Мъжът ми е полудял от любов по друга жена

• 23 793
  • 327
  •   1
Отговори
# 120
Светът не е справедлив, връзките не винаги продължават до края на живота и никой на никого не принадлежи, но винаги може да се започне отначало, по един или друг начин. На фона на всички гадости, които могат да му се случат на човек, да ти изневерят, да се разделиш и продължиш, е от малките злини.
Не е вярно. Те са семейство и докато са такова СИ принадлежат. Нали това е смисълът на семейството. Деляли са заеми, пари, отглеждане на деца... Сериозни отговорности.  Ако не искаш да принадлежиш на този човек, кажи му го навреме. Или си търси последствията. Всичко друго е несериозно.
Не е справедлив светът, обаче не може единият да се подиграва с отношенията им, а другият да каже - еее нищо. Двайсет години какво са. Разделям се и продължавам. Не, редно е да му стане ясно на мъжа й, че е постъпил зле. Нека се срами пред хората и родителите си. Нека любовницата му се поти да обяснява на мъжа си. Нека да му каже, че ще си изглаждат отношенията и да го остави сам да се оправя с живота.

Ми не съм съгласна. Никой не е на някого собственост, дори и 20 години брак да имат. Факт.
И смятам за доста детско на го черни насам натам.
Малко токсична работа ….

# 121
Чак собственост не, но задължения към партньора - със сигурност.

# 122
На 50 не си като на 20
 Втори път късам мускулно влакно на бедрото. Не е приятно, но не рева в къщи свит в ъгъла. Лъжа, РЕВЕШЕ МИ СЕ. Първия ден беше кофти.
Но някои хора, никога не са тренирали.
Така че незнам.

# 123
Така ли, а той какви ги е говорил на любовницата си и на кой знае още кой. Тя ако не обясни първа, кой знае какво ще наприказва нейният благоверен на всички. Ето, това, да изневеряваш и да черниш партньора си пред третия човек, ама в същото време да си бъзльо в очите да му го кажеш - това е токсично.
И да, за толкова време се изисква лоялност към партньора и малко от малко да си мъж, да застанеш и да го погледнеш в очите. Не да му мънкаш, че нищо нямало и като те хване да се обясняваш.

"Ми не съм съгласна. Никой не е на някого собственост, дори и 20 години брак да имат. Факт.
Малко токсична работа …."

# 124
  • София
Не е чернене, ако е истина.

# 125
Не е чернене, ако е истина.
Има лаф  тарикат мъж си трае.

# 126
Ми не съм съгласна. Никой не е на някого собственост, дори и 20 години брак да имат. Факт.
Малко токсична работа ….

Искаш лоялност, когато са ти изменили и са те наранили и вместо извинение се държат нагло.
Не става така! Само когато си отстрани и не си емоционално въвлечен може да си представяш такива неща.
В реала е грозно и кално - такива са емоциите, такова е и поведението.

# 127
Ще го черни, защото той сам се черни. И с право. Той ще я унижава, а тя да си трае...че защо?

# 128

Малко токсична работа ….

Как така тя го черни? Какви ги плещиш?
Значението на думата знаеш ли?
Чернене както го наричаш означава лъжа.
Къде има лъжа. Питат я близки и познати що са се разделили и жената обяснява.
Да не му е длъжна да му крие мизериите? Нека знаят.

# 129
Не стига, че й е сложил рога, ми и пробвал да я гони от общото жилище, па тя ще седи и мълчи. Какво, достойнството ли ще му брани

# 130
Много жени фанатично пренебрегват собственото си достойнство заради болни фантазии за завръщане. Не искам да съдя никого, в сходни ситуации никой не може да знае как ще реагира, докато не му се случи.

# 131
Като чуя "криза на средната възраст" и ми идва да въртя очите.
В средната възраст вероятно има кризи, но не такава, каквато хората, дето не им се е случвало, си представят - изведнъж откачаш, зарязваш жена/мъж, деца, отговорности, намираш си млада любовница и почваш да си вееш байряка.
Обикновено, когато минеш 40 започваш да си правиш равносметки за живота и как би искал да продължи, дали има нещо, с което правиш твърде голям компромис и т.н. И ако с партньора ти от известно време си в изстинали отношения, е напълно възможно "кризата" да се състои в това, че искаш да бъдеш щастлив, да обичаш, а не да се примиряваш. Защото осъзнаваш доста ясно, че нямаш цял живот на разположение да се чудиш какво искаш от него.

Единствената грешка, която правят някои хора е, че в такива моменти не отиват да споделят с половинката си и да си тръгнат кротко и тихо, а правят некви страшни глупости. Мъжът на авторката на темата например се държи адски нагло. Влюбил си се - влюбил, имай достойнството да станеш и да си тръгнеш.

Иначе аз изобщо не разбирам защо ще разбера, че мъжът ми не ме обича и ще настоявам да останем двойка.

# 132
Ти можеш да си обръщаш очите, но това е реалността в световен мащаб, не случайно този тип поведение си има нарицателно. Свидетел съм на няколко разпаднати семейства в следствие на кризата на средната възраст.
Не всеки има смелостта да си признае, повечето любовчии дори не са сигурни дали искат да се разведат, някои се колебаят дълго време - деца, имоти.

# 133
Ами той дори да е в криза на средната възраст, няма значение. Тази криза или там каквото е, само е извадила наяве, че не е читав човек. Вижте, че той обижда жена си, казва й, че не може да я гледа, защото бил развалила щастието му, гони я от семейното жилище и т.н. Едно е просто мъж на средна възраст да лапне по млада жена, защото тя ласкае самолюбието му и го кара да се чувства млад, друго е да не проявява елементарно уважение към човека, с когото е споделил 20 години от живота си. Е, не мога да оправдая това с някаква си криза на средната възраст, извинявайте.

# 134
Конкретната ситуация мисля, че се изчерпа откъм коментиране. Жената ми е била шута и си е продължила живота.
Аз говоря за личните си наблюдения.

Общи условия

Активация на акаунт