Отношения с чужденец

• 8 943
  • 160
  •   1
Отговори
# 90
Нищо няма да му плаща, нито пък ще спи с него, може въобще да не го хареса, тя го е видяла веднъж и са били пияни. Може да не и харесва на живо и трезвен.
Ако иска да идва ще е просто на разходка и без ангажименти.
Моля?
Аз ако съм мъж и си пиша цял месец с жена и ми каже ела да се видим, и платя билети, хотел и т.н. и да не ми даде... ще съм, да го наречем, разочарован.

# 91
Е тука съм съгласна с мъжкото мнение. Наистина ще е мега тъпо ако го покани и нищо... Смисъл за кво ще го кани тогава.. Rolling Eyes те и по чата могат да си лафят.

# 92
Е, от едно бегло виждане почерпени и от куп приказки дето пък могат да са доста идеализирана информация ако пък някой дава гаранции че на следващото виждане ще се харесат да си легнат заедно... Grinning
Винаги има шанс и да не се, би било много разочароващо но има.
Имала съм връзка с човек от доста по-далеч, идване до тук му костваше много повече време и пари всеки път. При първото идване отседна направо при мен за да не плаща и за хотел, а и да можем да прекараме повече от времето заедно че не е пътуване което може да се прави често. Но му бях приготвила дивана с което и двамата бяхме ОК. Ако беше станало така че все там да спи, щяхме и двамата да сме много разочаровани, не само той. Но гаранции няма, не и само от приказки от разстояние.

# 93
  • SF
тя НЕ го кани.
Ще си го напиша в подписа.
Вие полудяхте с това канене.
Ако го покани, да му плати. А сега пък и да спи с него?!!? На словака да не му се напукат петичките? Други предложения за обслужване на госта имате ли?

# 94
  • Paris, France
Аз ако съм мъж и си пиша цял месец с жена и ми каже ела да се видим, и платя билети, хотел и т.н. и да не ми даде... ще съм, да го наречем, разочарован.

Аз ако платя нечий билет и ми се нахвърли да ме такова, ще го пратя директно в близкия бардак и ще си плаща сам.

# 95
Начи, аз съм ОК една жена ако не иска да спи с мене - и не съм насилник да се натискам там, където съм нежелан.
Ама ако ми каже да се вдигна от друга държава, за да дойда да я видя, и като пристигна да не ще да спи с мене... тръгвам си обратно и нека си чати с някой друг, който има време за губене.

Честно, не разбирам за какво да си губи и тя времето цял месец в писане, ако няма намерение за повече.
Разбирам евентуално ако е само онлайн запознанство, пък на живо да не се харесат - да излезе грозен, грубиян, да не й мирише на хубаво, или нещо подобно, та сексът да се размине - ама тук случаят не е такъв, защото са се запознали и на живо.

# 96
Сваляла съм се с чужденци. От най-западните Grinning Да, не всички се изхвърлят финансово като балканджиите. Но още си действа моделът мъжът да се доказва. Никога не е ставало въпрос аз да плащам билетите му. Абсурдно ми звучи. Защо? Той не идва на командировка да ми върши работа. Не го карам насила. За него в тази среща също има полза евентуално.

Да го кани у тях пък е лековато и малко отчаяно. Той няма да го оцени като спестовност. Грешен сигнал. За храна да се грижи? Те не са женени. Ако иска да спи с него е едно, но така у тях да го кани от летището направо си е на тепсия според мен. Ако пък не иска да спи с него на този етап и той не го приеме, значи не я харесва достатъчно. Значи по-добре, че не е спала с него. Какви са тия презумции, че му е длъжна. Или той на нея. Те още се опознават.

Не виждам нищо лошо да му предложи да дойде в България. Веднъж, не да му го намила. Голям праз, ако не иска. Тъкмо ще се види има ли, няма ли смелост и желание.
Не са за всеки връзките от разстояние, но то и на хора в един град не им се получава понякога. Е да, по-лесно е да се набутат под един наем и да решат, че било любов. Пък после да пишат във форума "Да се разведа ли?".

Според мен авторката не иска да е с чужденец. Свалката я забавлява, но притесненията й са повече.

Последна редакция: ср, 03 юли 2024, 10:12 от Linda*kiss

# 97
Естествено, че не е длъжна да спи с него, но трябва да е готова да го изгуби, ако не ще - ми той ще я изтрие от телефона си, ако е нормален мъж. Какво е това "те сега се опознават" - да няма да пътува още десет пъти със самолет, че да се опознаят?
Нормално е да се съобрази със ситуацията - далече са, има логистични неудобства, ако ще спи с него - да спи; ако не - адиос. Така да се опознават от други държави е загубена работа.

# 98
Grinning Да се съобрази, казваш хахаха
Иначе не били лесни жени нашенките, ама логистиката го изисква.
Или да му плаща или да спи с него Grinning

# 99
Лесни, лесни - какво значи "лесни"? Веднъж имах такова едно гадже, дето явно е била чела женски книжки колко бързо трябва да спи с мъж, за да не изглежда лесна.
Не бяхме спали още, само бяхме се целували. И се разбираме да идем уикенда заедно на хотел 3 дни - петък, събота и неделя. Настаняваме се петък вечер в стаята и аз влязох да се изкъпя и излизам гол (препасан с една хавлия). И тя като ахна - ама ти сега, от вратата за краката ли... Викам, ами да - ти ако знаеш с какво желание и нетърпение съм очаквал да сме заедно. Ама, аз не мога така, дай да идем първо да се разходим, да вечеряме, пък после ще видим... Е, вечеряхме, изпихме една бутилка вино и видяхме. И какъв беше смисъла да се отлага, след като и без това явно е решила какво ще прави, преди да тръгне още? Пак добре, че не е пишело в книжката да се отложи за третия ден, че тогава си тръгвахме.
После излизахме с нея известно време, но не дълго.
Аз обичам решителни хора - като си рекъл да правиш нещо го правиш, а не се офлянкваш. В случая е ясно какво са решили да правят и двамата, ако бият 1500 км път след 1 месец чатене.

# 100
Нищо няма да му плаща, нито пък ще спи с него, може въобще да не го хареса, тя го е видяла веднъж и са били пияни. Може да не и харесва на живо и трезвен.
Ако иска да идва ще е просто на разходка и без ангажименти.
Моля?

Ами ако не те харeса, няма да ти бутне, то е ясно. Ти идваш, един вид на сгледа Simple Smile

Последна редакция: ср, 03 юли 2024, 12:46 от Iris04

# 101
Лесни, лесни - какво значи "лесни"? Веднъж имах такова едно гадже, дето явно е била чела женски книжки колко бързо трябва да спи с мъж, за да не изглежда лесна.
Не бяхме спали още, само бяхме се целували. И се разбираме да идем уикенда заедно на хотел 3 дни - петък, събота и неделя. Настаняваме се петък вечер в стаята и аз влязох да се изкъпя и излизам гол (препасан с една хавлия). И тя като ахна - ама ти сега, от вратата за краката ли... Викам, ами да - ти ако знаеш с какво желание и нетърпение съм очаквал да сме заедно. Ама, аз не мога така, дай да идем първо да се разходим, да вечеряме, пък после ще видим... Е, вечеряхме, изпихме една бутилка вино и видяхме. И какъв беше смисъла да се отлага, след като и без това явно е решила какво ще прави, преди да тръгне още? Пак добре, че не е пишело в книжката да се отложи за третия ден, че тогава си тръгвахме.
После излизахме с нея известно време, но не дълго.
Аз обичам решителни хора - като си рекъл да правиш нещо го правиш, а не се офлянкваш. В случая е ясно какво са решили да правят и двамата, ако бият 1500 км път след 1 месец чатене.
Въобще не става въпрос за романи и решителност. Има разлика между твоята ситуация и тази от темата.
Вие вече сте се целували. Тя се е съгласила да е в една стая с теб няколко дена.
А авторката просто е танцувала, пофлиртували, че и били подпийнали. Точно тепърва ще си изграждат впечатление.
Едно е да се правиш на разсеян, друго е да ти трябва време да харесаш някого. Аз знам и задръстени жени, които спят веднага и такива, които се правят на ощипани госпожички.

# 102
Добре, де, ама кой нормален човек /без някакви комплекси и дефицити.. демек от отчаяние/ ще тръгне да пътува до друга държава, само, за да го "видели и преценели".. Rolling Eyes смисъл те са се виждали вече, преценката би трябвало да е направена. Отделно имат комуникация някакво време. Норманло е според мен, авторката вече да го е решила това - иска ли или не иска. И само ако иска, вече да го кани да се виждат. Не казвам, че е длъжна да го иска, ама ако не го иска, не го кани. И няма и смисъл да чатят, де, според мен, ама ай това си е тяхна работа.

# 103
Е да де, ама то същото може да се каже и за обратното - Кой нормален човек ще е толкова на зор, че да си навие на пръста веднага да спи с някой задължително, иначе потоп.

# 104
Ами веднага ами - кога иначе, назима на следващия тиймбилдинг?
Или да го кара пак да идва със самолета - и той знаеш ли кога ще дойде втори път, ако първия път не е искала да спи с него...

Общи условия

Активация на акаунт