Мъжът ми е полудял от любов по друга жена

• 23 572
  • 327
  •   1
Отговори
# 45
Що ?
На 50 години става ли нещо.
Докато спиш, идват и ти взимат душата ?

Правилният въпрос е става ли изобщо нещо на 50г. На някои отдавна не им става, ха ха. Други стават по 3-4 пъти нощем до тоалетна - де простата, де преддиабет, диабет. Трети не могат да станат от леглото от ишиас. Повечето жени сме в предменопауза и менопауза на тази възраст. Всичко красиво е зад гърба ни. Някои красиви са под земята.

Душата никой не ни взима, ама и телата ни не щат. То ние самите не си ги щем.

Влюбването в друг задължително ли е с изчерпването на отношенията със  сегашния? Щото аз не ги виждам така нещата.
Няма гаранция за нищо такова.

Права си. Нямат общо, особено за мъжете. В случая мъжът иска out.
На мен ми се живее. Който се е отказал си е негова работа.
И пак въртите през секса нещата. Има и любов не е само секс. И да , не съм като  18 г но още не съм дигнал белия флаг. Всеки си решава.

Секса е като черешата на една мелба.
Аз първо ям мелбата,  после черешката.
Който яде само череши не е моята кръвна група.

# 46
Нямаш очи за други, ако си на 25 и във връзка от две-три години, моля ви се. На 50, с дълъг стаж зад гърба си в брака, може да си обичаш човека до себе си и пак да те тресне хормонът. И преди и след 50, пак може да се случи. Природа, не криза.

# 47
Не разбирам това със “спасяването”, колко спасени бракове знаете?!
Къща се спасява от пожар, взаимоотношения-не.

# 48
# 49
Спасява се...когато осъзнаеш, че си сгрешил и човека срещу теб е готов да прости.
Когато, все още любовта не си е отишла, когато има разбирателство и когато двамата сте готови да положите усилия за връзката си.

# 50
Не бих говорила с другата жена, която и да е тя. Още по-малко с мъжа й. Чак толкова не бих паднала, за да покажа колко съм разбираща. Нито на почивка бих отишла с него ако ще и в Аляска да е резервацията.
В момента в който разбера - багажчето и кой от къде е!
Хубавото е, че имаме няколко апартамента и в рамките на 20 минути мога да го напусна.
Разбира се, ще информирам детето в прав текст.

Дали бих простила ако той реши да се върне…. най-вероятно не бих. Щом не ме обича, няма какво да търся с него.
Може би да ми е болно и гадно, че е развалил семейството но няма да тръгна да си режа вените и да се унижавам.

Нямаш очи за други, ако си на 25 и във връзка от две-три години, моля ви се. На 50, с дълъг стаж зад гърба си в брака, може да си обичаш човека до себе си и пак да те тресне хормонът. И преди и след 50, пак може да се случи. Природа, не криза.
Това пък как го измисли. Аз обичам човека до себе си и не бих го наранила. Иначе възможности за изневяра бол, само да се пусна по течението и купона ще е пълен.

# 51
  • Paris, France
Влюбването в друг задължително ли е с изчерпването на отношенията със  сегашния? Щото аз не ги виждам така нещата.
Е, много ясно. Ако обичаш някого, нямаш очи за други.
Нали знаеш. Ако се усетиш, че обичаш двама, избери втория, защото ако си обичал първия, втория никога нямаше да го има.

Не е вярно. И двете си деца ги обичам много силно. Любов и похот не са едно и също. Любовта няма връзка с влюбване и секс. Сложно е.

Жените май не можем да сме влюбени в двама мъже едновременно. Мъжете могат и по 5 да въртят и всичките да ги обичат. А могат и никоя да не обичат, но да излизат с всичките. При тях сексът не е свързан със силни чувства.

# 52
Е, много ясно. Ако обичаш някого, нямаш очи за други.
Нали знаеш. Ако се усетиш, че обичаш двама, избери втория, защото ако си обичал първия, втория никога нямаше да го има.

Не е вярно. И двете си деца ги обичам много силно. Любов и похот не са едно и също. Любовта няма връзка с влюбване и секс. Сложно е.

Жените май не можем да сме влюбени в двама мъже едновременно. Мъжете могат и по 5 да въртят и всичките да ги обичат. А могат и никоя да не обичат, но да излизат с всичките. При тях сексът не е свързан със силни чувства.
Това е една от най-големите легенди.
Мъжете така пък жените не били така.

# 53
Споко, и жените могат да обичат двама, даже и до трима .
То любовта,  която получаваш е различна от всеки.

# 54
Ама защо въобще си се опитала да оправяш, каквото и да е било? На почивка сте отишли, а той праща селфита на любовницата си, за да докаже, че й е верен! Мега унизително за съпругата!

# 55
Ама защо въобще си се опитала да оправяш, каквото и да е било? На почивка сте отишли, а той праща селфита на любовницата си, за да докаже, че й е верен! Мега унизително за съпругата!
Според мен се е опитала да оправи нещата защото е вложила много през годините в отношенията им и не е готова просто така да каже "майната му".Явно обаче ,той не е влагал достатъчно и затова му е толкова лесно да загърби всичко с лека ръка.Едно към едно като поведение с моят скоро бивш съпруг.
И той се държеше по същият начин.Нагло и демонстративно поведение.Аз много се надявах,че ще му дойде акъла в главата ,ама не му дойде.

# 56
Иска да оправя нещата защото я гризе чувството че губи контрол,  инстинкт за самозащита в действие.

# 57
Не търпя някой да ме унижава. Толерантна съм, разбрана съм, добър човек съм по принцип, но ако другарчето в живота реши по толкова див и селски начин да ме унижава, ще му бия такъв шут, че дълго ще го боли з*дника. Особено пък ако не гледаме малко дете и не сме зависими един от друг - да се маха. Криза на средната възраст...льольо.

# 58
Даже няма да прочета за какво иде реч,щот е пързалка от всякъде и това го разбрах само от заглавието

# 59

Аз по-късно към 46+ изперках
Сега ще си купувам мотор.

Добре дошъл в клуба на мотористите! Дано да си избрал правилната марка.

Общи условия

Активация на акаунт