартамента и ме види, мячи от кеф, и ме чака да я начупя на две, и да й я дам ...

# 644
  • София
Тръгнали сме за морето. Пътуваме с такси към гарата. Дъщеря ми звъни на пожар, че Дейзи я нямало. Прегледала всички скришни места и "не ме чуваш, няма я никъде". "Някой да се прибере".
Слиза и обикаля блока и говорим по телефона, защото имаме изнасилвач в квартала и я е страх.
Обясняваме й, че не може да е излязла от нас и ми ревна на телефона.

Появила се е... явно е огладняла Joy

Общи условия

Активация на акаунт