Мъжът ми е полудял от любов по друга жена

• 23 729
  • 327
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Значи, ако съпругът е изневерил, има адвокати.
Другарският съд не върши работа.

# 286
За теб може да не е проработил другарският съд. За други може и да проработи.

# 287
Абе върши работа, но не трябва да е съставен от свекъри, свекърви и разни там комшии.

# 288
  • София

Зависи каква работа. Ако й е донесло някакво облекчение... защо не. Няма за него да мисли в тая ситуация, я.

# 289
Има семейства, които живеят в отворени връзки, спазват дискретност, особено пред деца и близки роднини. Твърде е възможно мъжът на дамата/ любовница да я е смъмрил, че не е била достатъчно дискретна да се стига до обаждания от съпруги. И животът при тях си продължава без драми.
Все повече си мисля, че е точно така при тях. Сега като се върна назад, когато са били в началото на "връзката си", точно това поиска от мен бащата на детето ми.

В интерес на истината, след изминалото време, откакто се изнесе, ми става ясно че щеше да се стигне до раздяла, просто не се случи по начина по който той го е бил замислил - да излезе по някакъв начин чист от ситуацията. И преди го е правил, но сега го изпреварих и не може да си намери място от яд. Индикации, че иска да се събере с нея имаше доста.
И още нещо - това, че казах на всички засегнати и незасегнати страни, може да се приеме и че им предоставих възможност да бъдат заедно (нали много се обичат, ако беше така и от двете страни, нали сега щяха да живеят заедно), т.е. трябва да ми е благодарен, че му дадох шанса да бъде с нея, но т.к. тя предпочете семейството си, сега съм лошата, че съм му развалила щастието. Угодия няма!

Последна редакция: вт, 02 юли 2024, 20:31 от Не се сърди, човече

# 290
Правилно си постъпила, didkapan! Нека се знае, кой има вина за пропадането на брака, докога такъв тип мъже ще бъдат защитавани от околните с неща от сорта на: "Е, сигурно си е имал причини, за такива раздели вина имат и двамата, никога няма само един виновен". Е, понякога има само един виновен.

# 291
Диди, не се чуди повече, дали ще му мине и дали ще се върне при теб. Мисли рационално, как при официален развод можеш да излезеш с възможно най много активи. Такъв "мъж", не ти трябва. Имаше един лаф за кучето, което се е научило да яде л@ йна. Дори и да реши в един момент, че много му липсваш, и не може да живее без теб и детето, бъди готова на нови такива порции "радост и свежест" в семейния ви живот. Стига да се успокои, и да реши, че си му в кърпа вързана. Отново. Осторожно, мисли първо за себе си и за детето. Него да го мисли любимата.

# 292
Аз бих казала истината на всеки, ако пита, ако не пита ще си гледам моите работи да си ги сложа в ред. Той какво ще разправя вече ще ми е все тази. Единствено не бих звъняла на любовницата и семейството ѝ, но всеки сам си преценява.

# 293
А как да не каже на свекърите, да ги лъже,че е в командировка ли.
Аз грешка в авторката не виждам, тя си защитава своите интереси. Съвсем правилно е постъпила.

# 294
Разбира се, че е правилно в такава ситуация да се каже на близките роднини и приятели, иначе се създава един балон за прекрасното семейство.

# 295
На свекърите може да каже ако настоятелно я питат защо са се разделили. Аз, примерно, обяснения на неговите родители не съм давала. Единствено казах, че повече не мога да търпя и това е края. Ама защо, ама какво, ама как, да си се обяснява той. Аз съм обяснила на моите си. То не, че имаше нужда, де. Те си знаеха.

# 296
  • София
Предишната ти пързалка я заключиха, сега да видим тази докога ще оцелее Simple Smile

Коя и къде е предишната й пързалка?

# 297
Предишната ти пързалка я заключиха, сега да видим тази докога ще оцелее Simple Smile

Коя и къде е предишната й пързалка?
И аз това се чудя!

# 298
Aз виждам проблема в това - кой да се изнесе от общия дом. Като чета - между съпрузите вече любов няма, прошка няма, разбиране няма, желание да останат заедно също няма.
Всички щастливи семейства си приличат, всяко нещастно е нещастно по своему. Няма какво да се коментира.

# 299
Според мен авторката обича все още мъжа си, @Hastar, тя каквото е могла е направила ... тя ако не го обичаше, а й беше за общия дом или финанси, щеше да си наляга парцалките и да се прави че не знае за пачаврата... Ама точно щото не й е все тая за тоя мъж, не може да преглътне тая история.

Общи условия

Активация на акаунт